Translate

Истинските антидоти в условия на глобален медицински фашизъм

Все по-рядко пиша, защото санкции дебнат отвсякъде. Освен това огромна маса кухоглави се набодоха с отровата и откачат, като срещнат Истината. 

Идват сложни времена, много скоро ще спрат ваксините, ще ни дадат и хапчета. Който не иска, няма да има достъп до новата финансова система, в която няма имущество, а само оцеляване. Някъде към Март 2022-ра, ще спрат да пробутват отровните си инжекции, ще има "хакерска атака" над банковата система. И започват "игрите на глада". 

Не е вярно, че ваксинираните у нас са малко, напротив - много са, защото страхът умножен по глупост няма как да не доведе до самоубийствени решения. 

Има няколко вида токсични сиропи, различни партиди. Едните са почти безопасни (но маркера, че участваш в тази гавра с човеците си остава). Другите са предназначени за трайна инвалидизация, генетично увреждане и стерилизация, това са сиропите за Европа. В САЩ основно депопулационират въоръжената територия с бустерен шотгън. 

Може да проверите какво става масово с ваксинираните спортисти по света. Топ атлети колабират фатално или оставят извън спорта завинаги. 

В същото време масово ни тровят с канцерогенни и нерводегенеративни химикали препарати от въздуха, а от година и от водата, включително питейната. Масово хората хващат химически пневмонит, задух, отпадналост, загуба на краткотрайна памет. Нервност, избухливост. 

Този пневмонит сравнително леко засяга неваксинираните, но останалите перманентно са болни от какво ли не. Британия призна, че над една доза неизвестна отрова уврежда завинаги естествената имунна система и хуманоидът вече е ДНК увреден, без защитна среда дори срещу хрема. Най-накрая реализираха мечтата си за СПИН. 

Като стана въпрос за придобита имунна недостатъчност, придобиха я ваксинираните. И могат да я предават на здрави хора, дали чрез секс, преливане на кръв, донорство на органи, раждане на "деца". 

Големият нов бич са микровълновите къси съединения в мозъка, проводник и катализатор на които са тежките метали и графеновият оксид, който ни ръсят отгоре, във водата. Задействат се чрез уж комуникационни мрежи, дрони, самолети, "спътниците" на Илън Мъск. Оксидите сравнително лесно се неутрализират с мощен редуктор, какъвто е метиленово синьото. 

В храни, плодове и навред има модифицирани плесени и генетично барнати паразити, които пренасят малария, лаймска болест и др.  

За да не изпадате в паника, че няма алтернатива, има, вече втора година я шлифоваме, проверяваме, модернизираме с екип от приятели. Успешно се справяме с всички зарази с няколко елементарни компонента:

  • Метиленово синьо - неутрализира графена, убива маларийните патогени, дезинфекцира от гъби, прочиства кръвоносната система, лимфата и заздравява нервната система. 
  • Атропинът в растения като беладона, татул, мандрагора, блян и дори в корените на доматите успешно неутрализира химическото натравяне със зарин, пестициди. 
  • Тютюнът и конопът, комбинации и ферментации с тях помагат да не загубим разсъдъка си. 
  • В някои крайни случаи на паразитна инвазия се ползва ивермектин, но той има добри алтернативи като натто и археа ферменти, хининова кора, сладък пелин, карамфил.
  • Хининът, пелинът са мощни антидоти, известни от стари времена, срещу маларийни, паразитни инвазии. 

Ето някои продукти, антидоти, за тези сложни времена. 

Ферментация на сладък пелин в комбуча, при добавено умерено количество метиленово синьо. Чудесно пречистване на бъбреци, черен дроб, дезинфекция от гъби и паразити. 

Маслено-спиртният инхалатор с метиленово синьо, катрани, камфор, ментол, беладона, коноп, соли, йод, натто чисти и защитава белите дробове и носоглътката от инвазии. Хвойната, боровите киселини се твърди, че предпазват и от токсичният дъх на ваксинирани. 

Кефирената лимонада е рожба на дивата ферментация. Много ударен продукт, така чисти мъглата в мозъка от лъчения и отрови, че все едно човек взима нещо друго. Лимонов сок, ферментирал чрез суроватка от соев или фъстъчен кефир. Също с малко метиленово синьо. 

Тайгър Флекс+ е моята ултра напомпена интерпретация на "виетнамско чудо" и "тигрова мас". Камфор, ментол, люти чушки, черноморска луга, родопско мумийо. Немалко метиленово синьо. Сребро с йод. Беладона, тютюн и коноп. Както и дестки други билки, соли. Ферментите са натто и фъстъчено кисело мляко. Бързо неутрализира болка, възпаления, оправя крампи. Доста добре се справя с химическа и елекртромагнитна мигрена като се нанесе на устни и слепоочия. Отлично успокоява и лимфната система, чрез дифузия на алкалоиди и метилен с помоща на DMSO. 

Феноменално вкусен ябълков сайдер с люта чушка, кориандър и канела. Много добър срещу задържане на вода и чистене на кръвта. Приятно загрява гърлото. Отлично допълва вино или ракия. 

Детският мехлем с висшият Еозин Метилен на Мерк е билково чудо, с много приятна плътност и аромат. Лесно поправя екземи, рани, изгаряния, свърхактивност. 

Зимният сух парфюм отлично предпазва устни и лице, запечатвайки кожата от агресивният студ и наночастици, чрез заквасени пчелен и соев восък. Но да не се прекалява като балсам за устни, конопа и беладоната бързо успокояват и успиват. За нощен крем е перфектен. Кошмарите изчезват. 

Стресът и оксидите в коса, брада, по кожа много бързо състаряват кожата, скалпа и побеляват окосмяването ни защитно. Младилен спреят с доста метиленово синьо и други прекрасности, бързо спират процеса на стареене, а при поне три пъти седмично ползване, изглажда бръчки и връща цвета на косата. 

Най-широкоспектърният антидот във вид на концентрирани капки е Ямболеново синьо. Премиум Метиленово синьо. 

Новата версия сапуни са вид мехлем, защита, неутрализатор сами по себе си. И доста смегчават пораженията от водата с флуорид и белина, и други отрови. Единственият бактериален сапун, са много натто и археа ферменти. Съдържа много метилен, също и пиоктанин (убива гъби и плесени). Съдържа и ивермектин, за антидот срещу паразитни инвазии срещу кръвосмучещи насекоми. Срещи мутирали насекоми има и репелент формула с лимонена трева, карамфил, пелин и др. 

Тройчатка реджувелакът (ръжен квас) е една от най-солидните лечебни напитки. Отлично поема още много метиленово синьо, без да разваля структурата и вкуса си. Горчивият метилен е като хмел в този вид млада бира от ръж.

АШ мехлемът стигна до трета подобрена версия в края на 2021-ва. Суперлативите за него никак не са малко, никак не случайни. Необичайната му съставка е настърганият домашен метиленов сапун с над 6 месеца натто ферментация. Отделно съдържа всичко, включително метилен, ивермектин, беладона, коноп, луга, мумийо, меласа, микса от над 30 билки.

Ферментиралото масло със съдържанието от снимката по-горе, много помага при възпалени носа и гърло, а когато се затопли е отлично при ушни инфекции. 

Много хора предпочитат да опитат сами да сглобят нещо с метиленово синьо, или да лекуват рак, хепатит, ковид като сами смесват билкови екстракти. За тази цел им осигурявам чист метилен.

Спрейовете за нос и гърло спасиха много хора и от паника, и от задух. Това е един от няколкото варианта, подходящ и за деца, защото няма никакви смущаващи алкалоиди.
 
Натто Мектин Блу е тунингованата версия на легендарният по моите стандарти и опит НАТТО Лакто. Добавени са ивермектин и метиленово синьо. Отлична бактериална маска при излизане сред замърсен въздух и в компанията на нечистокръвни вече хуманоиди.
Ултра тройчатката е поне стойчатка по стандартите на разни пишман билкари и гулден знахари. Но до моето ниво им е много далече. Има далеч повече неща, от всяка друга чистеща ултра билкова ракия.

Арсенал като този спаси много хора от метхемоглобиния, от недостиг на кислород, паник атаки, аномалии в пулса и кръвното налягане. Кислородният анализатор е задължителен уред в дома. 

Най-ефективният антидот през късното лято и топлата есен се оказа този. Ивермектинът си бе едно мощно би-турбо за една работеща композиция.
Изключително мощен разтвор за вана или за топла водна инхалация само на краката. Добър сам по себе си и за белодробна топла инхалация.
При сърбежи, дерматити, гъбни и патогенни инвазии, това е терминаторът за ползване във вана, за хигиена, крака, подмишници, интимни части, ръце. 

Спиртно-метиленовият, единствен по рода си лечебен и подмладяващ парфюм. Чудна ароматна композиция. 

Мощен подмладител за лице и кожа е тази концепция със соево кисело мляко, няколко вида глини, метиленови капки. Предизвиква завист у козметиците, често и ужас, че от тях има полза колкото от чеп за зеле. Но чепът за зеле е доста полезен... при ферментация. 

Като стана въпрос за козметика и младост, ето това чудов, достигнало вече 5-та версия е най-желан и най-поръчван продукт за 2021-ва. Някои хора си заместват цялата друга армада неща, само с това. И наистина, вътре има и нежен, натурален аромат, солидна доза метилен, най-нежни масла, коноп, беладона. 

Един от най-сложните мехлеми е антираковият РА. Няколко листа с описание какво съдържа, няма да стигнат. Композиция от най-добрите кремове, заедно с още съставки и всички типове ферменти, натто, археа, млечно-кисели, кефирени, оцетни, дрождеви. 

Най-премиалният супер антидот е AMG, който започна с 5-6 съставки, а в момента е с над 60. Ето какво съдържа, всичко си правя сам, никакви добавки, прахчета и глупости от аптеки и амазони. 


Така се "готви" жив сапун, закваската му. Сяра и натто, натто бацилите са от истинско сено, а не от прахчета от алиекспрес.


Натто Лакто казах, че е легенда, толкова е добър и балансиран, че даже няма нужда от метилен, ивермектин. Но беладоната в тази над 20-та му версия е нов вид откровение. Показвам ви една от старите му версии, докато си играех да ги записвам. Реализирайте си го, вълшебство е.
2021-ва бе годината на метиленовите спрейове, които спасиха стотици хора от паника, страх, безсъние... и глупост да идат да се самоевтанизират с инжекциите на глобалните престъпници. 

Откритие на годината бе този уникален мехлем, базиран на най-старата ми серия кремове. 

Чудо на годината са тези лозови капки с метилен, беладона, ферменти и множество билки. Бързо неутрализират всякакви алергии, заздравяват напуканото ("мушички" и "косъмчета") стъкловидно тяло. Свалят диоптъра или не позволяват да се стигне до него. В комбинация със спортна стрелба, за няколко дни отново проглеждате. 

Самодостатъчният антидот за годината е МС Класик 7. Вече с удвоена доза метилен и значително увеличена на беладона. Започнете с малко!
Направих няколко изцяло натурални сапуна, от премиум зехтин и нерафиниран кокос. С метиленово синьо, натто, смегчени със суроватка от кисело мляко и втвърдени с глина и сол. Голяма занимавка си е. И опасна, ако не се спазва техника на безопасност, с ръкавици, очила и противогаз.
Без паника! Този ферменто балсам с много беладона и малко коноп, нанесен на устни и слепоочия, успокоява бръмбарите в главата.  

През изминалата година бяха разработени, отработени и доведени до брилиантност множество нови храни и напитки. Чудесни хлябове, кефири, кисели млека, натто, кимчи, лимонади, сайдери, комбучи, квасове. 

Изминалата година бе доста успешна за обучения и семинари. Каквито вече няма да водя, защото имам други житейски приоритети. 

Най-вероятно ще приключа и с разработка и реализация на нови такива неща. Доказах се, нямам конкуренция, претоварвам се. Много скоро заразените ще си останат такива и нищо не може да ги спаси, а здравите едва ли ще имат нужда от тези помощни колелца. 

Ако някой е много на зор за поръчки, мейлите thinkbiom@gmail.com, bobybiom@gmail.com все още са активни. 

Благодаря на всички партньори и партньорски канали, ученици, помагачи, вдъхновители, бивши приятели и негаснещи любови.



Коментари