Translate

Mortal Kombat: Kimchi vs Covid-19

Диво ферментиралата храна, кимчи е очевидно доказателство за фалша на ваксините и за дезинформацията относно генезиса на корона вируса.
Официалната родина на кимчи е Корея. Подобни ферментирали храни има по цял свят.
Южна Корея е сред най-развитите технологично страни в света. И е логично, предвид лъчево-техногенната природа на вирусните явления, тази страна да е сред най-засегнатите от умишленото изпържване на човешкия микробиом.
Статистиката, ако може разбира се да ѝ се вярва, сочи Южна Корея като най-слабо засегната като процент от населението от модерната имунна аномалия, която е следствие от дисбактериоза.
Мое, автентично, микробно активно кимчи
За разлика от всички европейски и американски ферментирали храни, бюрократичната мафия не изисква стерилизация на кимчи. Въпреки, че в европейски и американски ресторанти, кимчи от супермаркет или от измислен ресторант не се явява бактерийно активна храна, а имитационна консерва.
Тази измислица, наречена "кимчи" се предлага например в български ресторанти. Това е варен зеленчуков бульон, маринован с долнопробен оцет. Логично това псевдо-кимчи има силно положителен редокс потенциал, тоест не само не носи ползи, но и причинява вреди на биома и микробиома ни.
Правилната стойност на жива туршия или кимчи, може бъде само отрицателна.
Това е мое, необичайно кимчи, което ферментира със смес от оризово и фъстъчени мляко. Фъстъченото мляко е моята гордост, предлагам от години единственото кисело мляко от фъстък, към което не само никой няма алергии, но то има повече лечебни и хранителни свойства от почти всеки йогурт.
Така "готвя" сьомга. Просто я заливам с чорбата от кимчи, поставям я в сандвич от зелевите листа на кимчи, вакуумирам и оставям да зрее за 8-10 часа като кисело мляко. След това рибата е готова, белтъците са разградени до късоверижни аминокиселини, в самата тъкан гъмжи от живот, а не от приони.  
Най-простата закуска, жив ферменто хляб (дълга ферментация), хумус и кимчи. 
Кимчи има много тънкости, една от тях е накисването на продуктите в жива вода, в която се добавя старо кимчи, жив оцет, сайдер, млечна суроватка. Така зеленчуците се самопочистват и активират своя кожен микробиом, за последваща перфектна дива ферментация. Която се случва по-бързо и по-качествено, като се добави високо-инулиновата гулия (земна ябълка), която намножава млечно-киселите бактерии до чудно добри размери. 
Кимчи ферменти са в основата на натуралната ми, биологично активна козметика, която доказано сред живи хора върши не чудеса, а магии. 
Кимчивидна туршия, заедно с натто се явява най-мощният лек за тялото, микробиома, нервната система и менталният ни баланс, тъй като се явява ускорител на синтеза на антитела, хормони, ензими, витамини и правилно структуриране на нутриенти. 
Кимчи не е храна, а творчество, няма рецепти, има концепция. Разбиране за Живота в най-малките му измерения, които Добрият Създател ни е дарил. Ферментите са ключът към телесното и ментално здраве, към вечният живот дори. Те ни даряват с баланс, хармония, любов. 
Вероятно сте в началото, на прага на своето първо кимчи. Завиждам ви, това е магия, откровение, гордост. Запазил съм първите си опити за кимчи, отпреди няколко години. Надявам се чрез тях да ви вдъхновя за чудеса. 
Предстоят тежки времена, в които елитите ще ни тровят с химия, електромагнитна енергия, ваксини, "лекарства". За да оцелеете, ви предлагам помощ. Имам чудно диви ферментирало кимчи и всички разновидности на ферментирали храни. Моят екип предлага и обучение за направата на прилично кимчи, с тенденция за развитие във великолепно.

Някои кадри от обученията
 
Предлагам ви да изгледате и това мое видео за кимчи, параметрите и философията му, по начин, който го разбира един автентичен тракиец:


Коментари

  1. Здравейте, продавате ли ваша продукция? Ако да - къде?

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, дали е възможно по някакъв начин да се сдобием с нещо от вашите творения :) Благодаря!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.