Translate

Затоплянето глобално и лъжата за фотосинтезата

 

Глобалното затопляне е колосална лъжа. Но много по-голяма лъжа от нея е официалната теория за хлорофила и фотосинтезата.
Всички учебници по биология, из всички континенти мощно тръбят, че растенията консумирали въглероден диоксид и произвеждали кислород.
Това е пълна, нагла, безумна лъжа, която е доказателство, че в училище ни програмират за дебили.
Има много експерименти, как растенията си растат и в чисто кислородна, и във въглероден диоксид среда, а особено добре се чувстват в чисто азотна среда. Теорията за въглеродният диоксид яко издиша.
Издиша теорията и, че зелените растения, гори, тревички, зеле и карфиол, синтезирали кислорода, който дишаме. Глупости на търкалета. Ако бе така, над Арктика и над Антарктида не би имало същия състав на атмосферата, нито зимата, нито в разгара на лятото. Дори и водораслите, които са основен източник на хлорофилна маса се влияят от сезони, температура.
Обаче състава на атмосферата си е закован из цялата позната ни планета, 80% Азот, 20 и кусур % кислород и мизерно количество въглероден диоксид. Навсякъде! От Сомалия до Чукотка. Дори и автомобили, заводи, не влияят на това съотношение.
Свидетели сме на една глобална лъжа, която никой експеримент не може да потвърди.
Има и друга интересна мистерия в растенията. Откъде те натрупват въглеродната си маса, за да растат? Та за нула време те натрупват огромна въглеродна маса! Откъде този въглерод? Та те пият само вода, в която има водород и кислород? А почвата на практика не се променя, освен малко се изхабява азота ѝ... ако се гледат бобови, азотът пък се качва.
Всичкото училище се оказва пълна лъжа с едни само растения. Лъжа е и химията, и менделеевата таблица. Просто растенията синтезират други елементи, което потвърждава и теорията за всерода и биотрансмутацията на елементи.
Колкото до синтез на кислород, то най-голямо участие в това мистериозно деяние имат синьо-зелените водорасли. Които пък през последните няколко години се оказа, че не са никакви водорасли, а бактерии. Шах и мат за науката, пълен првал за училищната дезинформация.
И ето ви го основният принцип на мястото ни, на парка, ни на Терра-риумът Земя. Всичко тук се синтезира от бактерии (органични нанороботи) и археа (почвени и неорганични микро роботи).
А дърветата ги горят и изсичат защото, те кристализират в диаманти и скали, след има няма хиляда години.
Колкото до синтеза на атмосфера и затоплянето, отново сме изправени пред една грамадна лъжа. Всъщност, който е учил физика, колкото и да е тъпа и ограничена тя, след като сме под купол, то ще последва не затопляне от само себе си и топлене на ледници, каквито вече няма. Ще нарасна налягането под купола, това ще доведе до затопляне... а след като се качи налягането, телата ни проектирани за много по-високо налягане (проверете кръвното си, спрямо атмосферното), ще живеят много, много по-дълго, няма да има сърдечни и съдови проблеми, нито тромби, нито мозъчна смърт. Тробмите и проблемите се предизвикват знаете от какво, от фарма мафията.
И още нещо, всичко което говорим тук за електромагнитната същност на всичко, се потвърждава и от растенията. Те трансмутират материя под въздействие на ИЧ светлина и спират процесите при УВ. И при нас е същото, индуцирайте в тялото си ИЧ и ще видите лечебната сила на тези вибрации. Неслучайно глобалната мафия забрани лампите с ИЧ и ви наложи престъпните ЛЕД лампи, които водят до деградация на тяло и психика. Не стойте пред ЛЕД дисплей, ползвайте старите флуоресцентни, които случайно или да, са спрени от производство.


Коментари