Translate

Горчивината на Вируса

Епохата на корона-вируса, бил той наистина вирус, или не, е чудно време за размисъл.
Размисъл за това какво всъщност са телата ни, каква е връзката на биологични клетки с мистичния разум, на нелогичните емоции с технологично скроената нервна система. Настана време за озарение на това, какво всъщност ни държи живи и ни пази от вселенската ентропия.
В училища, дори в университети не учат, че сме живи благодарение на трилиони микроорганизми, които живеят в мир и сътрудничество. Разбирателство което чрез храни, лоши напитки, лъчиста енергия, емоционален потоп, химикали и ниски вибрации приключва и идва катастрофата за тялото.
Кой съм аз, че да пиша за микроби? Търсите образования, нали? Имам една докторантура по измислен дял от науката, наречен роботика. А микроб, означава микро-робот, тъй както батерия е батерия, батерията на енергетиката на живота ни. Никое живо същество не може да бъде живо без микроби, без бактерии.
Основна цел на невежата медицина, обслужваща престъпната фармация е да ни стерилизира до минимума микроби, като ни поддържа страдащо живи чрез нелепа имитация на дейността на микробите, чрез химически препарати, синтетични антитела, хормони, ензими и витамини, естествената форма на които е микробен продукт.  
Няма болест, която да не е форма на нарушеното микробно примирие в организма ни. Няма кой от вас да не е чувал за вируси. Но залагам цялата цивилизация от еволюирали маймуни, след голям взрив, че никой от вас не е виждал вирус, защото няма как. По-лесно се вижда гравитацията, отколкото вирус.
Защо тогава всички вярват във вируси? Да, глупостта е наистина важна съставляваща на вярата в небивалици, но в действителност лъжата се корени в невежеството. По цял ден финансирани от престъпници телевизии, дават арена за дезинформация от продали на сатаната душата си политици, медици и други измамници.
Други лъжи като формата на Земята, същността на Антарктида, пълнотата на Космоса, небивалиците за руската, френската и каквато и да била други революции няма как да проверите. Но за за битката на микроорганизми и нашата на 10% геномна и на 90% микробна ДНК, има много факти, публикации, анализи. Нищо не ви пречи да проверите всичко само с микроскоп за 100лв. от базар и китайски ORP метър за същият брой хартийки. 
Имунната система е функция на микробиома, на удивителната симбиоза между бактерии, дрожди, археа микро-създания, създадени от Него.
Със сигурност разрушителите на тези микроорганизми са създадени от друг анти-творец. Някои си мислят, че е от човек, от нашата каста, но това няма как да е така. По всяка вероятност, ние наистина сме маймуни с ускорена еволюция. Но пък сме инфектирани с частици разум, като има огромна вероятност тези частици да са точно микробите. Защото разумът очевидно е диференциален, съставен от микроразуми. Наноразуми няма как да има в биологичните ни клетки. Очевидно го има в микробите, които комуникират мигновено, квантово. Чието ДНК е неизмеримо по-сложно от това на геномните биологични тъкани. 
Потопени сме в информация, и то доста качествена, особено след 2012-та година, когато избухна последният по-сериозен квантов скок на съзнанията. В тази информация точно, с множество изследвания, анализи, експерименти е доказано всичко това, че микробът е божествената частица, а не хикс бозонът. Информация, че имунната ни система е функция на микробната цивилизация в нас. Също и хормоналният баланс, оттам сънят, комфортът, спокойствието, пеперудите в стомаха, наречени любов. Недвусмислени знания, че всяка болест е вид дисбактериоза. Че всеки човек има уникална микрофлора, с поне три основни микробни ентеротипа, пряко или непряко свързани с телесната кондиция, с кръвните групи, с храната и с регионалният микробиом.
Има само един начин да се справим с "вируси" и патогени. Той не е нито лекарства, нито ваксини, нито болнични терапии и други, садистични псевдо научни извращения.
Само стойностната наука може да обясни мистерията на истинският лечител, който взима диви бактерии от природата и регенерира всяка здравна аномалия, била тя телесна, нервна, хормонална, ментална, сексуална или дори въображаема.
На пръв поглед всичко това изглежда като магия. Точно магия е да разполагате с криогенен електронен микроскоп, за да видите нещо, което никой не е виждал, по-точно - що за чудо е вирусът. Той няма как да е цветен, нито да е компютърна графика, както ни лъжат масово и нагло.
По-старата форма на масовият геноцид бяха раковите заболявания. Не, че сега са изчезнали, но покрай измисленият коронавирус, се неглижират или пък най-нагло техните фатални последици се приписват на "вируса".
Конспирация? Байер го отнесе с няколко милиарда обезщетения, заради престъпният препарат Раундъп, който убива микробиома на растенията, оттам и на човека, след което тялото започва да няма регенериращи механизми и настъпва окисление, което масонската академична наука ни втълпява, че е рак, защото по този начин си връща обратно безсмислените хартийки, които чрез "медицината" придобиват някаква тежест.
Индикатори за рак и други микробни аномалии са гъбичките, дрождите. В един читав организъм, дрождите са почистващите тялото микроорганизми. Ядат излишните захари, продухват тръбите, неутрализират гнилостните процеси.
Микроскопичните дрожди са родственици на гъбите които ядем. Или поне вие ядете, защото не разполагам с доказателства, че това е удачна храна. Всъщност това дори не е гъбният свят, а само малка частичка, грудката, свързана с десетки километри мицели.
Някои хора имат грешното схващане, че лоши гъбни аномалии като кандида или гъбички по краката, лишеи по врата се лекуват с други губи. С "полезни" гъби.
Гъбите по тялото са полза, защото те са индикатор, че липсва нещо, а това нещо най-често е анаеробна млечно-кисела колония от диви бактерии. Но не, не от ялови лабораторни прахчета, наречени пробиотици, които смятам за основни виновници за вирусните аномалии, а от истински бактерии.
Гъбите бързо се оттеглят при наличие на отрицателен, биологичен редокс потенциал. Който се осигурява от млечно-кисели, маслено-кисели или оцетно-кисели бактерии. Външно бързо се неутрализират например с добър домашен оцет.
Но гъбите, дрождите, лишеите са индикатор не за външен (косметичен) проблем, а за вътрешен дефицит. Осигурен от антибиотици, лекарства, стрес, шум, скандали, скапана работа или гледане на новини по телевизията.
Много силен катализатор на външни гъбични процеси са антибактериалните боклуци, с които ви лъжат да се хигиенизирате и дезинфикцирате. Старостта на кожата също е индикатор за такава окислителна деградация, в следствие на продукти с етикети, с касови бележки и бакрод, маркиран с числото на дявола.
Често човек, който си е въобразил, че дипломата от университет е гарант за знания, прави грешни заключения. Бъркайки плесени с бацилни спори. Сенната пръчица е мощен положителен бацил, известен по света най-вече чрез храната натто. Варианти на ферментирал боб има по цял свят, но поради престъпни агенции за контрол на храните, не се допуска до магазин, ресторант или даже в кулинарна книга. Бацилните спори приличат на гъби, но не са, те са терминатор на гъби. Мои козметики с натто, мигновено неутрализират всякакви гъбични аномалии, дерамтити, екземи, себорея, лишеи, вагинална дисбактериоза и други. В комбинация с храна като натто с ориз или кисело зеле с натто, следва бърза поправка на целият организъм, изглеждащ като чудо.
Други хора допускат странна аналогия между комбуча и кефирени зърна, поради което  причисляват към полезните храни целият гъбен свят. Това не е вярно, тези структури, комбича и кефир са симбиотични, между диви бактерии и дрожди.
Суроватка от поне седмица зрял кефир с лекота ще се справи с гъбички по тялото, също и силен комбуча концентрат, с дъх на оцет. Самата комбуча "гъба" може да неутрализира бързо и трайно зона с гъбична диспропорция.
Кой храни лошите гъби, фунги, дрожди в нас, за сметка на бактериите полезни? Кой всяка смут и непропорционалност? Хлябът е на първо място, защото в него традиционната бактерийна ферментация за 10-18 часа е заместена с имитационното дрождево зреене, с патогенни термофилни дрожди (мая). Същото важи за всички тестени изделия, за бирата, за бозата. Най-опасни са традиционните ферментирали храни от миналото, които в наши дни се покваряват микробно и носят не ползи, а вреди.
Гладът, зовът за захар, означава, че имате поселение от термофилни или други зли дрожди. Дрождите обичат бързи, докато добрите бактерии си падат по бавните захари.
Вероятно се чудите за смисъла на химтрейлс, 5G, пестициди, стерилизация, хлор, дезинфектанти, маски, лабораторни вируси, ДНК мутации? Смисълът е в деградацията на микробиома ни, или направо отказът му да ни помага, съдейства, поддържа живи и щастливи, разумни, аналитични, със съвест, доброта и любов.
Добър патос има в този материал, нали? Но няма наука, факти? За съжаление има, и още как. Заквасете кисело мляко в градска среда, с диви бактерии. Без да го защитите от озонираният въздух и нейонизиращите електромагнитни полета, млякото няма да ферментира, а ще прокисне и деградира. То ще мухляса, ще осигури отрицателният редокс потенциал. При екраниране чрез алуминиево фолио, същото от което "лудите" си правят шапки, настъпва много по-качествен процес на ферментация.Същото важи за всички храни и напитки, за телата и душите ни.
 
Кисело мляко (от соя), което не е екранирано, докато зрее

Същата партида кисело мляко, екранирано с алуминиево фолио

Колкото до "вирусни" и "ракови" аномалии, горчивите ферментирали напитки и храни, вършат чудеса. За които знаете от хинина, пелина, тютюна, някои растителни кори и костилки. Тези чудеса ги има само при дива ферментация, а не чрез отвари, компреси, алкохолни тинктури, които се явяват заготовки за последваща ферментация.
Чудеса вършат и кимчи, натто, кефир, кисело мляко, боза, реджувелак, комбуча, джинджифилова лимонада, млад сайдер и най-вече, липса на акъли от "добронамерен" аутсайдер.

Коментари