Translate

Борбата с рака

 

Ракът в тялото, е скоростен окислителен процес, които се ускорява с лекарства и терапии. Терапиите са престъпен садизъм.
И на официалната, и на алтернативната медицина, им се дават колосални субсидии за да заровят колкото се може по-бързо някой два метра под земята или да го кълцат, режат, обезобразяват.
Има немалко алтернативни и ефективни методи за лечение, регенерация, и всички те имат допирна точка, с нещата, които правя аз.
Ултра редокс, тоест редуктор храни и напитки, терапии, които да обърнат процеса на стареене. Соевото кисело мляко с под 1% захари и ударна доза пробиотици, ORP от -150mV е такова чудо. Кимчи с -200mV. Натурално натто, за което в най-новите медицински изследвания е върха на регенерацията на ракови клетки, което не се продава в магазина, а на добавки не върши работа.
Фотоактивираната с ИЧ, метиленово синя терапия, която е най-ефективна, спрямо всеки официален метод.
Кожна жива терапия, заквасени глини, биологично разтворено сребро, мумийо, ферментирали б-донна и к-бис. Фотонна и топлинна терапия, белодробни инхалации, лимфни инфузии от МС, КВ, артемизия, ДМСО.
Всичките тези неща мои са публични, в цял свят могат да ги прочетат с автоматичен преводач.
Знаете ли колко клиники и уж лечители ме потърсиха? Точно нула, нула, с трилион нули, след запетайката. И знаете ли колко гулдена щях да поискам за консултация, за проект за експериментални лечения, с обречени хора? Нула на квадрат гулдена.
И не, не като да не обучих стотици хора на живо как и защо, какво е ракът. И как трябва да му се отнемат захари, и да се обърне процеса на окисление. Не, не с приказки, показах инструменти... от БРИКС захаромер за ферментирали сокове, през ОРП метър, глюкомер, с който да следят инсулиновият удар.
Каква то медицина, щом рептил има на емблемата си? Какъв ти доктор, с чужди лекарства и чужди прахчета? Всичко, което го правя,го правя лично, всеки един МС, йоден разтвор, всяка тинктура, отвара, маслен извлек.
И да знам, защо пишман лечителите не се свързват с мен. От страх, от страх, че са нищо, и ще трябва да горят в страшни мъки на съвестта, че са погубили толкова хора, а път е имало.
Лекар, който дива ферментация кисело мляко не може да направи или дори кисело зеле... в най-добрият случай е за доживотна почивка в Сибир, ако е учил в САЩ, може и в Алкатраз.
И пак да напомня... нула!
*** 
Този материал бе блокиран от Фейсбук заради... нарушаване на нормите за продажба на животни.  

 


Коментари

  1. Поздравления за труд който влагате. Винаги е интересно да се чете

    ОтговорИзтриване
  2. За съжаление едва сега ви откривам, много интересни открития и публикации. Интересувам се от обучения.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.