Translate

Страшна приказка за кравефермата

 
Това е една много страшна приказка, ако сте малки деца, не я четете, ако имате деца малки - също
Имало едно време една раса наричали се хора. Но всъщност били крави. Крави за доене и за заколение.
Стопаните на тези крави, които не са хора, а да речем - нацисти, си имали свои планове за тези краво-хора. Например да добиват няколко трилиона тона мляко от тях, да си взимат за хапване няколко милиона теленца, да ползват за научни експерименти и генетично подобряване по милион млади кравички и половин милион бичета.
Нацистите, захранвани от краво-хора се множали от толкова здрава храна и ставали все повече и повече. Затова и добивът се увеличавал. Кравехората започнали да се усещат, че нещо много от тях изчезвали. Биковете надавали вой, даже започнали да нападат стопаните си нацисти.
Кравехората били изолирани в резерват за добитък, наречен земята на леденият вал. Обаче тази земя била жива, много жива, със своя астросфера от разумни малки частици, които заразявали кравехората с повече разум, с много разум...
Стигнало се до положение, в които интелектът започнал да се изравнява с този на неговите касапи. А касапите как обичали да си хапват свежи малки теленца.
Та се заформил един план, да се пусне генетичен модификатор, който да спре разума на кравехората, а наличните еволюирали индивиди да бъдат елиминирани чрез зараза.
Но тъй като биковете и кравите вече били умни, мнителни и опасни, нацистите решили да им дозират краста, диария, грип и други чумички, като им предложили универсален лек за всичко. Глупавите кравехора веднага си самосложили този "лек", който ги направил бързо от кравехора в само крави, и то в крави с програмиран кратък жизнен цикъл.
Планът проработил!
Кравите дават месо, тоест протеин, нацистите отвъд обора, отвъд вала имали чудесни учени, които оставили в обора невероятна историческа следа с организираното на два пъти масово бикоборство, с много, много месо от милиони осиротели теленца.
Та науката отвъд-вална измислила ново месо, нов протеин, който да заложи в спринцовките за самолечение. Взели този протеин от овца и го нарекли sheep-протеин, или накратко s-protein. Този хибриден протеин лесно прекодирал разума на кравехората в тотално затъпяване, много кратък житейски път, пълен стерилитет на дефектния добитък, който развил тази тежка болест, разума. След масовото изтребване на добитъка, се планирало да се остави малка контролна група за хибридизация и за хапване от нацисти-традиционалисти, които си падали по добрият стар, див протеин, ухаещ на разум, на мъка, щастие, емоции.
Овчият протеин се отглеждал много лесно, заразявали с него кравемаймуни, после насилствено изтръгвали малки теленца, блендирали ги на кайма и в тази кайма добавяли заразената кравемаймунска тъкан. Оставяли тази смес хубаво да овчеферментира и готово! После с това, пълнели "лека".
Гениално! Кравите ставали овце, а овчи протеина се предавал каскадно от "лекувана" крава към нелекуван кравечовек.
Особено нацистично това се случвало във фермите за малки теленца, където учителите крави задължително са "лекувани".
Кравехората имали една стара болест, която били на път да излекуват. Много обичали да работят, или поне си въобразявали че обичат. Та в името на тази работа били готови на всичко. Дори да приемат "лека". Най-глупавите крави веднага тръгнали да си изкарват сертификат за овца, а след това и да разпространяват овче протеина сред близки, деца. Каскадна зараза! Браво на фермерите!
Тази приказка свършва така. Не кой знае колко щастливо, но много поучително. В много приказки кравите са свещени.
Всяка един край на приказка, е началото на друг. Има една друга приказка, как кравехората в своята астросфера се сдобиват с отключена душа, как биковете бесни помитат не само фермерите си, но сгазват стената на вала и правят резервати за изкупление на болните садисти и за своите бивши събратя продали душите си на тези садисти. За тази приказка, друг път.
Поуката от приказката е вий хора, да се замислете за нашите училища, метро, молове, каква цел имат, каква организация, планове реализират.


Коментари