Translate

Кой охранява сараите на агент "Ани"?

Няма никакво съмнение, че чуждестранните супермаркети са част от големият План за страдание и деформации на човека, чрез храни, напитки, долнопробен алкохол. В тях се предлагат абсолютно фалшиви стоки, наречени незаконно "хляб", "вино", "бира", "туршия", "боза", "суджук", "сирене", "кашкавал", "кисело мляко", "кефир", "масло" и др. Напомням, че тези храни могат да бъдат единствено и само ферментирали, и то не с ГМО бактерии в лабораторна среда, а естествено. На практика, това са стерилни, окислени, канцерогенни имитации на оригиналните продукти.
Нека обаче погледнем в нашата кошничка, паничка или по-скоро селско кенефче. Най-голямата родна верига супермаркети е "Фантастико".
Според този сайт, фирмата се управлява от:

Агент "Ани" Валери Георгиев Николов

Дата на раждане: 21.04.1951
Място на раждане: гр. София
Валери Георгиев Николов Дата на раждане 21.04.1951 г. Място на раждане гр. София Вербувал го служител о. р. Валери Иванов Коев на 09.12.1988 г., регистриран на 14.12.1988 г. Ръководил го служител о. р. Валери Иванов Коев Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, ВГУ-II-I Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент Псевдоними Ани Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написано агентурно сведение, документи от ръководил го щатен служител, рег. бланка, съдържащи се в лично дело IА-31033 и в работно дело IР-16989; рег. дневник; картони – обр. 4 – 2 бр. Снемане от действащия оперативен отчет 1990 г. Едноличен собственик и управител на "Ван холдинг" ЕООД - купувач по договор за приватизационна продажба на Супермаркет, ул. Баба Вида 29, обособена част от общ. фирма "ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ"; Член на управителен орган /Общо събрание/ - съдружник в "Европа-ВН" ООД - купувач по договор за приватизационна продажба на Сладкарница "Красная пресня", ул. Суходолска 2, обособена част от "КРАСНА ПОЛЯНА" ЕООД. Установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона на:
От агент на Държавна сигурност. Тоест мутренска организация, както и целият "голям" бизнес в страната ни.
В тази "организация" стриктно се спазват правилата на незаконните заповеди за носене на маски, за разлика от човешките квартални магазини. Интересно, че тази измислена организация заключва тоалетните си и иска пари за тях, типичен манталитет на мутро олигарх.
След няколко месеца игнориране на това долнопробно място с фалшиви храни, реших да го посетя. Изключително некултурен дъртофелник с някакво бомбастично наименование на охранителна фирма ми посочи, че трябва да нося маска. Поисках заповед, основания, решение на управител. Не ми ги предостави. Опитах се да му обясня, че не мога да нося маска, не само защото не ме кефи, но и защото имам лекарско решение за алергия съм синтетика. Тулупът не разбра какво му говоря. Започна да заплашва с охранители, полиции и т.н.
И така, дойдоха СОТ 161, още една организация от мутренска във всички измерения общност, държава. И започнаха да се изживяват като мутри и да ме пращат на околовръсното, да се държат неприлично, да заплашват. Типични квартални келеши, които ходят на фитнес, бръснат си ануса и носят като маски, без да знаят защо. Не ми позволиха да ползвам банкомата, заплашваха че ще извикат милиционерите, все едно са им на подчинение. Безделници в смешни униформи, които догодина, до две може и някой да се смили да ги ползва да плашат гарги на бостана, защото много скоро световната икономика ще бъде друга, а от мутри никой няма да има нужда. 
Имам два обекта, охранявани от тази фирма.Та храни куче да те лае.
Като стана въпрос за кучето, инженер съм и търговец на технологии. На следващият ден се замислих за дейността на тази фирма и за монтираните камери и системи от тях, които работят отчайващо. Поисках оферта, получих безумие. Три дни по-късно с персонала на моята фирма на тройно по-ниска цена, с много по-модерни камери и DVR изградихме нова система за видеонаблюдение, също на Hikvision, с ДДС, гаранция.
Никой не може да ти стори това, което сам си сториш. Сами храним престъпници и наглеци. Супермаркети и мутирали рекетьори.
Разбира се, това е субективно мнение. Ако някой смята, че тази верига и охранителна компания са добри работодатели, представители на светъл бизнес, предлагащи качество и добри цени, нека да сподели в коментар.
Всяко зло, за добро. Благодаря и на охраната, и на СОТ-а, че пазят хората да не влизат на това прокажено място. Защото човек има свобода, само робите носят маски. 
Колкото до екипа, персонала, хората при тези охранители, мненията тук подсказват много, индикатор са че зад лъскавата фасада има много проблеми. Въпреки всичко, за нивото на страната ни, смятам, че тази фирма е над нивото на всички останали, и то много над. Просто в България няма читав материал за тази, а и за каквато и да било друга работа. Няма и добри мениджъри. Колкото до частните инженерни екипи, външните изпълнители, почти всички са на доста високо ниво, но предвид възрастта им, скоро ще останат без млади заместници. 

Коментари