Тютюнът в наши дни на практика е забранено средство. Забранено лечебно средство. Разрешена, наложена е само най-дивашката му и вредна форма за употреба, чрез пушене. Чрез изгаряне, анихилация на неговите мощни ферменти, усилващи ползите му.
Правилната форма за употреба на тютюна е:
Най-достъпната, лесна форма за консумация на тютюн е чрез отвара, чай. Но не да наръсите тютюна от цигара, в цигарите тютюна е обработен с химия и с добавени отрови, което не е никаква тайна. Притеснително е, че натурален тютюн на практика не се продава вече, и то в страната на тютюна, в Тракия.
Когато си правите чай, много внимавайте, необходима е вторична, ако не и трета ферментация на тютюна, за да се смекчи неговата брутална сила.
След първа, буйна ферментация, в подходяща среда, тютюнът отново се суши и доферментира на 37 градуса, по този начин. Иначе е доста токсичен. След такава обработка, дори за пушене, за наргиле, тютюнът е много по-мек, елегантен, благ. А кубинците пасти да ядат с аматьорските си пури.
Отварата, тютюнадата, отлично се комбинират с роза, с хмел, с други билки, а малко млечна суроватка, прави вкуса по-нежен, не толкова горчив, натрапчив.
Има все повече официални материали за ползата на натуралният никотин, под формата на жив тютюн, при:
В много отношения, полезни въздействия, живият никотин е по-добрата алтернатива на марихуаната.
Ползвам тютюна в такъв мощен лосион. Действието, подпомогнато от широк спектър диви бактерии и археа е удивително.
Забележете параметрите на тютюнадата, никотиновата бира, отрицателен редокс потенциал, ниска киселост, никакво съмнение за живот в мощната напитка.
Повече за тютюна, напитките, приготвянето му, ползите, опасностите, в това мое видео:
Правилната форма за употреба на тютюна е:
- Чрез ферментирала напитка (тютюнада);
- Чрез отвара (чай);
- Козметични маслени мехлеми;
- Лосиони за външна употреба;
- Компреси от ферментирали листа (срещу болки в ставите, шипове, екземи).
Най-достъпната, лесна форма за консумация на тютюн е чрез отвара, чай. Но не да наръсите тютюна от цигара, в цигарите тютюна е обработен с химия и с добавени отрови, което не е никаква тайна. Притеснително е, че натурален тютюн на практика не се продава вече, и то в страната на тютюна, в Тракия.
Когато си правите чай, много внимавайте, необходима е вторична, ако не и трета ферментация на тютюна, за да се смекчи неговата брутална сила.
След първа, буйна ферментация, в подходяща среда, тютюнът отново се суши и доферментира на 37 градуса, по този начин. Иначе е доста токсичен. След такава обработка, дори за пушене, за наргиле, тютюнът е много по-мек, елегантен, благ. А кубинците пасти да ядат с аматьорските си пури.
Отварата, тютюнадата, отлично се комбинират с роза, с хмел, с други билки, а малко млечна суроватка, прави вкуса по-нежен, не толкова горчив, натрапчив.
Има все повече официални материали за ползата на натуралният никотин, под формата на жив тютюн, при:
- Възпаления;
- Екземи и дерматити;
- Косопад, пърхут, себорея;
- Синдроми на Паркинсон, Алцхаймер, други нерво-мозъчни-дегенеративни аномалии;
- Лечения на зъби;
- Подмладяване на кожата;
- Шипове;
- Окислителни и метаболитни смущения.
В много отношения, полезни въздействия, живият никотин е по-добрата алтернатива на марихуаната.
Ползвам тютюна в такъв мощен лосион. Действието, подпомогнато от широк спектър диви бактерии и археа е удивително.
Забележете параметрите на тютюнадата, никотиновата бира, отрицателен редокс потенциал, ниска киселост, никакво съмнение за живот в мощната напитка.
Повече за тютюна, напитките, приготвянето му, ползите, опасностите, в това мое видео:
За тютюневи напитки, обучения, дегустация, може да се обърнете към моя партньор. А за лечения, само към мен.
Коментари
Публикуване на коментар
Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.