Translate

Войната срещу Живота чрез Животни

CoVID-ът е много интересно явление. Започна и се разви от животни. Птичи грип, луда крава, прилепи, свински грип, кози, овце, норки и т.н. Отделно, маларийни комари, лаймски кърлежи... а сега и масово заразяване с паразити из цял свят.
Когато събереш две и две, излиза, че най-ефективните лекове срещу пръскачките с кромид и нацистките супермаркети с "храна" и "зеленчуци, плодове" са... ветеринарните препарати, лекарства и процедури.
Какво означава това? Че използват животните срещу нас, като ги модифицират генетично, а в тях зреят зарази, които да ни трепят като гниди.
А вселенският Морал, на който се подчинява всичко с разум, даже и господари, тирани, кукловоди?
Какъв морал има да консумираш животни, убити садистично? Какъв морал в мляко и яйца от модифицирани да страдат създания?
Моралът е, каквото почукало, такова се обадило.
Искаме да сте здрави, децата ни, родители, приятели? На всяка цена, чрез ваксини?
Това ли точно е начинът? Те отглеждат отрови и зарази в животински тъкани. И го правят с наше информирано съгласие, чрез демокрация, гласът на мнозинството. 
Заразяват животните около нас, те са развъдници на зарази. Кучето, котката, канарчето, рибките, чинчилата, зайчето, хамстерът. В тях зреят паразити, нанити, бактерии, плесени. И не, не са виновни клетите животни, виновни сме хората. 
Метиленовото синьо е лек срещу ковид, защото е лек за птици, за риби, без тях няма как, биват нападани от гъби, лишеи, паразити. 
Диатомичната пръст е лек срещу ковид, защото е лек срещу паразити в стомаха на животните, и кърлежи по тях, които носят в дома. 
Животните няма как да бъдат преносители на зарази, ако се грижим добре за тях. те са здрави и безопасни, ако ги храним с ферменти. Кучетата много обичат натто, соево кисело мляко, ферменти. И няма нужда от скапаните пакетирани храни, в които има загнездена зараза. Нямат нужда и от ваксини, които ги правят биологично оръжие. Нямат нужда и от антибиотици, които им убиват микробиома и ги правят развъдник за паразити. 
Имате риби, птици, рептилии? Къде без метиленово синьо, без йод, без дезинфекция на съоръжения, хранилки с калиев перманганат?
Къде без соли? Но не тези от магазина, а истинските с калий, магнезий, серводород? 
Животните за много здрави, генетично устойчиви, когато ги храните с ферментирала храна. Знаете ли, че леопард, вълк, хищник, не нападат тревопасните за тъпото им месо, а за да ги изкормят и да се доберат до ферментите в стомаха им... чак после консумират останалото. 
Животните са голяма опасност около нас, ако ги лекува нацистки ветеринар, ако имат имунизационен паспорт, ако ги храните с храна, на която има баркода с трите шестици.  
Каквото си направиш сам, никой не може да ти го стори. Но тук намесвате и животните, природата, творенията на добрият създател.  
Ако разберете това, противодействате, ще промените ареста на планетата ни под карантинния купол, ще предизвикате доброто да ни озари. 
Готов съм да помагам на хора с животни, чрез съвети, продукти, обучения. 
Животните са нашата ДНК котва към регионалният биом. Ето защо избиха регионалните животни и внесоха нацистки ДНК мутанти, които по наименование само приличат на нашите. В нашите краища ягурт, или на аматьорски, кисело мляко се прави от мляко на биволица, а не от германска крава мутант. 
Куче се поправя от паразити чрез кокосова мазнина в която има диатомична пръст, чрез заквасена чорба (с млечна суроватка) от тиквени семки и доста други неща, за които още се помни.  


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.