Translate

Реалните измерения на затлъстяването

Затлъстяването е аномалия. Още по-голяма щуротия е да се тренира и амортизира тялото в несвяст за да се поддържа в добра форма.
Ще ви кажа една моя, нова теория. Която не противоречи на никоя друга.
Човек дебелее поради:
  • Електромагнитни смущения
  • Обработката на атмосфера, вода и почва
  • ДНК изнасилване
Съдейки по стави снимки, картини, фрески, статуи, затлъстяването някога не е било познато. Не е нормално Създателят ни да е допуснал такава грешка.
Затлъстяването е нещо ново, както и свързаните с него, метаболитен синдром, диабет, подагра и т.н. Ново и все по-засилващо се.
Електромагнитните вълни, убиват микроорганизмите в нас, стерилизират микробиома. И край, метаболизмът на човек е отслабен, или никакъв. И не, човеци, не е от лакомията. Човек със здрав микробиом, хранещ се с ферментирала храна (всяка човешка е била такава) няма как да надебелее, при каквито и да е обилни пирове.
Човек, живееш в планина или сред природата консумира много повече храна, от човек, живеещ сред електромагнитният градски смог. Бих казал, поне два пъти повече. Но не дебелее.
Ще кажете, че селският човек много се движи, гори калории с това. Донякъде това е правилно предположение. Имайте обаче предвид, че и мързеливият селски тарикат, също не дебелее, както и чорбаджията. Освен това основен консуматор на калории са не толкова мускулите, колкото мисловната дейност. Градският човек спи по-малко, не си почива следобед, ляга късно, става рано.
Облъчване отвсякъде! Мисловният процес е деградирал, защото ни сервират готова информация, спират мисловната, критична дейност. Освен с микровълни, стерилизират ни с антибактериална хигиена, мъртва вода с много положителен редокс потенциал.
Градският човек постоянно е на някаква диета и ограничения, въпреки това дебелее ударно, в момента, в който престане да амортизира тялото си в несвяст.
Човек няма нужда от алкохол, няма рационална нужда. Но нещо, постоянно го угнетява и депресира, поради което се включва алкохолният глад. Алкохолът дава накъсо метаболизма, нервната система... защото убива микроорганизмите.
Всеки знае, че алкохолът е вреден, но го пие. И отново, ако се обърнем към селският живот, там се пие повече, но по-качествен алкохол. Домашното вино например опиянява не със спирт, а чрез ферменти. И носи полза, а не вреда. Спорна полза, но налична.
Въздухът в града е изпържен от електромагнитни вълни, които развибрират наночастиците, спускани от небесата. Няма влага, няма кислород, има озон, мъртъв въздух. С такъв въздух, метаболизма работи на празен ход, дробовете са слаби, атрофирали, изпържени (короната е баш това).
Замислете се, когато бягате в града, когато спортувате, имате липса не на мускули, а от кислород. Липсата на кислород е аномалия, свързана с електромагнитните явления. Лесно се проверява и при ферментация на храни, окисленият кислород просто изгаря храната и ферментация не се случва, храните деградират. Неслучайно диво ферментирала туршия вече никой не прави, правят аспиринова или оцетна имитация. Просто не става, както преди 20 години например, или преди да пуснем пръскачките на НАТО, да изградим модерни "комуникации".
Със страшна сила стои въпросът и за ДНК модификацията на храните. Подменени са всички местни породи животни с ГМО мутанти от Холандия, САЩ, Австралия и къде ли не. Зеленчуците и плодовете са мутирали и стерилни за следващо поколение. Има ДНК манипулация. Местните сортове са оставени без закрила, защото регионалният микробиом се унищожава чрез химия, облъчване, мутант паразити, санкции, "субсидии".
Хлябът от магазин е типична мутирала структура. Откак свят светува, човек е ползвал природни ферменти и бавно зреене на хлебните продукти. Сега всичко в магазините е заразена с термофилни, токсични, лабораторни дрожди "храна".
Страшно е положението и с киселите млека, сирената, кашкавалите, колбасите, консервите и други уж ферментирали, уж полезни храни. Това е измама, лабораторни, стерилни, модифицирани бактерии, осигуряват не полезна, а вредна, имитационна ферментация.
Имитационните микроорганизми и дрожди, при облъчване деградират до вируси и ракови клетки, една добре пазена тайна, която сега излиза наяве.
Затлъстяването е част от голямата картинка, на ужасната действителност, за геноцида над човека.
Не сме щастливи, защото сме болни и дебели. Освен това са ни натоварили с вина, че сами сме си виновни, заради лакомия, мързел или наследствени дефекти.
Човек е божествено създание, в което няма как да има дефекти. Боговете не ходят по фитнес, те ядат колкото си искат, не броят калории, нямат нужда от диетолог и кондиционен треньор.
Как, как да отслабна, се питат мнозина? А всички останали се питат, как да остана в добра форма, без да се почупвам от тренировки и безсмислена загуба на време.
Лесно е:
  • Спри алкохола, напълно и още сега. От него няма смисъл.
  • Никакви диети, просто яж натурална храна, в която има ферменти. Не пий стерилна вода, а основно живи напитки. Колкото и да си лаком, с елда, салата, много боб, няма как да надебелееш, освен ако нямаш търбух на кит. Създателя ни е проектирал правилно. 
  • Имаш нужда от жив кислород, не от спорт, а от разходка в гората, до морето, реката. В градска среда дробовете ти са стопени от озона, на 20-40% от нормалното, а точно те горят излишъка от калории. 
  • Спорт умерено, всъщност спортът е глупост. Имаш нужда от двигателна култура. Смислено бягане, не маратони, с велосипед до магазина, а не сред пушилката на магистралата.
  • Спри технологиите в дома си, напълно изключи мобилният интернет. Екранирай спалнята си от клетките навън. 
  • Премини от алкална, стерилна хигиена и козметика, към жива. 
  • Ако толкова искаш детоксикация на тялото и смислена храна, елда с кефир, кимчи с нахут, много зеле и много моркови с тофу да речем. 
Запомни, че лакомия, алкохол и много спорт не видят до нищо. Който има нужда от спорт е просто роб на тялото си, и наркоман на ендорфина на умората. 

Коментари