Translate

Тест на 5G чрез активни микроорганизми

 Кисело мляко, зряло в условия на екраниране с алуминиево фолио (София, Март, 2020)

Невежеството вече не е сила, а форма на паразитизъм. Безкрайно корумпирани, невероятно глупави и нагли експерти, твърдят че 5G е безопасна мрежа. Пример.  

Как пък честотите на 5G мрежата са същите като на WiFi рутерите? Да не би "експертът" да мисли, че 5GHz протокол за безжична комуникация е същото като 5G мрежа? А дали въобще мисли или са му спуснали "аргументи"?

В прав текст ни го казва, вий сте тъпи, не сте експерти, вярвате на конспирации. И не сме ви поканили на обществено, експертно, демонстрационно обсъждане, просто защото сте тъпи, и няма кога да си губим времето с вас.

В същото време, че и от 5 години по-рано, почти всички истински експерти по света, физици, радиотехници, твърдят друго. Че няма никакво доказателство, че 5G са безопасни. Нещо повече, има огромни доказателства, че не са. Особено за птици, насекоми, растения.
Аз ви казвам нещо още повече, има стотици преки и непреки доказателства, че 4G, а особено и 5G убива полезните бактерии. И не само ви казвам, а лесно доказвам. Лесно се проверява с кисело мляко или туршия облещени срещу клетката отсреща. Екранирайте буркана и бидона с алуминиево фолио и разликата е магаре и грифон. Просто проверете, с ORP метър. 
Същата партида кисело мляко, без екраниране (София, Март, 2020)
Този експеримент важи за виното, зелето, суджука, сланината, сирената, хляба... все бактериални храни, които няма как да се случат в мощна негативна електромагнитна среда.
Знаете ли какво става когато някой, нещо убива микрофлората ни? Точно така, идва дисбактериозата, имунен дефицит, ковид, каквото се сетите, пълен колапс на тяло и нервна система.
 
Не ми вярвайте, проверете всичко сами. И тогава споделете, с близки, приятели, с всички. 


Коментари