Translate

Животинската ферма


Както всеки род си има родни места, така и всяко животно, растение, насекомо, си имат такова.
В търсене на истинското мляко, обикаляме страната и търсим автентични, наши животни. Хората дори са забравили кои са нашите. Радват се на белгийски, холандски, германски телета, крави, които нямат нищо общо с нашият правилен биофонд.
Ето тук, в покрайнините на Тракия открихме нещо по-автентично, нещо родно.
Знаете ли, че субсидии за гледане на родни животни не се дават, но ако кравефермата е с немски мутанти, тогава - да.
А, че ЕС си измисля епидемии и чуми за да избие нашите пазители на здравето, кози, овце? Това няма как да не го знаете.
А прасетата, на които също, както и на козите, нищо им нямаше, освен някои аномалии около военни излъчватели по планините? Вместо остромуцуни тракийски прасенца, сега се гледат тъпомуцуни отвратителни нерези.
Подмяната е налице, геноцидът тече с пълна сила.
Чумите и пандемиите върху животните ни, които бяха фалшиви, бяха тест за човечност, вече са и сред хората.
Ето защо съм против млякото, месото, яйцата, всичко е сменено. Млякото даже е тотално погубено. Та мляко от различни животни не се смесва, даже от различни дни на доене, това го знае всяка баба, освен ако не е изкуфял кукундрел, даващ съборетината си под наем за студенти.
А те, ферми и мандри, го смесват, избелват, химизират, стерилизират. Това не е мляко. Това са престъпни изисквания на така нареченият ЕС.
От животинското мляко оцелява само ГМО-то. А то идва чрез фуражната соя, която е ГМО. Искате ГМО соя, пийте краве мляко! Кулинарната соя не може да бъде ГМО, защото това е криминално деяние. Плащам 1000лв. на килограм за ГМО соя за кулинарна, за човешка консумация.
Още една диващина, която са ни наложили сатанистите от "цивилизована" Европа е да ядем плътта на животните, на нашите, на любимите ни животни.
Животните, които са в симбиоза с нас, които ни даряват спокойствие, емпатия, са изпитание за човечност. С тях обменяме биом, вълни, здраве. Те даряват излишното си мляко, яйца, вълна. И най-вече своето ако. Говната на животните са основен източник на земеделие, строителство, защита.
Грижата за живота на животните е човечност. Убийството им заради плътта е обратното на човечност.
Кухнята ни родна е подменена от сатанистите. Над 90% от тази кухня някога е била без месо, в голямата си част дори без мляко и яйца. Зърнени, бобови, зеленчуци. Боб с кисело зеле, яхния от грах, домати с ориз, патладжан с домати, хлябове, пити, юфка и т.н.
Някога, само допреди 120 години хората са били независими от държавата и корумпираните чиновници. Всеки е имал земя, стопанство, животни. Нали не си въобразявате, че масово са клали животните за да ядат по три пътi на ден месо?
Случайни неща няма. В момента всички ресторанти у нас предлагат помия от мърша, никой чеф или друг палячо не може да сготви постна манджа, бобена яхния, даже кисело мляко не могат да направят изедниците му проституиращи. Та те оцет и мазнина, сол и подправки от менте магазин като Метро купуват, защото са бездарни, некадърни. Ресторанти, готвачи, чефове, победители в кретенски ТВ предавания по говно-кулинария са основни източници на смърт, на деградация на дух и тяло, на безродие, на рекорди по сърдечни заболявания. Единна мафия с фармация и болници.
Болници има защото няма лечебници, а лечебница е точно домашната, автентична храна.
Няма храна, няма напитки, няма оцет, няма вино, няма месо, няма яйца, няма кисело мляко. Предлагат бутафория, подмяна, клиенти за маски, хемодиализа и лъчетерапия с предизвестен изход, преждевременна смърт с много страдания и разходи за род, семейство, общество.


Коментари

  1. Така е. Една баба от Широка лъка махала Кукувица ми разказа как като тя е била малка (сега на 85-6) болни с белодробни заболявания ги лекували като ги карали да спят в обора редом с овцете. Измежду тях. Два-три дни и даже туберкулоза изчезвала сякаш не съществува.

    Жива и здрава да е баба Раче!
    Изключителен човек, от истинските!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.