Translate

Антиживотът - битката с нанити и слузити

Заобиколени сме от антиживот, чийто основен приемник сме ние. Самото ни тяло има няколко уютни командни центъра за чужди за телата ни структури. 

Сред най-мистериозните структури за контрол на тялото ни са формациите от нанити, към които по мое мнение спадат така наречените "вируси". Въпреки, че официалната наука е равнодушна към нанитите, то нима нано-робот (нанит) не се явява бактериофагът?

Това е бактериофаг или наноробот, който убива нашите бактерии, по-скоро им инжектира видоизменено (от кого?) ДНК. В следствие на което нашите биологични нанити (бактерии, археа) започват да мутират и да се държат унищожително. Пример за такова препрограмиране е хеликобактер пилори, ешерихия коли. 

Има много официална информация за "вирусите", но също има и много неофициална, отвъд границите на "здравият" разум. Нанитите са контролен център на тялото ни, които се управляват от "звездата на смъртта", от Луната. Случайно да сте забелязали колко странно се държеше Луната лятото? А колко мисии заминават много скоро натам след десетилетия липса дори на технологии за това?

Сънищата ни са нещо, което науката няма как да обясни, освен с врели некипели от пишман психолози. Сънищата ни вероятно се управляват отвън, а понякога са сянка на реалната ни същност и на другата измерност на реалният свят. Защо звездата на живота я наричаме Сън-це ("Л"-то е изкуствено добавено), също е и в Руския език (Сон-це, с излишно "Л"), а на английски си е направо Сън (английският език си е вариант на славонско-хиперборейските езици, с близък корен в санскрит). 

Сънят е аномалия, и точно сега, в коронабесните времена го усещате отлично. Понякога даже денят ви се струва нереален, като сън, друг път имате изострени сетива, а понякога даже сте лишени от сетива като обоняние и вкус. 

Нанитите имат и научен фундамент, още през миналият век Hitachi започва с прототипи на Smart Dust (умен прах). Не много земни науки на не една околоземна раса са намесени в технологиите за нанити и "умен прах". На първото изображение показвам конфигурации на умен прах.

Положителни нанороботи са нашите бактерии и археа, чието технологично устройство науката официална не може да обясни вменяемо. Те са в постоянна битка с другите наночастици. 

Ние, "хората" сме един сбирщайн ("Франкенщайн") по постоянно воюващи със себе си части. Други пък са изключени. Пример за което е напълно необяснимото наличие на лимфна система, която си е направо отделен вид създание. 

Лимфата по един странен начин е свързана със слузите в нашето тяло, а те са обвързани с гъбести, плесенни нашественици, от които например зреят раковите образувания. 

В епохата на короната и на химическият пневмонит (от небето) от особено значение е да се замислим за слузта в телата ни. Която също, както и нанитите, основно влиза в нас чрез храната, храна, за производството и обработката на която нямаме никакъв контрол. 

Слузта са гъбести структури. Те зреят в носоглътката и като че ли се загнездват в нашите бели бробове. От там чрез саполи, слуз, друга гнусотия неумолимо се опитват да нахлуят в нашият стомах, където превземат контрола над имуннна система, синтез на хормони и витамини.  

Слузо- (гъбо) образуващи храни са месото, яйцата, млякото, бялото (глутеново) брашно, оризът, картофите и др. Всъщност почти всички храни, освен естествено киселите като цитрусовите плодове, или допълнително подкиселените, ферментиралите (кефир, кисело зеле, кимчи и др.)

Убийствени за нанитите са спиртът, канабисът, калиевият перманганат, йодът. Странно или не, всички тези средства на практика са забранени. Истински алкохолни напитки са криминализирани за употреба, предлагат се химически боклуци, които нямат тези свойства. Йод на кристали не се предлага, или е труден за намиране. За канабис няма смисъл да се говори. Калиев перманганат в много държави е обявен извън закона, защото бил използван за наркотични цели. Нанитите мигновено излизат извън строя от червеният живак, в по-слабо действие е класическият живак, но първият е заклеймен като несъществуващ или се продава на фантастични цени, а вторият е обявен за радиоактивен. 

Като стана въпрос за живак, неговите пари и съединения имат изумителни антинанитни свойства във вид на фотонна модулация. Тоест на светлина. Поради което извън закона са поставени всички форми на живачни лампи, които са безспорно най-ефективни, най-икономични, пълноценни. Добри фотонни анти-нанитни лампи са халогенните (с нажежаема жичка) и особено инфра-червените, но и те са поставени извън закона. Като цяла цялата лъчиста енергия е отвъд закона или е демонизирана като неикономична. Анти-фотонни, лъжливи, толериращи нанити и паразити са LED лампите. Вместо лъчисти източници на топлина се налагат климатици, в чиито "филтри" се въдят точно гъбести структури за плесенно заразяване на телата ни. аналогично действие имат и маските за (против) дишане, в които от носоглътката ни попада слуз, която взаимодейства с нанитите отвън и се получава един убийствен коктейл за самозаразяване.  

Нанити и слузити, те не обичат киселата среда, особено млечно-киселата, оцетно-киселата. Нашите пазители, анти-нанитите, бактериите образуват кисела среда, която неутрализира нашествениците. Може да проследите динамиката на качествената ферментация чрез pH метър, когато pH падне до около или под 4.0, в тази среда няма как да има нанити и слузити.  Особено мощен е оцетът, домашният, зрял от бактериално-дрождева гъба. Оцет, в който се разтваря сребро или злато е истински бич за вредоносните нашественици. Оставете сребърна монета или пръстен за около седмица в малка, тъмна (кехлибарена) бутилка с оцет, разреждайте с топла вода и пийте всяка сутрин. За по-дълго време може да поставите сребро или злато в реджувелак, комбуча, лакто-лимонада, вино или друга жива напитка. Имайте предвид, че изкуството на виното е изгубено от поне половин век, защото виното не зрее само с дрожди, а ферментира от млечно-кисели бактерии. 

В няколко места в Интернет се твърди, че развъдник на нанити, или по-скоро сюнгер за такива са месата, най-вече свинското. Не знам дали е вярно. Лесна проверка за симбиоза между нанити и слузити е отделянето на слуз при хранене с определен вид храни, особено мазните, окиселините, самото свинско, пържени яйца, картофи в масло и т.н. Но всяко зло за добро, мощен метод за чистене на организма и носоглътката е да дъвчете дълго точно такива слузопривличащи храни, които искат да нахлуят в стомаха ни. Но не да ги преглъщате, а да ги изплюете. Няколко такива предъвквания и изплювания и тялото се чисти ефективно. 

Изключителен метод за почистване от нанити и слузити е сухият пост (гладуването). Но трябва да се внимава, много хора залитат в крайности, а ударното извеждане на гадостите води до пагубни влияния, особено на психиката, която е адаптирана към тази битка от години. 

Който е правил сух пост за повече от 30 часа, отлично знае как се проявява главоболие, после отпускане и еуфория, как се изпикава тъмна урина, как излизат изключително тъмни и вонящи фекалии. Е това е чистенето от нанити и слузити, урината и фекалиите. Като мощен намножител на великолепни азотни бактерии, сокът от цвекло е истински терминатор. Но, и цвекло, и зеле, и кореноплодни през последните години са така видоизменени, че... вече не действат така. Даже великият джинджифил, при ферментация на джинджифилова лимонада, въобще не е такъв, какъвто бе някога. 

Мляко на практика вече няма, ценно е с това, че от него се правят мощни ферментирали регенератори и убийци на вредните микро създания. Млякото е подменено и чрез мутантите, с които се добива, и чрез химическа обработка. 

Отлична възможност дават бобовите млека, които са и азотни. Ферментите в тях се намножават отлично, преструктурират и така късите аминокиселинни вериги, суроватката е мощно млечно-кисела. Неслучайно соята е демонизирана, до голяма степен и фъстъците, а повечето бобови храни... ами няма ги и в най-скъпият ресторант, грахът на практика вече е невъзможен за отглеждане.  

Хората са забравили, че хляб се прави основно от бобови структури, като бобово и лещено брашно, а зърнените брашна се поставят основно за захранване на ферментацията със захари. Може да направите перфектният елден хляб, чрез ферментацията му с лакто боза (от просо) или с лакто-лимонада.

Елдата е отличен пречиствател на тялото от шлаки, баш същите слузити, вероятно и от нанити. Елдената диета си е истинско биологично чудо. Нещото, което знаете като амарант, в действителност си е родният щир, от който някога се е правил истинският, ведически хляб. 

Хлябът след 1920-та година, в следствие на нацистката, на геноцидната наука се превръща от лек, в отрова. Защото в него са вкарани слузити, под формата на мая (термофилни дрожди), които намират чудна среда за намножение в глутеновата слуз. Глутенът в пшеницата е вид генна модификация, както всъщност и самата пшеница с трите ѝ ДНК вида, включително и лимецът. 

Автентичната среда за развитие на хлебна, на полезна ферментация е ръжта. Ръжта е много по-кисела от пшеницата. Затова ръженият хляб не плесенясва. Хлабът от магазина задължително плесенясва, това са спорите на гъбите, на слузитите, които влизат в нас. Влизат в дома ни, загнездват се по пластмаси, в хладилника, в банята, по пластмасовите ни дрехи, филтъра на климатика, на прахосмукачката, в синтетичните тъкани маските. 

Антибиотиците са вид доброволно инжектиране на пагубни гъби, един концентрат от токсични гъбести спори, които убиват нашата защитна микрофлора, от стомаха, през черния дроб, гениталиите, кожата, всичко. Подобна форма на доброволен геноцид са братовчедите на антибиотика, плесените в хляба, в бирата, в кроасаните, в тортите, във виното, в сирената, в месата. Доброволно поемаме токсични плесени, които ни убиват млади, до 100 години, а след около някакви си жалки 50 години сме развалини. 

Когато обработваме кожата си с алкална хигиена, сапуни, шампоани, дезинфектанти, по този начин убиваме млечно-киселият ни биоскафандър и нанитите се втурват да ни превземат. Кожата се почиства чрез киселинна, а не чрез алкална процедура, ефективен метод е вана с малко калиев перманганат (розова вода), може да редувате ваната със солна вана, в която има йод, или йод да си поставите допълнително, най-добре в синият му вид. Като стана въпрос за кожата, много, ама много внимавайте с моргеллоновите нишки, които са развитие на нанитите или симбиоза между нанит и гъбести паразити. 

Начини за защита, за борба има. Идват по-светли времена, доживейте до тях. 

Отново обобщение на защитните средства:

  1. 100 грама домашна ракия, 1-3 пъти седмично, но с нещо ферментирало за мезе. Спиртът убива нанитите, но и вреди на стомаха, ако не е с ферменти. Всички месета по света към алкохол са ферментирали. 
  2. Кимчи, кисело зеле, туршия, кефир, натто, кисело мляко, кисели краставички, все дива ферментация, в магазина няма такива, там се предлагат консерви, мъртви, стерилни и безсмислени. 
  3. Особено внимание заслужават натто бацилите, които виреят на бобова среда, намират се в автентичен вид в сеното. Те са устойчиви на радиация, на електромагнитни вълни, аеробни са. По-алкални от млечно-, маслено- и оцетно-киселите бактерии. Затова ги ползвам за дневни кремове и за влагане в сапун. Натто сапунът върши чудеса, особено когато е със сребро, катран и йод. 
  4. Металотерапията с колоидно разтворени, във ферменти злато и сребро върши чудеса. Към този принцип разширение се явява оргонотерапията с глини, соли, шунгит, зеолит, вулканична пепел като бентонит. 

Подробности за всичко това, в други мои материали.



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.