Translate

Измеренията на короната, искрено и лично

Към края на 2019-та година, получих предавано чрез телесни аномалии, електро-биомно смущение, наречено по-късно ковид. От човек, върнал се от Китай. 

Липса на аромат и много слаби вкусови усещания. усетих го при правене на парфюми и при консумация на праз, чили, кисело зеле. 

Сухота в гърлото, нещо като простудни симптоми. Дали от инхалации, аеробни упражнение (2-3 километра интензивно бягане на пътеката), нещата се нормализираха за 2-3 дни. Върна се и аромат, и вкус, и никакви грипоподобни явления. От тогава съм по-здрав от всякога. Външно. 

Но натам идва другото. Хормонален дисбаланс, луди сънища, обилно потене, депресия и много рядко, но все пак - паник атаки. Събуждане в 03:00, записване към 06:00, понякога часовете се изместват напред. Всичко това е на приливи и отливи. 

Моя теория е, че така нареченият ковид е комплексна атака срещу тялото ни, и най-вече срещу микробната му същност, за която няма как да знаем, защото науката ги разправя врели некипели. Атаката не е вирусна, а система от електромагнитно облъчване, съчетано с атмосферна химио-"терапия", вдишване на наночастици, в които се индуцират енергии с вредни за нас, за микробиома ни честоти. За което направих видеа, отчетени с уред, но те бяха блокирани. 

Оттогава като че ли хем съм по-свободен да мисля алтернативно, хем ме пере сачмата. На приливи и отливи нервност, спокойствие, ту толерантност към околните, ту отчаяние от глупостта и наглостта им. Влечение към кофеин и алкохол, които се появиха февруари, отминаха за месец (когато спряха химтрейлса) и сега от месец пак са налични (пак има атмосферна химиотерапия). 

ЕМ радиацията около нас освен чрез аромати се усеща и, чрез:

  • Зъбобол
  • Херпес, афти, необичайни пъпки по тялото
  • Промяна на цвета на урината
  • Ударно побеляване на косата
  • Задържане на вода, подпухнало тяло, тобни около очите, гуша
  • Загуба на ориентация, вестибуларен апарат
  • Паник атаки, необичен сън и сънища
  • Аномалии с бъбреците

Тялото се държи странно. 10 килограма дойдоха от нищото. Метаболизмът е дал фира, но не е толкова той, колкото хормоните са никакви. Много активно лятно спортуване, чудесни постижения и във фитнес, и на стадиона. Но нищо... за седмица свалям 2 килограма, после за един ден само от пиене на вода кача три. Заспиваш чист, събуждаш се подут. Което си е лъчева аномалия, тялото задържа вода за да гаси нейонизиращата радиация. 

А защо само нейонизираща, след като постоянно се чуват неформални данни за ядрени взривове, които обясняват странни земетресения на места, където такива няма как да има. 

Всичко това за мен е поредната световна война, този път скрита. Много хора не издържат, особено психически, масов бум на самоубийства, сред здрави физически хора. Скандали, агресия, разводи. 

Политици, учени, религиозни водачи, звезди, всички са или по-скоро не са на себе си. Изведнъж дойде 2020 и всичко, което знаехме от миналото за наука, икономика, медицина, география, история, космос, се оказа напълно невалидно.   

Събудихме се в свят, посипан с пепелта и руините на лъжите. Лъжите на медии, на банки, на партии, на кино, на всичко. Любов, дом, общество, патриотизъм, бизнес, се оказа че нямат нищо общо с това, което ни бяха програмирали да вярваме, че искаме. 

Има теории, че навлизаме в по-широко измерено пространство, честотите на ефира, на планетата се променят. Допускам, че всичко което се случва с дух и тяло, е адаптация за новите измерения. 

Слънцето и особено Луната се държат абсурдно. Луната вероятно не е това, което си мислим, че е. Странни мисии на страни, които даже не са и космически сили. Странни летящи обекти по цял свят.  

Най-бързият тест за вълновата аномалия е ароматът, нашият нос усеща лъчите, вълните на ферментите. Ако не усещате аромата на оцет, поразени сте. PCR тест? Ако ви показва положителна стойност, а имате аромат - грешка е. И обратното. 

Аномалиите на нова вълна лоша енергия и атмосферна обработка веднага се усещат чрез зъбобол, болки в ставите, изненадващи херпеси, сърбежи по тялото, пробуждане през 30-40 минути, сърдечни аритмии. 

Кое ще ни спаси да оцелеем, да се адаптираме към измерения, честоти, обществена лудост, крахът на икономика, медицина, образование, цивилизация? 

  • Храна и напитки. Живи, традиционни допреди век и половина, с активни, диви, регионални ферменти. 
  • Заземяване. Ходене бос - пясък, трева, почва. 
  • Инхалация, особено с йод, оцет, нано сребро, нано слато, ароматни смоли (тамян, мастиха), мумийо и натто. 
  • Правилна, млечно-кисела хигиена, вана със соли, живи, бактериални сапуни. 
  • Затваряне, капсулиране в правилна социална среда. 
  • Напускане на работа, която не се е адаптирала за новите времена и не носи щастие. 
  • Ударно усвояване на нови знания за тялото си, за историята на дедите, за науката, храната, истинската медицина, кулинарните магии, окултни знания. 
  • Защита на тялото и дома от електромагнитни влияния. Кабелен интернет, силово настройване на смартфона да работи на 3G (ако толкова се налага), защитни, метални щори, защитна шапка с метални нанонишки, живи дрехи, натто мазила за откритите места на кожата, инфрачервен източник за газене на негативните вълни.
  • Връзка с природата, с животните. Природа е и бидон с туршия, която не се разваля, зрее чудесно, ако я екранирате с алуминиево фолио. Канарчето, птиците са идеален детектор на лоши електромагнитни влияния. 
  • При силни аномалии, незабавно се върнете в края, даже в дома, в който сте родени, израснали. Точно в родният ми край, изчистих чрез мръсна урина голямо количество шлаки, после бях за няколко месеца като нов. Родният микробиом, чупи всякакви чужди нанити. 
  • И още, и още... няма как да пиша толкова, не е полезно да сте пред компютър и да нямате жива връзка с ментор, учител, приятел. 

Тази година, както никоя друга обучих стотици хора, и то наживо, чрез лекции, практика, работа в цех. Повечето от тях добиха ценни знания за тяло, дух, дом, храна, напитки, козметика, хигиена, електромагнетизъм, практическа наука, микробиология, лоша околна енергетика, алтернативна, тоест истинска медицина. 

След яростно задълбочаване на атмосферната и ефирна инвазия, особено след "падението" на Тръмп, забърках няколко мощни подобрителя на здравето, защитни стени, неутрализатори на нанити. В основата им са благородни метали, йод, човешки бактерии, натто бацили, археа бактерии, растителни алкалоиди, соли, глини. Ето и някои от новите продукти:

  • Ябълков оцет със сребро и тиквен оцет със злато, те са и в основата на много други продукти, като задължителна съставка
  • Капки за очи с брезов сок, глина и сребро
  • Инхалатор и течност за гаргари и вана със соли, злато, йод, млечна суроватка, три вида натто чорба, мумийо, глини, вулканичен прах, шунгит, тютюн, хининова кора, пелин, боров катран, кехлибар, тамян
  • Подобрен натто крем и блек миррър крем с активирани златни и сребърни частици, йод, смоли, глини, соли, диви ферменти, кефирени частици, натто бацили.
  • Два вида ултра бактериални сапуни с натто и лакто ферменти, соли, глини, нано злато и нано сребро, боров катран, ферментирали масла. 



Коментари

  1. Здравейте очарован съм от информацията която ни давате.Бих искал да закупя някои продукти.Как да се свържа с вас.Благодаря

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.