Translate

Бунтът за европейска нормалност, справедливост и човечност

Началото е добро, залпът е даден, зад него има енергия, морал, справедливост. Но липсва развитие. Справедливо, ударно, безкомпромисно развитие.
Какво е развитието? То е далеч отвъд нашата кочина. Кочина, организирана от Европейският съюз.
Бяхме убедени да се включим в ЕС, за да има справедливост, ред, финансиране, светъл бизнес, чисто земеделие, здрави хора, безопасни пътища, хубав център за континентален туризъм, наука, образование и иновации.
Финансирането се случи, останалото не. Всичко останало деградира много повече, отколкото бе в първоначалното си положение, преди влизането в ЕС.
За над 10 години, всички пари на ЕС отиваха за финансиране, укрепване на политическата, бюрократичната, институционална мафия. Бутафорна демокрация, корупция в най-наглата си форма, обезлюдяване на страната, фалит на всяка хубава идея, на всеки честен бизнес, кражба на бизнеси, рекет над всеки успял човек, организация, безжалостно потъпкване на свободата на словото, включително с репресии, убийства.
Абсурдно е да се твърди, вярва или дори предполага, че ЕС не знае за това, или че се дори разграничава. Милиардни средства за некачествени или дори липсващи инфраструктурни проекти, пълно разграбване на земеделски субсидии, цинично и нагло раздаване на средствата за наука, иновации, малки предприятия на престъпни кланове, които със своите имоти и бронирани атомобили от тези средства се гаврят с народа, с морала, с правовият ред. Очевидно бе за всеки европейски контролен орган, че се извършва кражба на средства.
ЕС унизи народите в България, като се прегръща, легитимира, обгрижва, угоява престъпниците у нас, затвърждавайки ги със своите евра, въпреки явните индикатори за липса на върховенство на закона, липса на свободни медии, липса на перспективи за хората.
Под опеката, в състава на ЕС, България се превърна в страна на отчаянието, защото с европейски пари се отглеждаха мафиотски структури за терор над народа. Население, което на практика изчезна, първо емигрира, после масово започна да бяга, отказа се да се възпроизвежда в условията на мафиотска държава.
Никога, нито един съюз или организация, в които са били народите ни, за толкова кратко време не са ни причинили такава вреда. Дори и в орбитата на СССР имаше повече ред, справедливост, вяра в бъдещето, което никак, ама никак не е висока летва за сравнение. По-скоро е дълбоко заровена в ниското, летва не за скок, а за препъване и счупване на врата. България в момента е със счупен врат на държавност, икономика, общество. Благодарение на ЕС.
Няма значение дали на власт е Бойко, Димчо или друг селски тарикат. Тези лица, привидни водачи на хунта от разбойници са назначени, отгледани, финансирани от ЕС. Хунтата не е у нас, тя е в Брюксел.
Проектът ГЕРБ на ЕС е форма на политически тероризъм, какъвто световната история не познава. Не и в толкова явен, лесно доказуем, нагъл вид. Заповядайте в България, пътувайте по "пътищата", регистрирайте "бизнес", купете "имот", обърнете за помощ към "държавна администрация", "лекар", "полицай". И не господа, чужденци, не ние сме смотан народ, а вие, които давахте данъците си за да ни превърнат в това.
Всички сме жертви на този нагъл проект. Толкова безчовечен не само спрямо нас, но и спрямо народите в самият ЕС. Да се взимат средства от хората в ЕС чрез данъци и друг официален рекет за финансиране на атичовешко управление, корупция, организирана престъпност, проституция, поръчкови убийства в страна, която е в ЕС? Това е за международен трибунал.
Докато САЩ извършваха своят тероризъм далеч от погледа на своите граждани, в държави отвъд тяхната политика, религия, правов ред, то ЕС извърши нещо много по-скандално откъм човечност. Организиран бюрократичен деспотизъм, под който стоят изпълнители на реален терор. Пред очите на цялата европейска общност. България стана страшно предупреждение не за политиците, а за народите. Което сега всички виждате, виждате че ЕС е една бутафорна структура, налагаща терор на маски, на репресии, на престъпни решения, на липса на конституционни права, спрямо всички.
В състава на ЕС, България не само не прогресира, тя стана посмешище за световната общност. На самите хора тук, в страната ни, не ни е до смях.
Какво се случи през 2020-та година между България и ЕС? 29 милиарда евро бяха обещани за престъпници, в момент, в който и народът, и дори медиите, остатъците от някаква жалка опозиция ги определят като такива.
Без да е питан народът, без никакво обществено обсъждане, сме включени в потъващият кораб на европейската банка. Натикани сме към пространство, за което нито знаем нещо, нито някой го интересува дали има демократично одобрение за такъв процес.
ЕС преговаря и легитимира не народите в България, а шайка престъпници. В което няма нищо чудно, защото проектът за узурпиране на властта, администрацията, силовите структури в страната ни е изцяло финансиран с "европейски" пари. Под "европейски" разбирам вътрешно европейският терор за отнемане на средства и потенциал за развитие от германци, французи, италианци, испанци, холандци, поляци, унгарци, от хора за мафиотизиране първо на България, после и на останалите. Ние сме полигонът за разработването на такъв терор. 
Анализът на случилото се в България за последните години води до един извод. България е витрина на общевропейският геноцид в най-явната му, в най-наглата му форма. Без съмнение, такива форми на бюрократичен терор и налагане на престъпни формации са налични и в други части на ЕС. Тези, които се опитват да се разграничат от това безобразие, се определят като екстремисти.
ЕС дължи обезщетения на България, на българският народ. Огромни обезщетения за десетки години напред.
Ако и да е превзет ЕС от по-висша форма на мафиоти и мутри от тези в България, незабавно е време за реформа, реогранизация, пречистване.
След което незабавно да започне пълна финансова ревизия на всички вложени в България финансови средства. Осветляване на престъпните форми на отклоняване на европейски средства, с имена, фирми, организации. Отнемане на престъпното имущество. Обезщетения за страната ни, обект на политически, финансов, инфраструктурен, образователен, индустриален, земеделски, природен тероризъм.
Европа може да се възстанови като поправи първо най-слабото си, най-изнасилено, най-унизено звено. Ако успее в това, тя ще успее да се възроди.
Годините на скрит вътрешноевропейски терор и мракобесие идват към края си. От нас зависи да запалим огънят на осветляването им, на бунта за нормалност и да захраним пламъка на прогреса.


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.