Translate

Престъпно живият сапун


Почти всички официално одобрени, наложени, утвърдени и рекламирани хигиенни процедури по тялото на човека са абсурдни. Те са следствие от престъпното съдружие на така наречената медицина, здравна бюрокрация, мафиотска фармацевтика, медийна дезинформация.
Едно от най-пагубните средства за стерилизиация, разболяване и преждевременно състаряване на хората е сапунът, шампоаните и другите форми на алкална химия.
Тялото не се почиства с алкална козметика, то се зачиства. Унищожава се кожният микробиом, пада бактериалният защитен слой. Кожата се състарява, косата побелява, тялото атрофира отвън навътре. Ставайки лесна жертва на патогени, вируси (ако има такова нещо въобще) и на високочестотни микровълнови облъчвания.
Удивително, колко е глупав хуманоидът, произлязъл от маймуна. Той е залинял ментално, оставяйки се да му пробутват стопена със сода каустик гранясала мазнина, а вече и химическа субстанция, която бавно убива не само неговото безсмислено тяло, но и тези на семейството и децата му.
Нямало било алтернатива, няма как да има, жив бактериален сапун, в агресивна алкална основа?
Мой, твърд бакто-натто-археа сапун
Глупости! Забравете образования и науки, те вече са в немилост и само балъци си губят времето да ги гледат онлайн, в името на някаква безсмислена тапия.
Мой, течен натто-лакто сапун
Параметрите статични на сапуните ми са отлични, силно отрицателно ORP, което може да бъде индикатор за бактериална регенерация. Но отрицателно ORP се постига и чрез химия, в която няма никакъв живот, химия, предизвикваща бактериална стерилност на кожата ни.
Истината за живота се вижда само чрез обектива на микроскопа.
Ето какво се случва под обектива:
Твърдият сапун (филм, рецепта и обяснения)

Течният сапун (филм, рецепта и обяснения)

Под микроскопа (видео обяснения)

Защо точно бактериален сапун, а не обичайният антибактериален? Защото имаме нужда от помощ за микробиома ни за да почисти гъби, нанити, патогени, прах, окислени чужди мазнини, химически токсини, окисляващи метали, радиоактивен йод. Не от пълна стерилизация на защитаващият ни кожен микробиом, а от подпомагането му чрез нови сили, свежи бактерии в пречистваща основа. 
Повечето млечно-кисели ферменти няма как да оцелеят в тази алкална среда, илюзорно е да се добавят кисели млека и млечна суроватка. Някои дрождеви и оцетно-, маслено- кисели ферменти могат да оцелеят и дори да се намножат. Но само с помощта, в симбиоза с археа и полезните натто бацили.
Поради което добавям археа заквасени масла като жив шарлан, заквасен арган. Добавям активни смоли като кехлибар, мастиха и тамян. Също - мумийо (шилажит), живи порести камъни - шунгит и зеолит. Няколко активни глини, широк спектър от соли - натурална йодна, морска, магнезиева и сероводородна. 
Процесът на смесване, намножаване на ферменти, хомогенизация, ароматизация са много интересни. 
Имам реализирани продукти. Феновете ги знаят отдавна, а скептиците могат да ги поръчат от тук.  
Моята основна цел е да науча много хора да ги реализират сами, за да подобрят здравето, своето и на околните. Поради което организирам живи курсове, семинари, работни класове. Може да попитате на същото място, за тях.


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.