Translate

Укриваната Истина за Банята

 
Ролята на банята е много по-различна, отколкото ни позволяват да знаем, да мислим, да анализираме, да експериментираме. Ако бе жива родовата ни памет, или спомени от минали прераждания, то тогава банята би била място за чудеса, а не за химически простотии на престъпни козметични и фармацевтични корпорации.
Влизайки във ваната, човек чрез топлина и жива вода събужда кожният микробиом, самопочиства се, регенерира и се подмладява. Клеопатра, ако и да е имало такава приказна героиня, се е къпала не в мляко, а в кисело мляко. И то не заквасено с пробиотици от Амазон или Ибей, а чрез дива ферментация.
В жива вода, която е с pH под 4.5 и ORP под -200mV, тялото регенерира и почиства всички нечистотии, с които ни трови този свят, от сажди, през нанити, смарт дъст или синтетично генерирани "вируси".
Промишлената отрова окислява и състарява тяло и дух

Действието на живият бакто- и оргонит сапун е пречистващо и подмлядяващо

Дори облъчването, било то UV радиацията от слънцето, думнала ядрена електроцентрала, фойерверки над Хирошима или 5G мрежи, се регенерират, неутрализират от живата вана.
При по-тежки поражения, инфузия на нечистотии в кожата, дълъг период без жива хигиена, се ползва сапун. Но не какъв да е, най-малкото анти-бактериален. А ултра-бактериален, с мощни ферменти, бацили, архея, които възтановяват живия скафандър на кожата на човека.
Във ваната не се слагат треви и аромати, а лакто-сушени растения, зърнени ферменти, оцет, живо вино и ароматни маслени, заквасени структури. Също така и бактериално активни глини, соли, смоли.
Къпането е чудо, истинската ферменто баня е откровение, интимността на живата вода е вдъхновение. Най-големите прозрения са извършени по време на жива баня.
Живите изворни бани са закрити и забранени, заместени от зловредни, химизирани СПА центрове. Под всеки град има жив извор, жива термална енергия, бактериална, регенерираща вода. тя няма нужда от хлор и химикали, защото нищо вредно не вирее в нея.
Най-здравите животни и хора се къпят в блатото, в блатото на живота, каквото с повече разум може да устроите във вашата вана.
Ваните са от дърво, от емайлиран чугун или мед, не от акрил и синтетика.
Видео за живият ми сапун, дела, вместо приказки, факти, вместо фалшива наука:


Коментари