Translate

Газ, гъз затрива или кратка ода за истинската лимонада

Знам, че в епохата на хаоса и лъжата, почти всеки се изживява като професор или поне като доктор с общ профил от аграрна поликлиника.
Всеки доктор ще ви каже, че газираните напитки са вредни. Особено при диабет, аномалии с кръвното налягане, сърдечни проблеми, затлъстяване или рак.
На пръв поглед, това изглежда вярно, загрижено и вероятно научно обосновано твърдение. Което се преповтаря, репликира и яростно декларира от всеки квартален академик.
Защо газираните напитки са вредни? Шах и мат за всеки медик, учен и инженер по бързо намиране на тъпотии в Уикипедиа.
Но как, защо... че то е ясно. Защото имало много захар, или пък аспартам, някакви консерватни, друга химия, прах от ембриони, сол, киселинност разяждаща метал и чистеща ръжда.
Мамини, сладки и безкрайно невежи. Това е така, но хич биля.
Споменах невежи, не прости. Това не е случайно.
Колосална част от някак си еволюиралите след велик взрив на неумността маймуни не знаят. Не знаят, че всяка химически газирана напитка си има ферментационно газиран оригинал. Също както с хляба, който някога е бил дар от Бога, с дива бавна ферментация, а сега в "хляба" има токсични термофилни дрожди (мая).
В промишлените напитки поне изкуствено модифицирани микроорганизми няма както например е в киселото мляко. Теоретично е възможно да има неживи организми като вируси, но това вече е дълбока теория на конспирацията. Е не чак като извънземните, които вече май ги има, но все пак.
Вируси не могат да виреят само в бактерийна среда, тоест в оригинала на газираните с въглероден диоксид имитационни напитки. Само това е факт, природен, научен, академичен, религиозен, всякакъв.
Кое е най-вредното в имитационната газирана напитка?
Нейната биологична и материйна мъртвост, която се измерва чрез окислително-редукционен потенциал. Окислението има положителна стойност, то убива, състарява и разболява. Редукцията има отрицателна стойност, която възстановява, лекува и води до екстаз на имунна, хормонална, нервна и всякаква системи.  
"Напитката" "Нар" на една престъпна, измислена компания има чудовищен окислителен потенциал от над +300mV.
А това е кислородно токсичната "портокалова" "напитка". Без живот, в нея има смърт, тоест силно положителен, окисляващ потенциал.
А това вече е оригиналът, който за момента и все още имате право да си приготвите само у дома, или пък от такива фармацевтични терористи като мен. Минус 66 е добра стойност, такава има в голяма част от нашите тъкани. Това е зареждаща, регенерираща напитка.
Наричам я лакто лимонада, защото е реализирана чрез ферментация на 70% лимонов сок с 30% суроватка от соево кисело мляко.

Това, че е лакто, си личи по нейната млечно-кисела утайка, която се намножава и намножава, защото това е плътният бактериен слой. Какъвто има и в истинска туршия, кисели краставички.
Доказателство в дела, че една такава напитка е жива е, че чрез нея може да стартирате следваща напитка, да заквасите дори кисело мляко или да ферментирате стойностен хляб.
Този хляб е ферментиран точно и само с лакто лимонада. Някога бабите ни са правили чудни тутманици, баници, тиквеници чрез заливане на тестото с лимонада. С истинска, домашна лимонада, тогава такива химични помии не са се предлагали. Сега вече са се отказали от тази традиция.
Удивително, но на много места се предлага домашна лимонада. От абсолютни лаици, които предлагат една голяма измама, макар и постлана с добри намерения. Изцеждат сок, сместват със сода, и се радват на глупостта си.
Истинската лимонада се самогазира от бактерийно намножаване и преобразуване на захар в биологичен въглероден диоксид, азот, алкохол. Като стана въпрос за алкохол, някога е имало истинска лимонада, която след месец престой става на слаба бира. Комбинацията от ферменти и малко алкохол, редукционен кислород, азот и въглероден диоксид продухва кръвоносните съдове, смазва нервната система и напомпва с хормони мозъка. Хормоните са продукт на бактерийният синтез, точно това прави една дива, самозагирана на куче лимонада. Хормонален бъстер.
Газираните имитационни напитки от магазина не могат нито да заквасят хляб, нито да осигурят хормонален квантов скок. Защото са ялови като културист на анаболи.
За да имитират някакво действие купешките боклуци, за да ви накарат да се пристрастите към тях, те имат много захар, кофеин, таурин, друга синтетика. Натриевият глутамат, аспартама са част от тази химична наркомания и са първа радост за всеки престъпник, притежаващ фармацевтична компания или клиника по сърдечна хирургия. И обратното, оригиналните ферменто-газирани напитки са кошмар за тези паразити.
По-горе стана въпрос за рака. Ракът е остра, ударна форма на окисление на органите, и на хормонален дефицит, определян като стрес. Плашейки болен от рак човек с газирани напитки, те го отдалечават по всякакъв начин от ферменто-газираните лечебни питиета, които могат бързо да обърнат окислителните процеси и да осигурят бурен синтез на липсващи хормони.
Тоест лекарите, учените, журналистите, тлъстите мастър чефове от екрана на зомбовизора нагло, престъпно лъжат. Ако те бяха истински специалисти, шяха да знаят кой е оригинала на "газираните" напитки.
Обръщането на раковите аномалии става по-бързо чрез горчиви ферментирали (естествено газирани) напитки като лимонада от сладък пелин, тютюнада, газирана напитка от мед и борови клонки, ферменто тоник от хининово дърво. Горчивите ферментирали лимонади лекуват и всички видове вируси, дисбактериоза, малария, каквото се сетите. Не търсете тези напитки в мрежата, повечето от тях са мои разработки, за свои хора, и не за продажба, а за обучение.
Ако ви липсва "газирана" напитка, която да ви "изпържи" полезно, това са моите шампиони. В тях има ферментация на кафе, гуарана, йохимбе, тонка. Бум и тряс. Силната комбуча, също  го може енергийният скок, но истинската, не стерилните гадости в био магазините. Правя и вариант на билкуча, в която ползвам силни билки, които могат много неща, от йога спокойствие до звяр в мастурбацията пред монитора.
Огромна част от хората, особено тези прочели няколко надъхващи книги от спортисти, надишали се с чист планински въздух, бъркат киселостта с окислеността. Първото е състояние на водорода, а второто както споменах по-горе на кислорода. Естествените ферментирали напитки са водородно кисели, но кислородно антикисели (хей, ето откъде идва антиоксидант). Виното и бирата също както лимонадите, в момента престъпно са заместени в имитации, в които няма жива микрофлора, които не са антиоксиданти, а са брутални баш оксиданти.
Промишлените напитки имитират млечно-киселостта на оригинала си, чрез лимонена киселина или друга химична киселина.
И да, киселостта може да чисти ръжда. Може го и оцетът, в който както и в братовчеда му комбуча, има оцетно-кисели бактерии, не в стерилизираният от магазин разбира се, а в газираният у дома. Добре отлежал реджувелак, лакто лимонада и всяка натурално газирана напитка също може да чисти не само ръжда, но и патогенно, вирусно, гъбично, радиационно поражение върху тъкани, кожа, метал, пластмаса, дърво.
С лакто лимонада може да премахнете гъбички от кожата си, лишеи, екзема, да възвърнете цвета на косата или брадата си, да заздравите ноктите, да поправите дефектите на вагиналната система, реставрирате кръвопотока, водещ до аномалията хемороиди.
Та така газ, гъз затрива, когато невежеството е сила. Силата на дезинформацията и фармацевтичната пропаганда.
Ето и мое видео за всичко това:


Коментари