Translate

Метиленовото синьо срещу глобалният терор

Съдбата на стари лечебни субстанции в наши дни никак не е розова, не е и синя, виолетова, никаква. Истинските лекове за човека няма да откриете на мястото, означено със змия, изливаща отровата си в чаша. Истинските лекове са във ветеринарните аптеки. Метиленовото синьо е точно такъв лек, без който здравето на птици и риби на практика е невъзможно.

"Скандални" за глобалната Фарма-мафия са свойствата на реактивите като йод, калиев перманганат и метиленово синьо, които могат да изместят напълно престъпните им ДНК модулатори и дезинтегратори на нервната ни система, приони, които програмират живота ни да бъде кратък, синтетични наркотици, които ни правят техни роби за цял живот. 

Какво е метиленовото синьо (МС)? Официалното му име е Methylthioninium chloride и се използва активно при силни отравяния, при инфекции, гъбични инвазии. Пречиства кръвта, разтваря холестерола, намалява кръвната захар. Дотук, звучи много зле за фарма-мафията, нали? По-натам, ви обещавам да е много по-шокиращо.

Откъде се появява МС? Твърди се, че някакъв нацистки учен го е направил. Не вярвам на историята, тя е изцяло манипулирана, от тези които са ни победили, превърнали в роби и нарекли това робство, възможно най-цинично... "демокрация". Ясно е кой е победил в последните войни след като има ЕС (Четвърти райх) в единна валута, евро, което е пряка функция на дойче марката и дойче банките. Нацистите измислят газовите камери, зарина, нервопаралитичните и канцерогенни пестициди като раундъп, генната модификация на семена, почви, убийството на "вредители". След такава "чудесна" научна биография, няма как да не открият и антидот срещу отровите си. И това е МС! По-късно го обявяват за багрило, за химикал, а в наши дни на практика са го иззели от аптеките за хора, ъдето например свободно се предлага токсичният аспирин. 

МС е хлорид. От хлориди човек има нужда след една или поредица катастрофални за ТЕРРА-риума ни събития, довели до изчезване на вековните гори, засипване на градове и континенти с глина и разпаратосани скални гори (пясък). За да регулираме кръвното си налягане, което не кореспондира с това на "планетата", имаме нужда от Натриев и Калиев Хлориди (Сол). Имаме 8 пъти по-високо налягане от атмосферното, тоест проектирани сме за други планетарни условия. При нормализация на планетарното налягане, бихме могли да живеем стотици години, а не някакви жалки 60-80. Глобалните окупатори се борят срещу нормализацията, наричайки я цинично "глобално затопляне", ръсейки върху нас коктейл от отрови, патогени, гъби, приони под формата на "химтрейлс".  

Да се върна на МС. Преди да продължа нататък, нека уточня, че метиленово синьо и син йод не е едно и също. Син йод е когато йодът влезе в реакция с нишесте и тогава кафеникавият му цвят става син, така се тества например кисело мляко, дали има в него добавено нишесте. МС е най-малко токсичен от другите си реактивни събратя, йодът и калиевият перманганат, в които също има много мощ. МС може да се прилага върху кожата в значителна доза, може да се пие, дори се използва и като инжекционен разтвор. Вместо много приказки, ето ви здравен документ на ЕС за интравенозното приложение на МС. "Methylthioninium chloride Proveblue 5 mg/ml инжекционен разтвор" срещу "Спешно симптоматично лечение на метхемоглобинемия, предизвикана от лекарствени или химични продукти". Въх, та това е ключът към палатката на глобалната масова чума, която нулира правата ни на хора, обезсмисли икономика, медицина, наука и образование. 

Какво е "метхемоглобинемия"? Хемоглобинът е протеин, който се намира в червените кръвни клетки, еритроцитите. Придава на клетките червения си цвят. Железен йон е част от този протеин. Този железен атом е в двувалентна форма, той е двойно положително зареден (Fe2 +). В случая на метгемоглобин желязният йон е в тривалентна форма (Fe3 +). Тази форма на хемоглобин не е в състояние да свързва кислорода и по този начин изпълнява своята физиологична функция да снабдява клетките на тялото с кислород. Терминът "метгемоглобинемия" описва наличието на метхемоглобин в кръвта. Тривалентната форма на желязо е окислено желязо, тъй както озонът е окислен кислород. При повишен метгемоглобин се наблюдава нарушена транспортна функция на кислорода в организма, тоест развива се кислородно гладуване. 

Метхемоглобин има в кръвта от 1% до 3%, нагоре вече е лошо, умора, анемия, недостиг на въздух, "височинна болест", метаболитни проблеми, крах на нервната система, аномалии с пулс и кръвно налягане... Хей, тези симптоми не са ли ви до болка познати, от година и малко нагоре? Масово, по целият свят, под името COVID? 

При наличие на 3-15%  Метхемоглобин, кожата и лигавицата на човек стават сивкави (бледост), внимавайте за този симптом! При 15-30% наситеност на окислено желязо, кръвта придобива кафяв цвят и се диагностицира цианоза. При 30-50% наситеност следват припадъци, сънливост, задух от най-малко физическо натоварване. При 50-70% следват гърчове, метаболитна ацидоза, кома. При над 70% - хипоксия (липса на кислород, "височинна болест") и смърт,

Срещу какво точно беше интравенозно лекарство Метиленовото Синьо? "Спешно симптоматично лечение на метхемоглобинемия, предизвикана от лекарствени или химични продукти". А такааа... значи това е антидота срещу другите инжекции, които ни пазят да бъдем живи, както и срещу химични продукти, с които ни ръсят отгоре, влагат ги в храната, водата, дрехите, козметиката. 

От мрежата: 

"Метемоглобинемия екзогенен произход (провокиран от излагане на външни фактори). Като пример можем да отбележим водната нитратна форма, която е следствие от употребата на вода с голямо количество нитрати. 

Вродената метгемоглобинемия включва ферментопатия (отсъствието на ентема метхемоглобин редуктаза на генно ниво или неговата ниска активност) и М-хемоглобинопатия (кръвта съдържа анормални протеини, синтезиращи окислено желязо). Наследственото заболяване е свързано с мутация на гени, които се предават чрез автозомно рецесивен (ферментопатичен) или автозомно-доминативен (хемоглобинопатия) път. 

Какво е това - придобита метхемоглобинемия? Към този вид заболяване се включват токсични форми, като: 

  • предозиране на лекарства (сулфонамиди, новокаин, лидокаин, нитрити и други); 
  • ендогенен произход - отравяне с химически агенти (багрила, хлорбензол, анилин, сребърен нитрат и т.н.)."

Това означава, че се опитват да съкратят живота ни, чрез химически средства и чрез ДНК редактиране. Което правят в момента чрез ДНК променящи ни агенти, наречени на една рима на мокасини и чрез масово химическо отравяне на атмосфера, води и почви. Дъждът който ни ръсят всеки ден не е с естествен произход, точно след него липсва кислород.

Интересен намек за истината са тези снимки в мрежата. На практика сини "мокасини" няма, но точно синята течност е най-необходима за спасяване на човек от "ковид-задух"

Най-неудобното за МС свойство, че той се явява мощен антидот на всичко ковидо-образни глобални терористични мерки, които ни налагат. Във все повече държави лекуват тежките ковид поражения, чрез инжекции с МС. 

Метиленовото Синьо - неудобният индикатор за... знаете какво. Затова се намира толкова трудно. 

МС обаче е много по-старо средство, за много повече здравословни аномалии, от някакъв си нов "вирус". Какви свойства има още и какво поправя, лекува?

  • От 19-ти век насам, МС е най-доброто и евтини средство против малария, против всичките разновидности на това паразитно заболяване
  • МС е сред първите лекарства за лекуване на психози, биполярно разтройство и нерводегенеративни заболявания като Алцхаймер, Кройцфелд-Якоб 
  • Срещу хипоксия, която разнищихме по-горе на какво се дължи
  • Дори компроментираната, лъжовна СЗО определя МС като антидот при отравяне с цианиди, задушлив газ и сероводород. С което МС не е никакъв оцветител, а се намира в списъка на жизнено-важните препарати
  • МС е противовъзпалително средство в изключително широк спектър на благотворно действие
  • МС е противовирусно средство, каквото и да се има предвид под "вируси"! През 2018 година е доказано, че деактивира дори мощният вирус Ебола и коронавируса MERS-CoV (близкоизточният респираторен синдром).  

Ако отворите научната статия, малко по-горе ще се замислите за МС и активирането му с "видима светлина". МС е истинско чудо, хвърлящо в шок биолози, химици и други измислени научни мисири и мисирки. МС се явява фотосенсибилизатор! Тоест, явява се светлочувствително вещество, действието на което се засилва при въздействие на светлина с определена дължина на вълната. Та този удивителен фотосенсибилизатор пренася енергията на светлината върху кислорода, който става синглетен. Синглетният кислород е много активен, той окислява биомолекулите на патогенните клетки, с което е в основата на ефективната фотодинамическа терапия при лечение на онкологични заболявания. 

Мое изследване на ИЧ лампа за спектрална мощ. Точно след 600 nm идва ураганът от лъчиста енергия

Много източници сочат, че полезна активност за човека има МС, активиран на 650 nm, което ще рече към края на видимият спектър, тъмно оранжево към червено. Ето защо гадовете в ЕС забраниха истинските лампи, които излъчват в този спектър и ги замениха с фалшивите LED. Има много видове терапии с халогенна и инфрачервена светлина, с което се помага на кръвният поток. Явно с МС и лъчиста, червена светлина могат да се постигнат чудеса. Когато имам паник атаки вечер, включвам точно инфрачервена лампа за да мирясам. 

Всички ферментационни процеси активирам точно с инфрачервена светлина, в такъв инкубатор. В случая зрее натто, вътре правя и козметика, кисели млека, туршии. Вече зареждам и МС точно вътре, включително когато участва в козметични мехлеми.  

Експериментални лечения с МС и инфрачервена светлина има много, но на тях не се гледа добре в официалната медицина и наука, затова се намират апокрифно. Ако имате ковидни аномалии и задух... опитайте гаргара на носоглътката с по-наситен разтвор, прием чрез течност в слаб разтвор (1:5000). Споделя се за бързо връщане на вкус и обоняние след инхалация с МС. След прием, гаргара, инхалация, облъчете гърдите и гърлото си с мощна ИЧ лампа. Това по тежко научному се нарича фотодинамична терапия с метиленово синьо. Мой проект е смяна на честотата на пулсациите и динамика на спектъра на лъчистата енергия, включително и отвъд видимата зона. Хляб в МС в чугун (ИЧ изпичане) си е кандидат за убиец на плесените, заселени в нас, след консумация на "хляб" с мая (токсични, термофилни дрожди).

Като стана въпрос за дрожди, гъби, плесени, точно МС е техен бич, екзекутор. Пример за което е успешното му приложение срещу кандиди, и други плесенни инвазии. Ето защо го ползвам в новите мои лечебни мехлеми, мехлемни парфюми и в натто сапун. 

Колкото до ковида, ето едно изследване във Франция, където лекувайки рак с МС, за открили, че той деактивира и SARS-CoV-2

Стига приказки, практика си трябва, защото докато учените се наумуват, много задушени от окислен кислород тела, ще бъдат заровени под земята. Без аутопсия, че тя показва точно хипоксия. 

Заглавната снимка на тази статия е мой парфюмен мехлем с метиленово синьо, млечно-кисели бактерии, сребро, беладона, масла, глини, археа.


Много по-различен като аромат мехлем реализирах и със сурова какаова маса, което промени света, оттам и фотодинамиката към абсорбация на по-топла светлина.  

Най-голямата ми гордост през последните месеци обаче е това:

Това е първият прототип на МС лечебен крем, който реализирах заедно с класа ми по лечебна козметика, изцяло наживо, без никакви маски, мерки, ограничения. Моите хора получават най-актуалните знания, авангарда на наука, козметика, медицина в света. Ехоо, приятели от курса, знам че четете това, та ви напомням да не забравяте след нанасяне на този крем да, да пуснете инфрачервена или поне халогена лампа. А истинската магия за нанасяне на този фотодинамичен лечебен парфюм са изгревът и залезът на Слънцето, когато няма химически облаци и пеят птиците. 

Ето как правя разтвор. 0.2 грама (като отмия лъжичката, стават общо толкова), в 20 грама 95% спирт с разтворено в него нано сребро (чрез ултразвук), после добавям до 200 милилитра домашно дестилирана вода. Което ще рече, общо съотношение 1:1000. По-натам добавям ферментирала основа, например реджувелак и активирам в ИЧ инкубатор за час-два. 

А това е правилната концепция за пране на дрехи, по които има частици от "небесната радост", с която ни ръсят.  В отвора за омекотител. По-малко количество, че да не оцвети белите тъкани. В по-висока концентрация може на празна пералня, като по такъв начин се избиват всички плсени, гъби, патогени, зарази. 

А това е бъдещият хит в СПА центровете, ако разбира се те имат бъдеще. Вана с метиленово синьо, до степен да не боядисате емайла в синьо (първо се разрежда в отделен съд), иначе метиленът лесно се чисти със спирт. Втората снимка е активацията с ИЧ лампа, каквато имам в банята си. Сол не се слага, защото намалява активността на МС.



Коментари

  1. Здравейте, интерсува ме вашия курс / class по лечебна козметика. Къде се провежда, за широка публика или за специалисти?
    Благодря предварително. Здравка Димитрова (zdrdim@scarlet.be)

    ОтговорИзтриване

  2. И аз се интересувам . Благодаря

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте имам интерес относно продукта ви

    ОтговорИзтриване
  4. Интересувам се от продукта ви

    ОтговорИзтриване
  5. току-що за пореден път споделих в разговор с познат, че в челните редици на моя антидотарсенал е вашият спрей за нос и гърло, както и капките МС (в момента ползвам Астро Метилен); и спрейчето, и капките се ползват ежедневно, по-рядко нато крема и съвсем пестеливо (защото е много хубав, но е малко) - Младилен
    желая ви здраве и нови вдъхновения!

    ОтговорИзтриване
  6. Интетесуваме се от обученията ви по козметика с моята съпруга.И двамата рабоим в областта на мдицината. Ще се радваме да участваме във Вашите програми.
    Поздрави,
    Роберт Сарафов
    Ива Сарафова

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, и аз се интересувам от продуктите ви и курса.
    Ива Кайтазова; ivakaitazova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, благодаря за информацията. Интересувам се много от курса ви за лечебна козметика. От 3 години се занимавам и правя натурални продукти, но вашите знания са наистина безценни. Много бих искала да се науча на тези техники. Благодаря
    d.bolgurova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте, четох с голям интерес, благодаря за поднесеното. Също се интересувам от курса за лечебна козметика, провеждате ли и къде, кога? Благодаря Ви, желая успехи!

    ОтговорИзтриване
  10. ИЗЧИСТВАНЕ ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ

    1) Кориандър /Coriandrum sativum/

    Показания:
    - Стопяване на калцификати (киста, възел)
    - Предотвратяване на образуването на плаки и натрупването на калций и мед
    - Премахване на неблагоприятните последици след радиоактивно облъчване и употреба на кортизон
    - Уравновесяване на нивата на паратхормон(при случай, че причината за ниските му нива е високия калций)
    - Изхвърляне на тежки метали
    - Смъкване на кръвната захар
    - Смъкване на холестерола
    - Лечение на Болест на Уилсън

    Противопоказания: Хипогликемия

    Начин на приложение:
    Към 250 мл. вряща безхлорна вода се добавя 1 чаена лъжичка прясносмляно семе от Кориандър и вари на слаб огън в продължение на 5 минути. Отварата се приема всеки ден - 30 минути преди закуска, в продължение на 21 дена.

    Кориандъра прониква дълбоко в труднодостъпни места и извлича метали от миналото, така че е чудесно средство за извличане на натрупания живак, който носим в себе си.

    Внимание: Има данни, че "избутва" металите в мозъка, а оттам става сложничко. За да сте спокойни, че няма да преминат метали към мозъка се пие много вода и ако е възможно да е топла защото достига до клетките по бързо и хидратира.


    2) Рожков / Ceratonia siliqua/

    Показания:
    - Рак на белия дроб
    - Асцит на белия дроб
    - Фиброза на белия дроб
    - ХОББ, емфизем, aстма
    - Бронхит, саркоидоза, пневмоторакс
    - Активиране на OGG1 DNA repair enzyme
    - Изхвърляне на радиоактивни вещества
    - Изхвърляне на тежки метали
    - Лечение на студова алергия
    - Удължаване на времето до менопауза
    - Повишаване на нивата на тестостерон
    - Увеличаване на броя на активни сперматозоиди при мъжете
    - Стимулиране на растежа на коса и нокти

    Противопоказания: Диабет

    Приготовление:
    Измийте 6-7 шушулки от рожков и ги начупете на малки парчета. Добавете ги в 500мл безхлорна вряща вода на слаб огън. Варете ги със затворен капак в продължение на 7-8 минути. След като изтекат минутите - прецедете и когато отварата изстине я налейте в стъклено шише. Изпийте едната половина от отварата 30 мин преди закуска, a останалата 30 мин преди вечеря.

    Или

    Сутрин и вечер 30 мин. преди хранене приемете по 1 с. л. студенопресован сироп от рожков.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.