Translate

Антидоти срещу канцерогенните оксиди

 

"Основните пътища на потенциална експозиция на човек на етиленов оксид са вдишване (инхалиране) и поглъщане. Той е канцероген (класифициран като група 1 от МАИР), който може
да причини левкемия, рак на лимфните възли и рак на гърдата. Той е свързан и с възникването на спонтанни аборти, генетични увреждания, увреждания на нервните влакна, периферна парализа, мускулна слабост, както и със симптоми като нарушено мислене и памет. В течна форма може да предизвика силно дразнене на кожата при продължителен или ограничен контакт."
Твърди се, че го има в тестовете за, знаете какво. Може и да не е вярно...
Това е газ, сладникав, затъпяващ, водещ до рак, повръщане и т.н. Ползват го за уж стерилизация и дезинфекция, мисля, че го напомпват в домашната газ за отопление, в канализацията, за дезинфекция в метро и по други места. Вероятно го разтварят и във вода, водоеми, крайбрежни акватории.
Спускат всякакви окиси, които ни трепят като хлебарки.
Прекратиха продаването на най-мощният редуктор, анихилатор на канцерогенните оксиди... на Метиленовото синьо.
Ако някой чак толкова е приритал за бъркане до мозъка с клечка, по която има незнайно какво, след това мощно се пръска с МС. Ако усетите странни миризми от канала, от въздух, вода, пак - бясно МС.
Новият ми спрей МС Мектин е брутален, вече шупти.
За профилактични разтвори, 1г. МС на литър вода. За дихателни разтвори, 0.2г. на литър. Добре е да има и атропинов антидот (беладона, листа татул) в разтвора, както и активирано сребро и няколко фермента. 
Не мога да разбера, що за изроди са тези родители, които позволяват на децата им да бъркат до мозъка за да идат в някакво скапано училище? 
Освен истина, предлагам и антидоти.  Емаил: bodybiom@gmail.com.


Коментари