Translate

Време Разделно

Настъпиха наистина библейски времена. От апокалиптичните. Брат стана за брат си враг, партньори се разделиха, бракове се бракуваха. Ваксинирани срещу свободни, маскирани срещу борбени чешити, глупави срещу умни. Хунтата на глупавите печели, цялата ни плоска обител с няколко купола отгоре се провали. И си заслужава чумите, содома и гомора, потопите.

Този блог, след това още множество групи бяха създадени за да се алармира за тези процеси, да се спре това безумие. На човешка деградация. 

Вместо това направих инкубатор за чудовища. Лицемери, имитационни партньори, мародери, бездарници и накрая нагли мошеници. Не е човечност да проституираш за хартийки с чужд труд. И въобще да не вярваш в тези идеали, да ги смяташ за конспирация, да си шибваш тестове и да ходиш с маски. 

Създадох инкубатор за бойци, лечители, спасители. Само аз си въобразявах, че е такъв. Всичко бе една лъжа. От-до, проектирах, развивах, финансирах всичко, с помощта само на майка ми. 

Друго е странно, изучих много хора, на какво ли не. От светлина, през компютри, кулинария, биохимия, дори магия. Повечето от тези уж хора, после се събраха около имитационата дейност, защото изискванията ми към тях не бяха малки. Не ме вълнуваха тъпите им снимки с инструменти, които го учех да ползват. Това не е борба! 

А направих целият клуб за борба, срещу мракобесните времена. Смешен клуб стана, в който борбата водех сам. Създадох място, за обучения, семинари, агитация, просветление. Всичките пари от тази дейност отиваха пак за същото нещо, за машини, суровини, експерименти. В крайна сметка се оказа, че повечето от тези пари, всъщност се крадяха. Както се крадат и феновете на изцяло моят труд и знания. 

Времена на истини. Ще става все по-тежко, все по-гладно. Лицемерите ще крадат чужди пари, вещи, по-натам ще се опитат и постижения. 

Също като в музиката е, тя фалира, защото талантът, авторският пламък престана да се цени. Истинските творци се отказаха от тази мерзост и напуснаха света на блясъка и на пишман славата. 

От мен може да се опитват да крадат стари концепции, които безвъзмездно показвам във видеоканала си. Но без творчество, без чиста енергия, всичко е провал. 

Къде са имитаторите да водят семинари и да будят хората, както правих аз? Къде са научните им, аналитични материали. Скапани бъркочи, които уж били като моите и вкиснат, плесенясващ хляб който уж бил по моя концепция. Това са жалки постижения, още по-жалко е да искат пари, за такава имитация на моя труд. Труден труд е, да не спиш с месеци, да създадеш технология, да намериш правилните ферменти, екранировка... после инструменти и време, pH, ORP, BRIX, EC/TDS, микроскопски анализ.  

Разделението е на имитатори и на творци, на консуматори и на генератори, на човеци и на биороботи. 

Първо се започва от липсата на чест и достойнство, после тази зараза се развива в кражба и продажничество, натам - в безчовечност. За 12 години мои бизнеси, десетки работници и партньори, знам че приказките са си приказки, но нещата се измерват в дела. Аз просто описвам свои авторски дела, само свои. Първо делата, после - думите. Колкото до думи, изписал съм много, а колко фотографии, резултати, видеа. 

За какво става въпрос ли? Писнало ни е! На малкото човеци да бъдем толерантни към имитиращите ни биороботи. Които даже се борят да ни няма. 

Имам 6 канала, 8 групи, сумарно - над 100 хил. фенове. Сега съм рестартиран като администратор на тези канали. Кой, имитаторите ли да рестартират? Кой, те, великите партньори ли да помогнат да имате каналите за пробуждане и истина? Не, те даже сега ще си въобразят, че ще избият рибата. 

От година ви уча, че интернет е нещо което ни дават, за да изградим илюзорни канали за връзка и после да ни го отнемат. Първо ще бъдат махнати будителите и мислещите, бойците. Овчата маса ще запълни вакуума с имитации и това ще е следващата стъпка към глобалната деградация и идването на фашизма. 

Не питай, за кого бие камбаната, имитационни човече, тя бие за теб. Първо ще те заразят, с твое съгласие, ще те покварят, а после ще ти ритнат столчето от въжето горе. 

Страшният съд идва, чува се и рога на небесния рев, и тътена на подземния ад. Знам, че на биоробота не му пука особено, но не него ще съдят. Ще отсъдят, че заради него ще си заминат родителите му, децата му, колеги, приятели. 

Съдът справедлив е по небесните правила за чест, творчески смисъл, пламъка на свободната воля. Всеки който го няма, няма да бъде погубен. Просто ще бъде оставен в този ад на садизъм, геноцид, издевателства.

Ако някой ме е загубил като връзка, мейлите са ми: bodybiom@gmail.com (истински храни, напитки и козметика), thinkbiom@gmail.com (и консултация към тях, обратна връзка) и някои други.  



Коментари