Translate

Токсичаната металургия в тялото ни, как да я изчистим?

Метиленовото синьо (МС) е чудо, защото основаната атака към тялото ни е биохимична.Но, най-често ни поразява химически пневмонит, от тежките метали в небесната радост, водата, плодове и зеленчуци.
Точно химическият метален пневмонит изгаря дробовете и овъглява нервните окончания за вкус, аромат, избухва в точици в очите, образува дерматити. При децата можем да говорим за химически ларингит, който идва от "дезинфектантите", с които ги тровят в детски градини и училища.
Основни антидоти срещу химически метало-пневмонит са:
  • EDTA (Ethylenediaminetetraacetic acid) с формула [CH2N(CH2CO2H)2]2, но медицинската му форма, както писах и по-долу е Sodium calcium edetate (sodium calcium EDTA). Медицинският вариант има формулата C10H12CaN2Na2O8.
  • Прословутият съветски УНИТИОЛ има обозначение DMPS (2,3-Dimercapto-1-propanesulfonic acid) с химическа формула C3H8O3S3. Вкарва се венозно, но действа бързо, обаче е неудобно... аман от игли вече.
  • DMSA е оралната версия на Унитиола. Има я като хранителна добавка, без рецепта. Пълното име е Dimercaptosuccinic acid, а формулата, ако решите да си го сглобявате е C4H6O4S2.
Препоръчвам третиране с DMSA и Метиленово синьо. В МС слагам и тинктура от беладона, която е натурален атропин, антидот на бойните отровни газове, които са може би най-страшният бич, защото засягат нервната система, паметта, и то необратимо.
Метиленовата сол като мощен редуктор се изпрява успешно и срещу електромагнитния пневмонит, който идва от индуцирането на ЕМ поле в погълнатия графенов оксид (питейна вода и черните ниски облаци). МС също така е и фунгицид, което ще рече, че убива гъбите. И е мощен селективен биотик, успешно се бори срещу ебола, марария, лаймска болест и максимален брой короноидни "вируси".
За по-пълна антидотна защита, срещу цианиди, които ше дойдат скоро, препоръчвам да се обърне внимание и на Натриевият тиосулфат (sodium thiosulphate, Na2S2O3.xH2O).
Паразитната атака, съдържаща се във ваксини, хора, животни, ГМ насекоми се поправя със сладък пелин, карамфил и ивермектин. И МС, синята кръв и синята урина пребиват всякакви ларви и патогени от тях.
Явно, всичко се върти около сярата и натрия, но гравитира около АЗОТА, а за азотната ферментация и сглобяване на здрави протеини в стомаха ни, имам няколко чудни материала за това в този блог.
Затова турбоускорителят за де-метализация е азотният мегафермент НАТТО, и то със сребро или злато. За ултра азотна ферментация наблегнете на бобовите (фасул, грах, леща, бакла, мунг, соя, едамаме, чимен, грах, нахут, люцерна и... хайде да не ви депресирам, колко ги знам).
Не на последно място, метиловите и етиленовите натравяния, какъвто газ ни пускат по канализациите, се неутрализират с етанол (водка, ракия), водката я наричам "гаргаробластер блу", а ракията ми с МС, беладона и сладък пелин е "дон'тке-ле!"
Вероятно се чудите защо е забранен тютюнът натурален, а продават отровни негови варианти във вид на цигари. Хубавият тютюн, при наргиле пушене, създава филм на дробовете, който ги защитава от химическо изгаряне и бактериологична атака. Самият ферментирал никотин е мощен антидот с огромен спектър, поради което скоро пак ще правя тютюнада. Тютюн за димна инхалация добре се комбинира с коноп или с беладона.
Обяснихте ли си сега, защо пиячи и пушачи не ги хваща кромида?
Не забравяйте активацията на МС и на хормоналните ферменти чрез червена и инфрачервена фотонна магия. Всички LED източници, на боклука. Само халоген в дома.
За да не каже някой, че си ги изсмуквам от сините пръсти, позовавам се на съветски учебник, в ново беларуско издание по военна токсикология.

 



Коментари

  1. Много рядка и ценна книга от 1932г. /pdf/. Разбиращите ще я оценят. https://mega.nz/file/bfpGnbIa#_4FKiu5FRjs48nb_cQPPWZceBk3ZGSnTzAJ8NhrsI5c

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, как мога да си поръчам метиленово синьо и по каква схема се пие?

    ОтговорИзтриване
  3. БРАВО , за полезната статия . Дано повечко българи я прочетат . Аз лично , знам , повечето неща , за които се пиши в статията . Много полезна статия .!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.