Translate

Хормоналната въздушна атака?

Гледах предаване от вчера, от блогер, за Германия. На човека му бе странно, че отново, доста време нормалност, отново има химтрейлс, и електромагнитни, "пръцкани" облаци.
И у нас така. С хората нещо става. Хем спокойствие, хем неудовлетвореност. Ту агресивни, ти в някаква емоционална яма.
След "пръц" облаците следва странно застудяване, дъжд.
Неадекватност, сънливост, много сънливост, задържане на вода, лоша самооценка, клоняща към невроза, странни към кофти сънища. Невралгия, липса на фокус, приливи на желание за нещо, съчетани с правени на нищо.
Ето и някои мнения от допитването ми по тази тема в социалните мрежи:
  • "Супер неспокоен сън, чувство за отпадналост през деня, всичко написано от теб в последните месеци съвпада на 101%... опитват се да ни изтребят все едни сме някакви досадни насекоми😖"
  • "Ленивост, апатия, сънливост, 2х неудовлетвореност. При това много изкуствени, нелогични, без покритие.. :\"
  • "Давам отчет как е в Бургас, вадим палмова мас на плажа, слънчевата радиация е силна, 30 минути на слънце и се усеща всякакъв вид слабост, която се преодолява със силни зелени напитки от сорта на сок магданоз. След сън се усеща прилив на необяснимо безпокойство и неудовлетвореност."
  • "Странна за мен неудовлетвореност и безмисленост тези дни. Обикновено не се чувствам така."
  • "Към всичко описано от вас и коментарите,някакви странни паник атаки и повишен пулс за кратно и после спира,ей така от нищото докато си спи човек."
Моята теория е, че това е бактериална, по-скоро анти-бактериална атака по въздух, вода и чрез храна. Атака, която има хормонални размери, а хормоните са функция на микробиома, до голяма степен и на храната.
Влечение към храни и напитки е пряк индикатор за бактериалният геноцид. На пръв поглед изглежда да има влечение към алкохола, затова заведенията са пълни. Влечение към алкохол, кафе и други стимуланти, които за изгладят спадовете на настроение, паник атаките.