Translate

Лечението на зъби и лъжата на стоматологията

Има паразитни професии, най-очевадна сред които е тази на стоматолога, или на зъболекаря по народному.
Зъбо-лекар? Абсурдно наименование, защото ако и да е лекар, трябва да знае, че не зъбът е проблем, а нещо друго.
Като инженер по роботика, и то хуманоидна мога да кажа, че зъбите са просто индикатор. Индикатор за авария, или енергийна катастрофа на нашия био-скафандър. Понякога, все по-често и на срив в операционната система, особено в следствие на психо вируси.
Болка, деградация на зъбите като калциева структура или като нервна система е сигнална лампа за окисление на тялото, за липса на ментална почивка, за енергиен срив.
Зъбите са пряко свързани с дейността на микробиома и неговите производни, синтез на антитела, на хормони, на ензими, на витамини. 

Микробиомът е основният източник на антиокислителни процеси в тялото, тоест на жив кислород, свързан а активен водород.
В устната кухина настъпват гнилостни аномалии, когато оралният микробиом е унищожен, например от стоматолог, от антибактериални пасти за (срещу) зъби, от лоши храни, окислени, деградирали храни и напитки.
Дисбактериозата в устата води до трайни, често необратими аномалии на мозъка, или по-скоро нервна система-мозък-синтезатор нa хормони, например Алцхаймер, множествена склероза, Даун и др.

 
Обръщането на процеса, регенерацията става чрез силно отрицателен ORP (редокс потенциал), тоест - бактериален, жив кислород. 
Всичко това би трябвало да се знае от лечител, но няма как от палячо в бяла престилка, садистични инструменти и рентген, предизвикващ тумори в главата.
Преди около 3 години конструирах паста за зъби на основата на археа бактерии от глини и соли, млечнокисели бактерии от дива ферментация на растителни млека и туршии, билкови и плодови бактерии и дрожди... сега вече има и смоли (кехлибар, тамян, мастиха), скални "смоли" (мумийо), нанометали (йонно сребро), редокс йод, жив калций (морски черупки, перлен прах в жив оцет-реджувелак), лакто шарлан и не помня още какво... над 30 съставки. Тази паста се оказа толкова успешна за зъби, че хората я ползват 2-3 пъти месечно, а основната ѝ част отива за лечение на дерматити, екземи, хемороиди, изгаряния, рани, белези и още, и още. Например, стартер за хляб.

Вече имам успешен прототип и на ултра лосион за уста, на основата на мега билкова комбуча, алкохолен ръжен реджувелак, йод, шунгит и зеолит, португалска зелена глина, магнезиев хлорид и сулфат, тютюнева лимонада и още дузина съставки, които ме мързи да описвам, а и не помня.
Длъжен съм да напомня и, че зъбите не са мъртви, те са жива структура, която регенерира. По принцип бавно и при ниво "йога", но с помощта на живи катализатори като тези, които описах - става дори и при селски чукундур, гледащ по 8 часа на ден тъпи новини.
Зъби лесно се поправят дори чрез суроватка от див кефир с малко каолинова глина, магнезиева сол и квасен шарлан.

Вижте моето видео за пастата от глини, в което обяснявам концепцията, "рецептата", целта, действието. И най-вече предимството на делата над празните приказки. 
Дива паста е сред най-дефицитните ми творения, най-вече заради скъпата, несигурна доставка на специфичните глини и компоненти, особено в епохата след корона-измамата. 
Предпочитам да ви науча как се прави тази паста, заедно с още някои чудеса, като "жив лосион". На живо разбира се, онлайн глупостите за за мухльовци, а тук говорим за предаване на жива енергия чрез жив човек, към живи структури. 
Ученици набирам в тази група, в която като че ли никой няма желание да одобри нови хора. 
Или чрез магазина на мои близки хора.

Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.