Translate

Оптогенетиката срещу кода на Човека

Ако и да сне в концлагер, затвор, под окупация, няма как да знаем това. В нещо като "Фермата на животните" по Оруел сме. Заплождат ни, умъртвяват ни по план, а интелектът е крайно нежелателен страничен ефект на божествената ни същност. 

Още от раждането ни, сме подложени на притъпяване на третото око и хипер способностите, които притежаваме. Това се прави с ваксини, лекарства, терапии, лечения. По-натам, с храни, добавки, спорт, пари и напълно безсмислен живот. 

Кои са нашите господари? Не са извънземни, отвъдземни са, защото космос, огромни планети и звезди с безкрайни светове няма. Но има други раси, отвъд Вала на Антарктида, под повърхността на поставената ни под купол плоска повърхност. 

Докато тези отвъдземни окупатори се развиват технически, ние сме държавни в перманентен технически застой и постепенна духовна, на екстра способности деградация. 

Някога нулираха паметта ни чрез химикали (зарин, пестициди, фосген и др). Планирано забравяне, затъпяване чрез фашистка училищна система. 

После започнаха с храните, като подмениха, истинските, бактериално структурираните с гъбно заразените. Така в началото на миналият век сменят ферментиращият хляб, с плесенясала имитация (с мая). Същото правят с колбаси, сирена, бира, вино, лимонади и др. Гъбната инвазия води до липса на синтез на хормони за хипофизата, а телесно води до масова епидемия от рак (плесенясване на органите). 

Това върши работа, отлична, но не бе достатъчно. Паралелно с това се създаваше психоза чрез новини, фалшиви политически системи, измислени религии. Подмениха се семейните ценности, най-вече като бе съсипано женското, веществото, вдъхновителското, майчиното начало. Жените бяха заразени с глупава романтика, лентяйство, мечти за манекенство и приемането на генетично деформиращият секс за вид свобода. Срутвайки женското начало, падна и мъжката борбеност, герой от Майка се отглежда, а не от хипита и нимфоманки.

После се появиха лъчевите програмирания, чрез електромагнитно насилване на ефира, в комбинация с генетично модифицирани храни, счупените гени, фаги и приони от които се възбуждаха от определени честоти. Замърсяването на ефира направи хората зверове, те престанаха да усещат не само телепатична, но даже и емпатична връзка. По този начин се появи агресията, гневът, изнасилването, убийствата. Човек, който усеща емоциите и човечността на друг, няма как да му причини болка. 

Телевизори, компютри, смартфони, оправдаха наличието на още по-мощни излъчватели, хората се пристрастиха към тях и по-долу ще ви обясня защо. В комбинация с вкарвани чрез храна, лекарства добавки, терапии, козметика, дори питейна вода, генетични промени, хората тотално затъпяха, загубиха своето критично мислене, своята борбеност. Загубиха и творческото си начало, помните ли музиката от 90-те години на миналият век? След нея вече няма музика, има кавъри, вече има и кавъри на кавърите. 

Честотните програмирания около нас ни направиха биороботи, времето се ускори, реалността се пропука. Мнозина започнаха остро да го усещат след 2000-ра, друга голяма промяна бе след 2007-ма, солиден скок имаше след 2012-та. Много хора се събудиха и нададоха вой, че нещо не е наред. Отказаха храната от магазин, отхвърлиха медицината, осмяха науката, университетите, милиони семейства започнаха да обучават децата си в своите домове.

Човек е много по-сложно и висше творение и бързо започна да осъзнава, кой е, къде е и че е под контрол. И докато бяхме полузаспали още, ударно ни натресоха обработка с химикали от небето, наночастици в храна и вода, умна прах за невронен контрол и следене, още по-убийствени лъчения. Обаче и след това имаше много имунизирани срещу този геноцид. Затова бе изкарано най-силното им оръжие, ДНК препрограматорите, комбинирани с наночастици, наречени "ваксини". 

В момента се провежда една глобална война, за оцеляване, за справедливост, за възмездие. 

Ще ви запозная с най-новият им терор, за да бъдете подготвени за тази война. Това е Оптогенетиката. Наука, която Човек няма как да приложи, защото това е престъпление срещу Природа, Създателя, Вселенския разум.   

"Оптогенетиката е биологична техника, която включва използването на светлина за контрол на неврони , които са генетично модифицирани, за да експресират чувствителни към светлина йонни канали . Като такава, оптогенетиката е невромодулационен метод, който използва комбинация от техники от оптиката и генетиката, за да контролира дейността на отделните неврони в живата тъкан -дори и в свободно движещи се животни."   

Което означава, че е развита наука, която чрез генетична промяна, създава условия за контрол на невроните на живи създания, чрез оптични  (светлинни) сигнали. Което напълно обяснява защо по диктаторски начин забраниха качествените лампи и ги замениха със синтетичните LED, които явно подпомагат процеса на оптогенетична трансформация и контрол. Телевизорът и смартфонът с LED дисплей, със своята специфична, импулсно модулирана и спектрално изрязана светлина, са част от тази система за зомбиране, Ето защо чрез промяна на състава на атмосферата и изкуствени облаци променят спектъра на "слънчевата лампа". Все по-студена и агресивна светлина, все повече депресия, покорство и планирани изблици на ярост срещу други хора. 

За технологичните манипулации със светлината, анализирам, пиша, измервам, от много, много години. В които основна моя мисия бе да открия техника без програмиране на психиката ни, без мигрена за работещите и творящите. Такава техника до 2007-ма имаше за професионални цели. 

"Невронният контрол се постига с помощта на оптогенетични задвижвания като каналородопсин , халородопсин и архаеродопсин , докато оптичното записване на невронните дейности може да се направи с помощта на оптогенетични сензори за калций ( GCaMPs ), везикулозно освобождаване ( синапто-рН флуорин ), невротрансмитери ( GluSnFR ) или мембранно напрежение (квазари, ускорен сензор за потенциали на действие, архонти). Контролът (или записването) на активността е ограничен до генетично дефинирани неврони и се осъществява по пространствено-времево-специфичен начин от светлина."  

Технологията е отработена, щедро финансирана и господарите ни могат да си позволят да ни се изсмеят като разкажат за нея. Такива са правилата на Вселената, каквото и да правиш, предупреждаваш този, върху който го правиш. Което значи, че няма конспирации, има единствено отказ от аналитично мислене, мързел за такова.   

Историята на тази светлинна манипулация е доста солидна. 

"През 1979 г. Франсис Крик предполага, че контролирането на всички клетки от един тип в мозъка, като същевременно оставя останалите повече или по -малко непроменени, е истинско предизвикателство за неврологията. Франсис Крик предположи, че технология, използваща светлина, може да бъде полезна за контролиране на невронната активност с времева и пространствена прецизност, но по това време нямаше техника, която да накара невроните да реагират на светлината."

И да, започнаха да ни променят спектъра на светлинните източници, появиха се неоните, флуоресцентните лампи (с честотна модулация), кинескопите, скритите кадри в киното и по телевизора. 

"До началото на 90 -те LC Katz и E Callaway показаха, че светлината може да освободи глутамата. Heberle и Büldt през 1994 г. вече са показали функционална хетероложна експресия на бактериородопсин за светлинно активиран поток от йони в дрожди. По -късно през 1995 г. Georg Nagel et al. и Ернст Бамберг опитаха хетероложната експресия на микробни родопсини (също бактериородопсин и също в неврална система, ооцити на Xenopus) (Nagel et al., 1995, FEBS Lett.) и показаха индуциран от светлина ток.
По-ранна използване на светлина да активира неврони се провежда чрез Richard вилките , който демонстрира лазер активиране на неврони в интактна тъкан, въпреки че не в генетично целенасочено. Най-ранният генетично насочен метод, който използва светлината за контрол на невроните, чувствителни към родопсин, е докладван през януари 2002 г. от Борис Земелман и Геро Мизенбьок , които използват дрозофила родопсин култивирани неврони на бозайници.  През 2003 г. Zemelman и Miesenböckразработи втори метод за светлозависима активация на неврони, при които единични йонотропни канали TRPV1, TRPM8 и P2X2 бяха затворени от фотоклетъчни лиганди в отговор на светлина. Започвайки през 2004 г., групите Kramer и Isacoff разработват органични фотопревключватели или съединения с „обратими клетки“ в сътрудничество с групата Trauner, които могат да взаимодействат с генетично въведени йонни канали. Методологията TRPV1, макар и без спусъка за осветяване, впоследствие беше използвана от няколко лаборатории за промяна на храненето, движението и поведенческата устойчивост при лабораторни животни."

Това ще е сложно да го асимилирате. С две думи, за отработване на технологията, използват дрожди, патогени бактерии, инсекти и бозайници. Ето, дрождите, които приемаме с хляба, с храните, с въздуха около пицарията, от дрождите от небесната радост... с тях ни заразяват, по-натам управляват фотонно. Ако имате странни гъбички по тялото си, задействана е системата за контрол. Странният мухъл по домовете ни, плесени по почва, плодове, зеленчуци, зърнени, те са част от войната за озаптяването на хуманоидният добитък. 

По тази причина ви обучавам да си изградите мощна бактериална защита, която да ви предпази от дрождева, патогенна инвазия, която да промени психиката ви. Микробиомът ни е основана защитна линия. Убиват го с антибиотици, като уж ни лекуват. 

Като става въпрос за оптична и гъбна война. Има мощен неутрализатор, антидот, на тази инвазия. Нарича се Метиленово синьо (МС), реактив с формулата C16H18ClN3S. Той е фунгицид, тоест убива дрожди, гъби. Също така е и невронен регенератор. Явява се и индикатор на патогенни бактерии като с това ги и убива. Във връзка с животните, втори век вече как е най-мощното ветеринарно средство за лечение от птици, през коне до бикове. Удивително, но МС е оптогенетичен редуктор и се задейства чрез генетично естествена за човека светлина, чрез червена, инфрачервена, лъчиста топлина. Случайност? Не вярвам, че някой случайно е създал такова "багрило", за да си лекуваме хрилете на златните рибки от гъбични инфекции. МС има няколко други опточувствителни братовчеда с подобно действие: Кристал Виолета и Изумруд Зеленото, ще ви оставя сами да ги намерите, проявете критичност. Тези фото-биохимични реактиви са основни лекарства за нервна система до преди тази 1979-та. След това "необяснимо" се изтеглят от медицинските процедури, въпреки че нямат аналог срещу гъби, срещу малария, лаймска болест... Светна ли ви, сега? Модифицираните кърлежи, акари, комари, мухи, са част от оптоегенетичната инвазия срещу нас. 

Най-ефективната антиракова терапия е с МС и червена светлина. Случайност? 

"Питър Хегеман , изучавайки светлинната реакция на зелените водорасли в Университета в Регенсбург, е открил фототок, който е твърде бърз, за ​​да бъде обяснен от класическите животински родопсини, свързани с g-протеин . Съвместно с електрофизиолога Георг Нагел от Института Макс Планк във Франкфурт, те могат да докажат, че един единствен ген от водораслото Chlamydomonas произвежда големи фототок, когато се експресира в яйцеклетката на жаба. За да идентифицират експресиращи клетки, те заместват цитоплазмената опашка на водорасловия протеин с флуоресцентния протеин YFP , генерирайки първия общоприложим оптогенетичен инструмент. Те заявяват в документа от 2003 г., че "експресията на ChR2 в ооцити или клетки на бозайници може да се използва като мощен инструмент за увеличаване на цитоплазмената концентрация на Ca 2+ или за деполяризиране на клетъчната мембрана, просто чрез осветяване"."

Водораслите в добавките не са това което са, оказа се, че те са... токсични, цианобактерии, реагиращи, управлявани, произвеждащи биоток чрез светлина. Хлорела, спирулина... ех как ни убеждаваха сами да се тровим с тях, масово участват в храната на вегани и "здравословно" хранещи се. Вид технологични "водорасли" с нанообвивка са така наречените моргелони, които ги отглеждат в памук и синтетика и ни ги предлагат в маски, дамски превръзки, необичайно евтини дрехи от супермаркет, тестове за ковид и къде ли не. Всеки е гледал видеа с тях, лесно може да ги видите с базов микроскоп, активират се от човешко биополе, от графит, топлина, влага, светлина. 

Масово с такива "водорасли" се заразяват водоемите, питейната вода, дъжда, снега. Интересно къде изчезнаха жабите от водоемите. Живея в блатясал квартал, който до преди две години бе пълен с жаби и с автентични комари, тази година се радвах че видях три живи жаби. 

"Джуо-Хуа Пан от Държавния университет на Уейн , изследвайки възстановяването на зрението до слепота, опита каналородопсин в ганглиозни клетки-невроните в очите ни, които се свързват директно с мозъка. Първото наблюдение на Пан върху оптичното активиране на ретиналните неврони с каналородопсин е през август 2004 г. според Пан месец след първоначалното наблюдение на Deisseroth. В действителност, трансфектираните неврони стават електрически активни в отговор на светлината и през 2005 г. Zhuo-Hua Pan съобщава за успешна in vivo трансфекция на каналородопсин в ганглийни клетки на ретината на мишки и електрически отговори на фотостимулация в ретинална култура."

Ето още един намек, че очите ни са оптичен програматор за контрол. Личи си по децата, които цял ден гледат таблет, смартфон, цъкат на Пейстейшъна. Те са зомбита. Освен друго, чрез гъбно разпрашаване отгоре, атакуват точно очните ни неврони. Тук отново МС, каквито множество капки за очи правя, се справя перфектно. 

Вижте сега какви награди има за всичкото това безумие. 

"Мощното въздействие на оптогенетичната технология върху изследванията на мозъка е признато от множество награди на ключови играчи в тази област.

През 2010 г. Георг Нагел , Петер Хегеман и Ернст Бамберг бяха наградени с наградата Уайли в биомедицинските науки . Георг Нагел , Петер Хегеман и Ернст Бамберг също бяха удостоени с наградата Карл Хайнц Бекуртс през 2010 г. През 2010 г. Дейзерот беше удостоен с встъпителната награда HFSP Nakasone "за пионерската си работа по разработването на оптогенетични методи за изучаване на функция на поведението на невронните мрежи ".
През 2012 г. Георг Нагел , Петер Хегеман, Ернст Бамберг и Дейсерот бяха наградени с Наградата на Цюлх. През 2012 г. Мизенбьок е награден със Здравната награда Baillet Latour за „новаторски оптогенетични подходи за манипулиране на невронната активност и за контрол на поведението на животните“.
През 2013 г. Нагел и Петер Хегеман бяха наградени с наградата Луи-Жанте за медицина ,. През 2013 г. Bamberg, Boyden, Deisseroth, Hegemann, Miesenböck и Nagel бяха наградени с The Brain Prize за „тяхното изобретение и усъвършенстване на оптогенетиката“.
През 2017 г. Deisseroth бе удостоен с Else Kröner Fresenius Prize Award 2017 за „своите открития в оптогенетиката и хидрогелевата тъканна химия“. Дейзерот е обявен за лауреат на Наградата от Киото за 2018 г. „за развитие на оптогенетиката и неврологията на причинно -следствените системи“ и на наградата „Хайнекен“ за медицина за 2020 г. от Кралската холандска академия на изкуствата и науките за развитие на оптогенетиката.
През 2019 г. Ернст Бамберг , Георг Нагел , Ед Бойдън , Карл Дейсерот , Петер Хегеман и Геро Мизенбьок бяха наградени с наградатаРумфорд“ за „изключителен принос, свързан с изобретението и усъвършенстването на оптогенетиката“. През 2020 г. Miesenböck, Hegemann и Georg Nagel заедно получиха наградата Шоу в науката за живота и медицината за „развитието на оптогенетиката“."

И това, ако не е нацистка наука в действие? Да управляваш животни, човек, да ги променяш генетично, за да ки направиш светлинни зомбита? Медицина ли е това? Заслужава си змията на логото и на аптеката, и на СЗО. Щом е змията, значи е ясно кои са господарите.  

Повече неща, много подробности, източници, публикации, може да видите в пълния материал, от който коментирах само уводната част. 

Длъжен съм да отбележа, че натам става въпрос и за графеновият оксид, и за чиповете за контрол на оптогенетичната система. 

Какво получаваме, като съберем 2 и 2? Тази концепция е задействана и ние сме обект на контрол, налаган чрез уж медицински грижи. Всъщност тава въпрос за технологичен фалишизъм. 

Странните сънища, паник атаките, климатичните аномалии (светлинни), новите облъчватели, странните изисквания за храни, контрол на водоизточници и канализация, всичко това е част от същото. Окъркването на сетивата показва оптогенетичен контрол, загуба на вкус и обоняние, аномалии със зрението, това е преплитане на невроните в мозъка ни, в който се опитват да бърникат. 

Моя теория е, че биологичните ни тъкани и неврони се контролират фотонно (оптично), но връзката в контролерите и чиповете в нас, се осъществява чрез други честоти електромагнитни вълни. За това е изграден глобален управленски интерфейс от BT, WiFi, GPS, GSM. Пазете се от тях, "умните" уреди са контролни точки за оптогенетични зомбита. И да не сте оптогенетично инжектирани пряко, то чрез дишане, вода, дрехи, във вас има наночастици, които се задействат от тези технологии и носят от мигрена, през болка, до смърт. Много се пазете от болници, ако организмът ви не е съвместим за оптогенетична мутация, ще ви заровят. 

От едно се опасявам много, опрогенетично мутиралите (ваксинираните), дали няма да ги задействат срещу нас, срещу оцеляващите в тази война. 

Тази война от пет години я водя, и то сам, сам срещу лудостта и глупостта. Ползвам ферменти, МС, сребро, соли, археа, алкалоиди от билки, включително и регенерираши неврната система. 

Ето и някои мои резултати, които публично нямам намерение да коментирам. 

Кислородният метаболизъм се връща след МС терапия. Кръвта започва да разнася хемоглобин, а мехемоглобинът от окислителите като графенов оксид, се неутрализира. МС е мощен редуктор. 


МС маслен-мерментен регенератор на кожа и защитник от проникване на частоци през нос, кожа.

Въздушно капков МС редуктор за белодробна, носово-гърлена инхалация и неутрализация на аерозолни нанотехнологични, химични и бактериологични агенти.  
 
 
Маслени капки с МС на основа, ферментирал зехтин. Дива ферментация, археа, сребро, активни алкалоиди. 

МС и кристал виолет сапуни за кожна неутрализация на "водорасли", гъби и наночастици. С активни натто бацили, усилени с бактериално разбито нано сребро за защител слой. 

Редокс потенциала на бактериално активен МС мехлем. Тест за редукционни възможности.



Кристал виолетов мехлем с ферменти и активни алкалоиди. 




Някои от немалкото експериментални серии с различни концентрации, различни растителни алкалоиди, сребро, злато, соли, различна концентрация на МС и най-вече различни ферменти или без тях. 


Капките за очи с малко МС, в ултра ферментирала лозова или брезова основа са един от най-мощните антидоти срещу оптогенетоично програмиране. Това е най-силното средство. Очите, пазете ги!


Тук виждате рецептата за МС капки. Описано е количество за 1 литър обем. В момента ги правя с 2г. на литър, тъй като военните действия стават все по-жестоки. Билките са спиртни извлеци в 95% аптечен спирт, престояли поне 10 дни. От тях слагате по 20-40мл. Внимавайте само с третата билка, която е и най-ключова, може да се каже не по-малко важна от самият МС. 









 
В никакъв случай не подценявайте ролата на храната, водата. Гответе си сами, ползвайте дестилирана вода. В преварена вода, няколко капки МС за профилактика и неутрализация. 
Най-защитни храни за автентичният ви геноми и микробиом са: кимчи, кисело зеле, натто, соево или фъстъчено кисело мляко и различни гозби без никакви животински продукти, комбинирани с тях. Живи, редукторни напитки са: реджувелак (ръжен препоръчвам), лактолимонада, билкови комбучи, зелев сок. 

 

Вана с МС и инфрачервена лампа са ви пръв помощник след оптогенетична инвазия. 

 
Това е ултра редукторна и премахваща гъби и инвазивни наночастици, маска за лице. Соево кисело мляко, микс от зелена и кафява глина, мед и няколко МС капки.

Всичко описано тук, може да се ползва и като лечение против рак, Паркинсон, малария, всички видове "коронавируси", мукормикоза на очите, прионови болести, лаймска болест. Това, което ни твърдят, че се случва сега е точно събирателно на този набор от атаки срещу здравето ни. Затова всичко е ковид.



Коментари

  1. За първи път чета за тези "научни"постижения... благодаря .
    зная за метиленовото синьо,но отдавна не съм го виждала...откъде го купувате... продавате ли направените мехлеми и капки

    ОтговорИзтриване
  2. Не спирам да чета искам да си купя от всичко,искам да започна да си правя.Абе искам да живея.Благодаря за информацията.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.