Translate

Истината за Парфюма


Парфюмът като нищо друго сред предлаганите за хартийки безсмислици е есенция на глупостта, на потресаващото невежество, на безхаберният нарцисизъм, на опиянението да си заблуден като останалите, блажено вярващ на илюминатски наука, образование, професори и доктори по алабализми.
 Да започна от началото, вие не знаете какво е аромат, за какво служи носът. Ароматите не са синтетични молекули, както ви го насаждат псевдо-научни медии, шарени списание за тунинговани патки и кухите ви образования, с дъх на токсични образУвания.
Ароматът е изумителна, квантова комуникационна система от електричество и ферменти. Той е хормонален гъдел на хипофизата, лек, терапия, вдъхновение, възбуда.
Парфюм от магазин, с касова бележка, по калъп може да си вземе само някоя лъскава биороботка, "мечта за всеки мъж", мечта за мастурбация онлайн, че на живо вони на синтетика. 

Парфюмът се конструира лично, или от Майстор. Има един тъп филм даже за парфюма, който е реклама на сатанизма. В действителност, Парфюмът е Магия, и то светла, чиста.
В него има ферменто основа, която разтваря и регенерира токсичността на етеричните масла. Например комбинация от ябълков оцет, комбуча от роза и тютюн, джинджифилова бира и суроватка от мощен кефир.
За магия може да се добавят и лични ферменти, има как с кожата и секретите си човек да закваси мляко за суроватка. 
Натам се включва метало-терапията и оргоно-регенерацията, с комплекс от злато и сребро, разградено чрез ферменти и електролити в ултра ферментационната с висока киселинност смес. Глини, соли, диаманти (шунгит), мед и т.н. 
Индивидуална конструкция!
Каквото почукало... Какъвто парфюм си конструирате, такъв човек ще ви се отзове. Ако обаче ползвате купешка синтетика, ще ви се отзове имитация на човек, фалшив като коронавирус. Немалко хора, от пълна безидейност, сред един хаос от лъжи, са си въобразили, че разбират от аромати, от парфюми. 
 
На снимката, вълшебно шунгитово кисело мляко, от която суроватка стават чудеса. По подобен начин се прави и златна нано-суроватка, мумийо кефир, сребърна лимонада.
Парфюмът сам по себе си е нищо, той е просто допълнение към ароматния кожен микробиом. На всяко тяло, при всяко хормонално състояние, има разлика, нюанси.
Всичко което знаете са пълни тъпотии. Знам, че ще има самообидени, но хич не ми дреме. Идват нови времена, в които ние, менторите ще си чоплим носа и ще си чакаме да стигнете поне до 0.3% от нашия опит и прозрения.
Ето едно мое видео по темата за Парфюма и имитацията му, за Човека и имиграционният хуманоид:


Коментари

  1. Щеше да е прекрасна информация, ако не бяха всичките негативизми- безидейност, чокундури, лъжи, фаршификации и тн. Много жалко. Между другото много фирми използват тези методи- Guerlain, Korres , Sisley...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си по проста и от тулуп-шехеризада. Между кое другото, си въобразяваш, че тези смехотворни фирми ползват активна микрофлора, че ще бъде много интересно за контролните органи на глобалната мафия? Дай линк с информация, че някой друг, и той така, че от овчи мисли, до овчи вирус го докарахте.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.