Translate

Хроника на Ковид пробуждането

В чудни времена живеем, удивителни, пробудителни.
Спомените за боговете, отците и богородиците са за нашите деди, отпреди 300 и повече години. Да, те са били могъщи. Но са загубили глобалната битка, битката за "земята". Някои от тях са си хванали чукалата и са зарязали, нас, децата си, тук, сред демони и зверове. Сираци в космоса на виртуална матрица. А може би, това което ни се случва е следствие от загубена тяхна битка, със създаден от тях Изкуствен интелект. 
Преди 300 години, глобална катастрофа, война или нещо, което не разбираме е прокудило владетелите на света, останали сме само техните малки копия, създания, деца. Тлеещите в адски огън градове са били засипани с десетки метри глина, под които остават тленни останки от тела, чудо технологии, улици, площади... нещо, което ползваме днес като метро.  
По всяка вероятност, сега нашите избягали родители се връщат и кръжат над затвора на децата си. Всички усещаме, че нещо се случва, че висши сили и висши технологии са навред.
Дали сме заложници, че не се намесват? Или пък са слаби? Може пък да не искат да ни плашат. Както и да е, много се разтакават. Или пък времето в това измерение ни се струва разтакаващо. Няма как за две години да бъде поправено злото, лъжата, деформацията от почти 3 века.
Всяко зло за добро? Злото за три века някак си ни се отрази добре. Фикусът ни дойде добре, на автентичните деца на онези, а не на имитациите ни от победителите (ИИ), които си играха с ДНК-то ни за да направят безмозъчни зомбита, които да ни държат в матрицата. 
Ще остане милиард? Ще останем автентичните? Питали ли сте се как в "Китай" за малко над век са станали от 100 милиона, два милиарда?  
За няколко месеца, за втора година избухнахме интелектуално, духовно и творчески. Погледнете се, старият свят е мъртъв, а ние сънуваме будни, оковите ни падат. В същото време, висшите биороботи, назначени като доминиращ елит чезнат. Умират като гниди милионери, звезди, принцове, политици, спортисти, учени.
Куполът пада, а с него и материализмът, похотта, романтичните лиготии и други простотии.
Как се дефинира, разпознава истинският човек? Лесно! Той мисли, твори, адаптира се, в него има човечност. 
Никой човек няма тъга по онзи свят от преди 2 години, онзи свят бе безчовечен, мъртъв, в кома, без потенциал. Няма как истински човек да има носталгия по онзи фалшив свят. Ако някой има такава тъга, значи или не е събуден, или най-вероятно не е човек. Добре е да скъсаме с миналото си, то е имитационно, фалшиво, крепящо се на нереални връзки, отношения. Какви колеги в университет с фалшиви знания, колеги от фалшива работа, съседи от имитационен дом, съграждани от скалъпена корпорация на злото, наречена "държава"?
А може би това "зло" е организирано от дедите ни в "орбита"? Ваксите са чистилището за имитационните създания? Най-безболезненият начин да си отидат? Защото имплантираните връзки с фалшиви създания, без съзнания, ни задържат в това измерение и на 3% от реалните ни ментални и духовни, творчески възможности.
На някои им се струва, че светът е полудял и е станал ад. Пътят за оцеляване е толкова лесен. Да, миналата година си бе трудно. Но сега знаем как да се пазим, кога да дишаме, как да общуваме и с кого.
Не искам да се върне старият начин на живот, дори и да можеше. Също както никой не иска да се върне комунизма. Интересно за комунизма... не ни пускаха навън, имахме ограничения. Tа сега е много по-зле от някога. Комунизмът си бе изпитание, за падналите във войната на падналите. Отвъд завесата бяхме по-истинските, по-концентрираната общност от човеци, биороботите имитираха охолство, но бяха празни, празни всякак. И тази празнота, доведе до това, до Промяната сега.
Комунизъм, демокрация, сатанизъм, банкови секти, религиозни заблуди, научна дезинформация, медийна пропаганда, филмови лиготии, абсурдни звезди и т.н., те са минало, те вече са вакси-маркирани и много скоро ще им се образуват тромби в празните души, и телата им ще дадат накъсо. Ако потърсите милиардери, топ звезди, големи политици, то ще видите, че ги няма.
Оцелявайте хора, с творчество. То ни различава от биологичните имитации на хора. Накарайте биоробот да нарисува нещо творческо, да изсвири собствена музика, да ушие свой дизайн дреха, да сглоби парфюм, да сготви манджа без рецепта. Шах и Мат за ИИ на Матрицата, късо съединение!
Политическите системи по цял свят се сринаха, след тях ще паднат банките, данъците, нацистките супермаркети с маркирани с числото на звяра отрови. Медицината и науката вече фалираха, университетите са толкова абсурдни, колкото са туристическите агненции. Да, те са жертвени агнета на една сгромолясвяща се, имитационна цивилизация.
Бъдете хора, събудете близките, възпитавайте младите и незрелите. Това е нашата мисия.  


Коментари