Translate

Дъжд и мракобесие

Какво вали от неистински облаци? Неистински дъжд?
Открай време, най-неудобният въпрос от децата е защо вали и какво са облаците.
Теорията за конденз на вода, издиша напълно, особено в студено време. Какъв ти конденз при 2-3 градуса на повърхността и къде по-малко нагоре?
Свободното споделяне на употребата на калиев йодид обяснява, че дъждът е ръкотворно деяние.
Дъждът, водата от него е идеален агент за инвазия във водоеми и почви, в дрехи. Инвазия на пестициди, които са брат близнак на зарина.
Облаците и дъждът са отличен параван за нещо, което се случва отгоре, нещо, което не трябва да видим.
Бръмчащи летателни апарати прелитат в късни или по-скоро ранни часове, поне така споделят много хора и у нас, и по света. Пръскането последните дни бе много интензивно, сега се спуска под формата на дъжд. Някога спускаха киселинни дъждове, сега няма нужда от чак толкова явен терор, има къде по-подли форми на ДНК и прион инвазия.
Инвазивен дъжд? При ниски температури добре се чувстват плесени и бактерийни "водорасли". Тези с по-чувствително носове да споделят за странни аромати на химически агенти. Обикновено мирише на нещо като фас на цигара.
Имате ли сърбеж по кожата? Зъбобол? Афти и херпеси?
Изтръпване на крайници, мускулни конвулсии?
Едно от много мощните решения е вана със слаб разтвор на метиленово синьо, което почиства всякакви форми на плесени и гъби (попитайте акваристите). Метиленово и сребро са отличен защитник, също и антисъстарител на тялото. Някои алтернативни клиники, дори вливат малко метилен в кръвта за пречистване от... тромбози, и други неща, за които не може да се пише.
Все повече хора споделят, че това е най-странната пролет, която знаят. Интересно, че същата таква пролет като че ли е обхванала цяла евразия, което е доста странно.
За малко мернах оси и търтеи, но бяха малко неадекватни. В слънчево време птиците се държат нормално, но в облачно като че ли са малко шокирани. Косовете се напъват да пеят, но в странно ранни часове, после са тихи. Ослушвайте се за птички песни, ако излизате навън.
Нещата за нас, внимаващите, не са кой знае колко страшни, някак си привикнахме да внимаваме, да се пазим, да се храним, преваряваме вода и т.н. Но тези, които не внимават, нещо страшно се случва, особено когато медицинска система на практика няма, а и да има, тези неща са област на военни медици и инженер-биолози.


Коментари