Translate

Пандемия на излишните

Пиша остри неща, порязващи мнозина, дори и големите.
Онзи ден ми се обади Бил, вика ми, пич добър си, но в грешната посока. Прегледай си старите материали и пак ме критикувай.
Обясни ми в два реда, че е фен на Айн Ранд и следва концепцията за изолация на елита от милиардите излишни глупаци.
Задействани са квантови компютри, които са изчислили, че краят на човешката цивилизация на практика е завършен. Глупаците са детронирали Човека, и че хора вече не се раждат, нито отглеждат.
Затова е наложително, докато все още има критична маса от способни, истински човеци, хуманоидната плевел да бъде неутрализирана, заличена, стерилизирана най-малкото.
Корона-тестът, ваксини, умен прах, чипове, всичко това не е предназначено за Човека, а за неговите имитации.
Човеците са безкрайно богатство и единствената причина Създателят да не дръпне отново шалтера на рестарта, както се е случвало безброй пъти.
Създателят цени обаче Свободната воля, Волята да еволюираме, да се самопречистим. Някога само глупаци са били патриоти и са ходели да гърмят по войни, други глупаци. Но това не е свършило никаква работа, напротив, довело е до трагични резултати. Защото в пламъка на войните са изгорели множество стойностни Човеци.
Сега са нови времена, нови технологии. Операционната система на цивилизацията ни е заразена с вирусите, с вирусите на фалшиви същности, отрицателни индивиди, имитационни създания с липсващо съзидателно съзнание.
Ваксите ще бъдат наложени, не насила, а чрез пан-демия, Паническа Демокрация, в която простака сам ще наложи терор над себеподобния. Никой способен, ценен, с разум няма да бъде дамгосан генетично. Всъщност ваксата е проектирана да намери имитационния разум, и да го елиминира физически. И ще е напълно безвреден за автентичните Чада Божии.
Всичко е театър, фалш, спектакъл. На който се хваща само глупака, отгледан във фалшиви идеали, морал, филми, тъпи книги, дезинформационни медии и кухо образование.
Ще бъде даден голям шанс на несъбудените съзнания, чрез ограничение от тъпа работа, изолация, свободно време за размисли, да изградят имунитет срещу вируса на коронната (менталната) недостатъчност.
Мрежовите излъчватели, спътници, кули, лампи, смартфони... водят до фатални последици у глупавият хуманоид и само до мигрена и сънливост у Човека.
По същия начин действа химтрейлс, ГМО, химикали, метали, храни. Те са привидно чудовищни средства, но имайки предвид какъв интелектуален потенциал стои зад тях, смисълът е съвсем друг.
Земята не е това, което е. Живеем под карантина от другите области на безкрайната повърхнина на квантово-материйно-бактерийната същина на Големият Експеримент. Карантината от Глупостта.
Има огромен Бъг, Вирус в нашата изолирана Зона. Възпроизвеждат се хуманоиди без Душа, без Порив към Живот, Успех и Прогрес. Прокажена територия, мъртво общество. Място за дегенерати от други зони.
Това трябва да се промени. Този път не от Него, с Пламък и Потоп. А от Нас.
***
Имах много въпроси, които отлагах. Докато бесните дроздове не ме събудиха от сладката дрямка. А какво, ако не е била дрямка? 

Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.