Translate

Лечението на зъби и лъжата на стоматологията

Има паразитни професии, най-очевадна сред които е тази на стоматолога, или на зъболекаря по народному.
Зъбо-лекар? Абсурдно наименование, защото ако и да е лекар, трябва да знае, че не зъбът е проблем, а нещо друго.
Като инженер по роботика, и то хуманоидна мога да кажа, че зъбите са просто индикатор. Индикатор за авария, или енергийна катастрофа на нашия био-скафандър. Понякога, все по-често и на срив в операционната система, особено в следствие на психо вируси.
Болка, деградация на зъбите като калциева структура или като нервна система е сигнална лампа за окисление на тялото, за липса на ментална почивка, за енергиен срив.
Зъбите са пряко свързани с дейността на микробиома и неговите производни, синтез на антитела, на хормони, на ензими, на витамини. 

Микробиомът е основният източник на антиокислителни процеси в тялото, тоест на жив кислород, свързан а активен водород.
В устната кухина настъпват гнилостни аномалии, когато оралният микробиом е унищожен, например от стоматолог, от антибактериални пасти за (срещу) зъби, от лоши храни, окислени, деградирали храни и напитки.
Дисбактериозата в устата води до трайни, често необратими аномалии на мозъка, или по-скоро нервна система-мозък-синтезатор нa хормони, например Алцхаймер, множествена склероза, Даун и др.

 
Обръщането на процеса, регенерацията става чрез силно отрицателен ORP (редокс потенциал), тоест - бактериален, жив кислород. 
Всичко това би трябвало да се знае от лечител, но няма как от палячо в бяла престилка, садистични инструменти и рентген, предизвикващ тумори в главата.
Преди около 3 години конструирах паста за зъби на основата на археа бактерии от глини и соли, млечнокисели бактерии от дива ферментация на растителни млека и туршии, билкови и плодови бактерии и дрожди... сега вече има и смоли (кехлибар, тамян, мастиха), скални "смоли" (мумийо), нанометали (йонно сребро), редокс йод, жив калций (морски черупки, перлен прах в жив оцет-реджувелак), лакто шарлан и не помня още какво... над 30 съставки. Тази паста се оказа толкова успешна за зъби, че хората я ползват 2-3 пъти месечно, а основната ѝ част отива за лечение на дерматити, екземи, хемороиди, изгаряния, рани, белези и още, и още. Например, стартер за хляб.

Вече имам успешен прототип и на ултра лосион за уста, на основата на мега билкова комбуча, алкохолен ръжен реджувелак, йод, шунгит и зеолит, португалска зелена глина, магнезиев хлорид и сулфат, тютюнева лимонада и още дузина съставки, които ме мързи да описвам, а и не помня.
Длъжен съм да напомня и, че зъбите не са мъртви, те са жива структура, която регенерира. По принцип бавно и при ниво "йога", но с помощта на живи катализатори като тези, които описах - става дори и при селски чукундур, гледащ по 8 часа на ден тъпи новини.
Зъби лесно се поправят дори чрез суроватка от див кефир с малко каолинова глина, магнезиева сол и квасен шарлан.

Вижте моето видео за пастата от глини, в което обяснявам концепцията, "рецептата", целта, действието. И най-вече предимството на делата над празните приказки. 
Дива паста е сред най-дефицитните ми творения, най-вече заради скъпата, несигурна доставка на специфичните глини и компоненти, особено в епохата след корона-измамата. 
Предпочитам да ви науча как се прави тази паста, заедно с още някои чудеса, като "жив лосион". На живо разбира се, онлайн глупостите за за мухльовци, а тук говорим за предаване на жива енергия чрез жив човек, към живи структури. 
Ученици набирам в тази група, в която като че ли никой няма желание да одобри нови хора. 
Или чрез магазина на мои близки хора.

Коментари