Translate

Оцеляване след биологична война, част 1

Светът се стяга за война, както никога, откак се помним, а предишните войни няма как да ги помним.
Под формата на учения и маневри, се събират колосални формации, проверете, че и у нас е така. Учения по време на чума звучи като стържеш на кокал нож.
Ко-вид форматът е някакъв вид параван за да не виждаме, какво се случва и как се сменят елитите. А елитите се сменят яко, този напуснал, онзи умрял, друг го заклали в имението му, от еди кой си ни вест ни кост от месеци (като например от шефката на ЦРУ) и т.н.
Странни политически рокади, странни прегрупирания на блага. Крах на медицина, образование, съдебна система и т.н. Печатат се пари, колкото не е печатала и Германия след края на Третия Райх. 
Демокрация няма, това го знае вече всяко дете. Каква ти демокрация, след като са ти надянали маски и нямаш право едно кафе да пиеш? Каква демокрация след фиаското на изборите в САЩ?
Садистичността на фармация и медицина, с помощта на политика, си личат от публичното, от скандалното съдържание на инжекции срещу или по-скоро за модерната болест. Вирус от маймуна, размножен в човешка ембрионална тъкан. 
Постоянно затъмняват небето, спускат дъждове, за да не виждаме какво се случва там. Из цял свят летят странни летателни апарати, каквито официалната наука и индустрия не познава. Нощем летят формации от светещи механизми, които уж били спътници.
В Азия, в частност Китай, явно се развива голяма битка, ако не и война, която в студеният си вариант започна по времето на Тръмп. От там тръгна вируса, там потъна и глобалната икономика на глобалистите. Последва криза на производството на компютърни компоненти и стратегически суровини за електроника и автоматизация. Явно островът-завод Тайван е окупиран или под блокада.
Русия се стяга за бой поне от 15 години и вложи повечето си петролни хартийки не в корупция, както се твърди, а в армия, флот, ракетни и космически технологии. Стяга също така и "арктически" войски, вече има и големи бази за тях.
Арктически и може антарктически войски развиха и САЩ, Британия, Китай, Канада. Ни в клин, ни в ръкав Франция формира космически сили. Германия с Холандия пък ще пращат военен флот в моретата на Китай. Светът явно е полудял и ние нищо не знаем за неговата реална лудост.
По всяка вероятност цари глобално медийно мракобесие и ние нищо не знаем какво в действителност се случва. Получаваме някакви намеци и трохи от истина. Като например аферата в Суецкия канал, където бе арестуван огромен кораб със скандален товар, толкова скандален, че никой не ни казва какъв е.
Миналата година по това време, Италия бе подложена на химическа-бактериологична и електромагнитна атака, за дефинирането и частичното справяне с което бяха извикани руски специални военно-инженерни части. От тогава, всяка държава в Европа, а и не само бе подложена на такава атака.
Африка като че ли остана в страни от тези събития, но там климатът не е подходящ за аерозолен терор, а и там инжекционният терор от поне 30 години, си е свършил работата по ДНК мутация и масова стерилизация. Една държава, Танзания, реши да изобличи глобалната лъжа, наскоро президентът им бе убит, а мерките - наложени със страшна сила.
Като стана въпрос за ДНК, подложени са всички хора по света на безпрецендентна атака на своя код, чрез електромагнитна радиация, приони в храни и чрез аерозолно разпрашаване, синтетични патогени с ГНК, модернизирани водораслови бактерии, нанити... почти насилствено инжектиране с ДНК мутиращи субстанции. 
 
В тези условия, знанието за самите условия е в основата на оцеляването. Натам са мерките за неговото постигане.
Крайно конспиративни теории твърдят, че Америка се управлява от военни, а не от президент, поне не от новият клоун, който е продукт на Холивуд. В Тексас и Флорида са базирани новите заводи за нови технологии, за глобален и независим интернет, подготвят се канали за съобщаване на истинската истина. Очаква се под формата на хакерска атака срив на електропреносната мрежа, на комуникации, телефони, интернет. За около десетина дни, ще настане масов хаос. 
Добре е да сме готови за това. Изпитанията на малки сривове преминаха успешно, имаше отключване на тока, странни пожари в сървърни клъстери, аномалии с GSM мрежата, а интернетът е слаб както никога преди. Google преминават на свои процесори, ИИ, алгоритми. Apple и те минават на изцяло свои технологии. Intel и Nvidia са лишени от индустриален капацитет. Битката на технологичните титани е ясен знак, че войната по света е в горещата си фаза.
Паричната система е изпържена от виртуални хартийки, те са в банките основно. Банките могат да бъдат изпържени, неслучайно има сривове в плащанията. Запазете си парите в хартиен формат. В един преходен период ще вършат работа.
Сега, за тока. Ако спрат електричеството, на практика цивилизацията изпада в шок. Покрай електричество, ще спре газта, водата (или поне топлата). Магазините без ток няма да работят, по-скоро ще се грабят. Без електрически помпи, няма да функционират и бензиностанциите, а оттам в колапс изпада и транспорта. Максимум до вторият ден ще вървят някакви автомобили. Доставки, храна, вода, памперси, ракия, цигари, йок.
За готвене има няколко варианта. Газ и спирт, да разходвате ток от генератор е безумие.
Ток ще е необходим, за хладилник, за осветление, за зареждане на някакви джаджи. Класически генератор на бензин е евтин, от 200лв. нагоре, но е неефективен. Инверторните са скъпи, но си регулират оборотите според натоварването и с едни 100 литра бензин може да избутате цял месец. Добра опция е слънчев панел на 200-300 вата, който да храни акумулаторен инвертор. Обаче с тези облаци, липса на слънце...
И така, инверторен генератор, газов мини котлон с няколко бутилки, за мобилност. Няколко туби бензин в мазето, зареден резервоар на автомобила догоре. всичките таралясници ги заредете.
Напомпете гумите на велосипеда си, смажете го, направете му профилактика. Велосипедът ще е комуникацията ви близки, роднини, транспорт до водоизточник, средство за бартер на стоки.
В условията на липса на хладилници, с меса и боклуци от магазина няма как да се запасите. Запасите трябва да са от боб, леща, гречка, ориз, брашно, макарони, кокосово масло, мед, ядки, много ядки. Ако имате домашни консерви като лютеница, чушки, патладжан, сте царят на оцеляването. Вода се пречиства чрез варене, малко метиленово синьо върши чудеса срещу патогени и гъби, дезинфекция на ръце и тяло. 
Внимавайте с купешките и опаковани храни, Злото е в тях.  
Много хора излишно се уповават на храната, като източник за здраве, за сила, за оцеляване. Напротив, кризата ще изкара истинската храна от дълбините на невежеството и ще направи връзката между нея и другите мерки за оцеляване.
За медикаменти ви трябват ракия, чист спирт, йод. В условията на радиационни битки, йодът е много важен. Много важни лекарства са зелевият сок, киселото мляко, реджувелак. Реджувелак се прави лесно, ако имате запас от ръж. А мляко се прави и без крава, ако имате соя. Учил съм ви за такива времена. 
Други помощни реактиви са калиев перманганат и метиленово синьо. Добре е да имате в запаси и няколко вина соли, натриева има навсякъде, но калиева, сероводородна, магнезиева, са рядкост. Английската сол, магнезиевият сулфат е задължителен реактив и лекарство. 
Оцетът е и храна, и лекарство, и хигиена, и стартер.  
Задължително е да имате спасителна раница за екстрени ситуации. Вътре бельо, чорапи, удобен анцуг и няколко тениски, дъждобран, термоодеяла. Ядки, най-вече фъстъци. Йодна тинктура, спирт, марли. Запалка, най-добре голяма горелка, от онези с огромните флакони. Даже няколко запалки и кибрити. Поне три типа ножове, от кухненски, през многофункционален, до тип кънтър страйк. Отлично попадение е оригиналният швейцарски нож. Някакъв мултитул, ама хубав, не играчка. 
Тетрадка, молив, химикал. Няколко фенерчета, черлник, батерии, пауър банк (има такива и с панел за соларно зареждане). Резервен корав стар телефон. Радиоапарат на батерии с всякакъв обхват, не само FM, най-добри някога бяха Grundig. Има прилични радиостанции всеобхватни. Брадвичка на Fiscars, сгъваема лопатка са опции. Задължително обаче е да имате лют спрей и електрошок. За по-лесно, има всякакви комплекти за оцеляване с магнезиева запалка, компас, свирка, игла, нож и разни щуротии.
Задължителна джаджа е и филтър за вода, който се надява например на бутилка и стига за доста литри пречистване, най-добри са швейцарските, но струват луди пари. Шапки с козирка, добри слънчеви очила. 
Добре е да имате два варианта на раници, едната задължително в автомобила. Заложете на японски автомобил, от старата генерация, 2002-2007, Honda или Toyota, Accord и Camry са вечни автомобили, имайте в излишък свещи, филтър и туба с масло за тях. За високопроходим автомобил пак Honda с CR-V или Toyota с RAV4. Ако сте голямо семейство, Mitsubishi Grandis, Grand Voyadger (има и 4x4). Забравете за дизелов таралясник, освен ако не е нещо американско, с голям обем, но как ще храните обема, е сложна тема.
Където и да отпътувате ви трябват:
  • Поне килограм ръж, която покълва добре. Става и за посев, и за реджувелак, а с реджувелак вече имате и хляб, и бира, и лекарство, и кисело мляко, и сирене, и жива вода. 
  • Пак поне килограм соя, истинска от Китай или Япония, която покълва. Най-ценната протеинова храна. Идеална и за мляко, и за сирене (тофу), натто, темпе, все супер храни. 
  • Бобови семена, нахутени, домат, краставица, картофи. Става въпрос за автентични семена, всичко друго е ГМО и ще доведе до гибел и на посева, и на ДНК-то ви. 
  • Кокосово масло, идеално за лечебни цели, за маслен извлек на лечебни билки. Шарлан, зехтин, домашни. 
  • Зеолит, сол, глина, основни подправки, захар (за ферментация). 
  • Емайлирана тенджера с капак. Емайлирана, за ферментация, за чай, за всичко, металните окисляват храната. Вилици, лъжици. 
  • Има и още дивотии, за някой друг месец, като сух спирт, въжета, хубав чук, тесла, мачете, сгъваеми чанти и бидони, преносим душ за дъждовна вода. Към душа да не забравите и домашни сапуни.  
Следва втора част, кои храни са за оцеляване и как се правят натурално, в условията на пост апокалипсис.  



Коментари