Translate

Вирусът на Пробуждането

Коронавирусът се оказа не толкова лъжа, колкото откровение. Това не е човешка болест, а обществено пробуждане.
Политика, икономика, религии, бюрокрация, наука, спорт, книги, туризъм, образование, медицина... всичко бе развенчано като една огромна лъжа.
Нека ви го докажа с факти.
Днес е Рамазан байрам. След като храмовете на тази религия са затворени заради една глобална лъжа, то тази религия може да се оприличи само като фиктивна. И православната секта не е нещо кой знае какво, по, но поне храмовете ѝ по великден бяха отворени. Макар и за този маскарад.
 
Сега, всеки прилично образован Човек знае, че  великден е неделята, най-близо до пролетното равноденствие и няма нищо общо с две различни секти, празнуващи го по различни седмици, едните сатанисти, почитащи лунния календар, другите - поне карат по слънчевия. Великден няма нищо общо с възкресения, зайчета, яйца, козунаци и излишна суетня.
И все пак, да отбележа, че в условията на глобална измама, най-мъжка се оказа православната секта, която не затвори храмовете, изкара службите си.
Като стана въпрос за църкви, светци... днес е 24-ти май, празникът на славянската писменост.
Измама, от която ме е срам. Толкова нагла лъжа, могат да си позволят само държави, от голямото "добро утро".

 
Това е египетската Coptic азбука, една от трите на балканите в не чак толкова далечното минало. "Славянската" и "гръцката" азбуки се базират на този оригинал.
Колкото до глаголицата, втората азбука по тези земи, наред с коптицата и тракиицата ("арабска писменост"), нещата на пръв поглед биха били сложни, но този официален документ, поставя нещата на място.
Автентичната азбука и съответно език по нашите, тракийски земи е цариградската тракиица. На север от Стара планина ползват по-скоро латинската унгариевица, а по шопско, скръбският вариант на склавоницата, както и хърватската глаголица. В Хърватия още ползват родната им глаголица. 
Не по-малко странни неща стават с езиците и азбуките на западните държави, особено с уникалните руни. Те са подменени, а всички скандинавски езици са унищожени и норманизирани. 
По света стават още по изумителни неща с азбуките, езиците и народите. Най-развитият континент, Африка, с изумителни езици, култури, архитектура, днес е пустиня и джунгла, населена с подменено население. 
По-глупави хора от патриотите няма. Дори при очевидни факти, автентични карти, документи и артефакти, те не могат да осъзнаят, че "България" по тракийски земи е нямало. Етническото име тук е Тракия, а политическото Романия (страната на римляните). Днес Романия наричаме Валахия, пълна дивотия. А името "Тракия", носи Търкия (Туркия).
Една от най-известните стари карти, потвърждава това. Както и стотици други карти, чак до 20-ти век. Колкото до Кирил и Методий, те са от Солун, един от големите македонски градове. Днес Македония се нарича Гърция, а автентичната Гърция е Сицилия, Сиракуза, откъдето са Архимед и Питагор. А на "гръцка азбука" пишат няколкото "троянски" велики държави, намиращи се в Мала Азия (Натолия, Анадола).
Москва, Русия... също си измислят "турско робство" (демек тракойски), наричайки го татарско (по името на Тартария, чийто наследник е Московия). И там, както и у нас, има два езика, две азбуки, а тези монети са укрити от официалните власти. И у нас е имало такива, от едната страна - коптица, от другата - цариградска "арабица". Всеки руски цар е имал и "арабско" име и "арабски" (тракойски) изписан шлем и меч. А "арабицата" идва от Тракия.
Руски шлемове, царски, вторият е на Иван Грозни.
Истината е около нас, у нашите съседи. Това е стара "румънска" писменост, която си е чиста коптица, а езикът е македоно-славонски.
Стига приказки и картинки, това са снимки от Кабиле, Ямбол. Булдозерите ги бяга заровили настрани, но аз ги почистих и изкарах наяве. 1872-ра година, нашите тракойски деди са погребвани на едно гробище и с тракийска "арабица" (по-сложно и скъпо изсичане на камъка, каквото днес не могат), и с коптица, за по-обикновени хора.
Същото е и в Пазарджик. Официално пишат, че плочите са турски, но отзад пишат с графит "Рим III" (Третия Рим, Романия).
Като стана въпрос за Турция, тази държава е синтетична, изградена върху руините на Тракия (Романия). Малко след създаването си в началото на миналият век, тя веднага се отказва от автентичният си тракийски език и писменост и преминава към латиница. Удивително, но няколко десетилетия след това във Филипополис (Пловдив), продължават да се издават тракийски вестници, на тракийска писменост. 
Така наречените "кюруши" (турски пари), се намират в Българска Тракия, не и в Турция. Там са нелегални и са много по-малко отколкото у нас. Тракойските пари са в основата на всички автентични наши носии, а на емблемата на дрехи и накити има не лъв, а двуглавият цариградски орел, който всъщност е паун (феникс).
И да има нещо автентично, с което тракийците да сме горди, то не е с македонските автори на модернизирана, адаптирана коптица, а с първата глобална карта на света, тази на тракиеца - Пири Рейс.
И първата, и втората глобална войни, са войните на Свещената римска империя на германските народи (Гало-Австро-Прусо-Германия) срещу автентичният Рим (Романия), които са  Балканите, Русия, Арабският свят. И днес тази война продължава. и днес Тракия е окупирана от нацистките сили на ЕС, която си е германска губерния, управлявана от родата на Хитлер. 
Неслучайно, Тракия, Родопите са окупирани от автомобили, милиционери, жандармерия със столична регистрация, защото метсните полицаи не могат да участват в тази свинщина. В наши дни нацизмът е жив, защото Сливен, Ямбол, Карнобат и други тракийски градове се пръскат с отрови (уж за дезинфекция) и умират цели етноси. 
Източният въпрос? Е въпросът за асимилацията, за насилственото покръстване на Романийците (Румелийците) от "България" на фашистките аристократични династии. Земи, домове са иззети и раздадени по-късно на чорбаджиите от Севера. След световните войни, Тракия няма нито един премиер, президент от своя край, само престъпници, мутри от нацисткия север, където цари некадърност, негостроприемност и отчайваща мизерия. 
В Туркия и Гърция, румелийците (тракийците) могат да се самоопределят като такива, в нацистка България, това не е разрешено. У нас ги пишат или турци, или помаци. Помащкият език е запазил много от богатството на тракийският език, в Гърция дори има речник на помашко-тракойският език.  
Робството е сега, след два "възродителни" процеса (геноцид). 
Огромна срамота е тракийци, най-гордата някога държава, днес да веят трибагреници, докато нашето знаме и герб го има и в Сърбия, Черна Гора и в Албания. Срамота е и нашите химни, да са кавъри на нацистки маршове. 
 
Знамето на Цариград, столицата на Романия (Румелия, Тракия). 
Каузата на Сърбия, да воюва срещу "България" за да опази метрополията си, Тракия, към която и днес е лоялна. Виждате и поваленият нацизъм, и лъв. Лъвът ли... идва от Холандия, "нашият лев" е реплика на холандският гулден.
Идват нови времена, на пробуждане, на осъзнаване. Смяна на короните. Нацистката корона пада, връща се...


Коментари

  1. Мога да се съглася с много от другите ви теории и мироглед, но тук сте преплели много частична информация в погрешни заключения. Да - официалната история е напълно изкривена, но това сглобяване на частична фактология не е по-добро. Съжалявам, не е целта някакво заяждане да се получи, а по-скоро да се стимулира правдоподобна историческа картина. Тя всъщност започва много преди гърци, римляни и дори египтяни. Повече от 3000 г. преди тях всъщност. Но тук не е мястото за тази дискусия. Някой ден, в подходяща атмосфера - живи и здрави.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Овчи, дреме ли му на някой с какво си съгласна, или не? История няма, има лъжа. Имаш си ялов блог "В кухнята на сетивата", философствай си там, събирай публика, доказвай се, и тогава си въобразявай, че ще си губя времето с теб.

      Изтриване
  2. Аз лично мисля че нещата са много по-глобални.
    В Русе има същите надгробни паметници изписани с това уж арабско писмо.
    А сега де.
    В Русенският исторически музей има много такива надгробни плочи.
    Тартария , Скития и Тракия са свързани.
    Траките са имали 7 свещенни езика и 7 писменности.
    Арабицата е една от тези 7 писменности.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.