Translate

Квантовият апокалипс и робството на времето

 

Да, ние сме квантови роби, хванати сме в клопката на време, честота, амплитуда, пулсации, светлинни програматори, наречени съзвездия. 

Звездите ни говорят? Не, те ни програмират. Всеки следва зодиакалната си промяна. И се радва на добрите страни на жалкото си програмиране, на следването на добрите "звездни" аспекти. 

Звезди и космос, това е една потресаващо нагла лъжа. Всичко е напълно различно от това което ни показват. 

7-те "планетарни" шлюза, 7-те цвята, 7-те ноти програмират 7-те ни чакри. Цялото това безобразие го наричаме божественост. 

Някъде след 2000-та програмна година, настъпи нещо като квантов времетръс. През 2006-та се усети здраво, а след 2012-та вече има тотална подмяна на разум, материя, усещане за време. 

Виждате ли често сдвоени цифри на часовника си, на телефона, лаптопа... странни цифрови поредици по цени в магазина, номера на автомобили, билборди? Не сте богоизбран, нито идва спасителя, както ви лъжат в Интернет. Точно интернет е част от всичко това, от квантовото ни прекодиране. А Ковидът (квантово творение) е продължение на този терор.

С Електромагнитни вълни ни програмират отдавна, наричаме някои части от тях, радиация. Напълно слепи сме в този ефирен и заразен с паразитни колебания свят, защото виждаме в някакви си жалки 400-800 нанометра светлина. 

Телата ни и те функционират в тази честотна граница. Затова сега ни прекодират чрез смяна на спектъра. Преди да отхвърлите това като конспирация, запознайте се с материала ми за оптогенетиката.    

Двойни цифри, абсурдни сънища, ускоряване или забавяне на времето, седмици прелитащи като часове, абсурдно поведение на луната, на слънцето, на звездите, които нямат причина да трептят.

Не се радвайте, за страх си е, двойните цифри не са за богоизбрани. Те са част, ако искате от проекти като Монарх, МК-Ултра, но всъщност са част от една война, планетарно-космическа, която не ни е позволено да видим. Но я страдаме, ех как я страдаме. 

Хванати сме в капана на времето, затова сме смъртни. Ще ви кажа нещо, което ще ви втрещи, книгите, текстът, музиката, те ви програмират на последователност, на хващане на хорото на времето. Картината се вижда изцяло и мигновено, няма нужда да четете с часове буква по буквичка. Знания се обменят не с хронологично обременени думи, а със заключени органи от нашето ефирно тяло. Ефирно тяло, оковано във време, цифри, честоти. 

Честотни създания са даже бактериите, бацилите, микробите, дрождите... каква е тяхната роля в телата ни, за изтъкаването на нашето ДНК, опитайте се сами да откриете отговора. 

След последния времетръс през 2012-та, няма музика, няма творчество, няма филми, книги дори... някаква квантова примка на кавъри и репликация. Малцина са аномалиите като мен, които още можем да тъчем свое време. Има и сред вас, почти съм сигурен, че всеки който чете това е аномалия за новият квантов капан. И не му влияят честотните и оптични обработки, както на зомбитата, които се ваксинираха. 

Ваксинацията е типичен пример за действието на програмно затъпяване, за абсурдна пропаганда и налагане на абсолютни лъжи като нормалност.    

В музиката са вкарани много програмни кодове, ето паразитна чалга звучи в главата ви. Инверсната сатанистка музика и тя се загнездва, затова избягвам да знам английски и мигновено гледам да не го осмислям като думи, текст. 7-те програмни ноти на божествените играчи, даже те са подменени. 

Навред около нас има честотни облъчватели... даже се хвалите че имате в джоба си програматор с 8 ядра на 2.40GHz честота. По всяко време ни сканират, препрограмират, манипулират. 

Странни антени, назовани като комуникационни, странни огромни и на обем и като брой спътници, кръстосват небесата. 

Програмират ви в LED светлина, като забраниха по-истинската. Купете си халогенна, нажежаема лампа де, не дават. LED синтезатори на програмен интензитет и ШИМ модулирано оптогенетично управление има от екрана на смартфона, таблета, лаптопа. Затова ви препоръчвам стари монитори с CCFL подстветка, която има много ограничени възможности за контрол, а при Made in Japan, вероятно са и нулеви (подсказка, NEC, EIZO). 

Двойните цифри са предупреждение за бъг в програматора или подсказка от генератора под нас. 

Черното е бяло, червеното се зелено, истината е екстремизъм, невежеството е сила, свободата е робство. Всичко е подменено, изопачено, инверирано в този капан. 

Програмират ни най-вече вечер, докато спим, затова бяха тези контролни събуждания в един и същи час на всеки от нас. Затова са и тези лудости със сериал сънищата, със сънища за минали хора и приятели, моменти на вина по миналото, на експлозия от емоционални спомени. бърникат в паметта ни. Настройват, програмират, четат, сканират. 

Лъжат ви за пробуждания с тези двойни цифри, опитват се и часово да ви обвържат с някакви тъпо медитации за мир и хармония, когато да ни програмират групово, когато сме отпуснати, защитните ни шлюзове са отворени. 

Какво да правим ли? Да грубо е, но снимката ви подсказва. Нарочно я представям в негатив. Метиленово синьо, спирт, ферменти, канаболоидни изключватели. Знаете ли, че от тези алкалоиди не стрябва да сънувате, обаче излъчвателите им са толкова мощни, че пробиват изключено състояние. Понякога включват турбото и сънуваме докато сме будни, докато вървим, реалността се оплита с илюзия. 

Много човеци ги превърнаха в биороботи, други ги убедиха сами да се инжектират за да станат такива. Милиарди ни програмираха в едни и същи лъжи за наука, история, математика, физика, в училища и университети. По-натам ни програмираха за секс, пари и агресия. 

Що за безумие са 12-те месеца на годината? Защо сегашният окто (8-ми) месец, е десети? Кой го е решил, че седмицата е 7 дни? А 24-те часа, 60те минути... Това е глобално програмиране, препрограмиране на място, което не трябва да има време. 

Не, атмосферата не е пълна с прахови частици, графен, паразити, химтрейлси, това са бели кахъри. Ефирът е наситен с отрова, с честоти, програми, код, обреченост на чужд сценарий (Съдба). Ние сме ефирни създания и в такъв ефир, умираме в оковите на глупост, невежество. 

Отвъд ефира е астралното безвремие, в което няма скорост, има мигновеност, няма 5 измъчени минути плющене и охкане, има вечна любов. 

Антибъговите терапии са известни по цял свят, аяуска, напушване, напиване... Но знаете ли, че всички автентични неща за такъв рестарт и бягство от програматора са забранени? Опитайте да си набавите истински тютюн, няма. Истинският алкохол е забранен. Беладона и мандрагора са заклеймени като отрови. Предлагат ви имитации. Имитация на изход, имитация на музика, имитация на образование, имитация на демокрация, имитация на имитацията.



Коментари

  1. Истински тютюн има на пазара в Истанбул. 40 лева килото. Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  2. Защо не си посадите тютюн и не го изсушите?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.