Translate

300 лайка - the best от заключеният ми канал

След като ми отнеха достъпа до моите материали, едните цензори, нека да видим другите кога ще го направят. Публикувам няколко мои материала с около и над 300 харесвания, които реално са в пъти повече, но... 

И така:

Епохата на скуката 
 
И ето, че настъпи скуката. Вече няма даже кой да ревне, че съм конспиратор.
Още от миналата година прогнозирах за мерките на четвъртият райх, които неминуемо ще дойдат, след като сепреклонихте пред маските.
Нямало как да въведат сертификат, а? От колко време ви обяснявам какво означава кодировката "кромид"?
И сега какво, ама въй, ама леле мале, ама дай да си изкарам фалшив за три зелени банкноти. Започва играта на надлъгване.
Изкарвайки фалшиви, ще узаконите другите.
Изненадахте ме, всичките муу-та и бее-та по целия свят. Сами вкарахте вълка в кошарата.
Сега този хаос и потрес е източник на лъчиста антиенергия, и започва да засяга нас, здравите. Нервната система пищи, зъбите вият, кожата е на пъкли от тази човекоидна радиация.
Една радост ни остава, да се надяваме че всяко зло е за добро. Имитационните ще бъдат елиминирани, фиктивните бизнеси - пометени.
Какво предстои? Ще преклоните главица, а после идва и немислимото... цифров подпис в нашивките, който се сканира и няма мърдане. И няма да ви пуснат в банка даже да си разполагате с парите, ако не минете скенера. Парите на ненашитите ще ги раздадат на нашити... да речем един първоначален бонус от 10 хиляди гулдена. Нашитият с отрова си ги ползва няколко седмици, докато го рестартират, и пак, и пак.
Паралелно с това вървят и безумията със зелената енергия, която си е енергиен фашизъм. Спират тока, оттам горивата, доставките, автомобилите, пътуването. А дали няма да пуснат така очакваните киборг автомобили, които да имат скенер за нашивка? Искаш да пътуваш... боц! Искаш пари... боц!
Скоро има гласуване, последното разрешено за ненашити.
Абе... тази игра тотално се бъгна!
 
Телевизори и математици 
 
Защо дават математици вместо медици по телевизора?
Всичката математика, която учехме е безсмислена, освен ако не пазарувате с логаритми и да си слагате маската във формата на равнобедрен трапец.
От математиката има едно много истинско нещо, метод на математическата индукция.
И така, всичко, което ни казват министри, политици, медици, имунолози, след 3 месеца се оака-зва грешно, небрежно, престъпно, ненаучно. Затова са математиците, намек.
Каквито мерки въвеждат сега, каквото и да твърдят, да искат, настояват, от позиция на след три месеца ще се окаже лъжа.
Тези сертификати няма да важат, защото са фаливи поначало. Нещо повече, фалшивите фалшиви сертификТати са истинските.
Иначе циркът продължава, обаче влязоха вече резервите на резервите на клоуните и на никой не му е смешно.
Преди 5 години много бихме се смяли на факта от паралелна реалност, че здрав човек може да зарази с нещо, нашит срещу същото нещо... и здравият да бъде третиран като болен, а целта на цялото безумие е да се постави неизвестна субстанция с безумни странични ефекти, които предизвикват такива дефекти на генома, че ни е бедна фантастиката. За първи път се оказва, че изкуственият имунитет бил по-силен от естествения, което разбира се е лъжа.
Много би било смешно някога и политици без мандат, в условията на бутафорни правителства, да издават напълно нелигитимни заповеди, които всички спазват, без да мислят.
Сега не е до смях, вкараха ни във филма Бразилия. Живеем в някакъв абсурд. Ако това разбира се е живот, защото все повече прилича на някаква времева примка, след краха на реалността през 2012-та.
 
Лъки бари джу джа!
 
Видяхте ли сега, че може и без спа? Без фитнес, без кръчма, без море.
Но без човечност няма как.
Изпитание!
Да се подадеш на изкушението заради скапана настинка, под влияние на зомбида да се нашиеш смъртоносно. Защото околните така.
Или да слушаш себе си, разума, нас, и да оцелееш.
 
Важна тема за оцеляване по време на чума!
 
Миналата година, брутални мерки. А омагьосаните бяха не по-малко от сега.
Точно тогава имах, в пика на заразата, по 1-2 обучения, понякога и три събития седмично. Извън всякакви мерки и забрани.
8-12 човека, които ги диагностицирах мигновено.
  • Оцетен тест. От 0 до 10 усещане за аромат. Нула е остра форма на кромид, 8 е нормална. 10 - вече сте чук!
  • Тест на карамфил. Подобно, но ако не работи този сензор... търсим гъбна, паразитна или електромагнитна аномалия. Съответно дробове, лимфа или кръв.
  • Тежката артилерия - кристалите йод. Те вече тестват и сензирите за вкус. Търси се корелация, ако няма аромат, а сладост. Ако няма нищо е много, много зле.
  • Тест с оксиметър, за кислород. Описал съм ги нещата.
Имал съм групи, в които 6 от 9 човека са били без обоняние. Не съм позволил обаче нито аз, нито здравите, да прихванат.
Единственото, което ме поразява е скритата злоба, завист, лоша аура.
Ако имате тези аномалии, с пъпки - ползвате МС Мектин. Без пъпки - AMG, AMS или Classic 7. Връщат аромата за 1-3 дни, вкуса за 2-5, a кислородното наличие над 95%, за над 12 часа.
Има и друго неща, които да ви кажа, но... ще ме блокират пак.
Затова, срещата в Бургас. До 12 човека, дайте заявки от рано.
Ще направя и демонстрация как се прави МС Класик 7.
Пазете се, положението е сериозно, най-големият враг е паниката, и влизането във фарма мелачката, от която отърване няма.
Интересно е нивото на посещаемост на канала, никой по света не показва теория, практика и реално спасени. А тук сте едва 3500, от които 600 са воайори открити. В същото време, сте поне 10 хил., но тук всичко се намаля в пъти като статистика.
Ето затова смисъл имат само живите срещи. Имам изненади за тях.
 
 
 


Коментари

  1. Прав беше като казваше да помним, че времената ще се променят тотално и трябва да записваме.
    Сега въпроса опира да се организираме и създадем опозиция на самозабравилите се нещастници.
    Продадоха се за пари и предадоха народите си.
    Най-ясно си личи във Франция.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.