Translate

Тройна тракийчатка против рак, универсален антидот

Това е новото ми антираково средство с три мощни тракийчатки:

  1. Класическата в турбиран вариант: сладък пелин, зелен орех и карамфил. Добавени са и още над 70 билки. 
  2. Алтернативна тракийчатка: коноп, беладона и тютюн
  3. Биохимичната такийчатка: метиленово синьо, диви ферменти и светлинна активация

Самите ферменти са тройчатка сами по себе си. В тях има сенна пръчица (натто), заквасени глини (археа) и млечно-кисели бактерии.  

Защо Astro Methylen GOLD (AMG)? Защото звездите ми говорят (по-скоро интуиция и Таро, както и 5 години опит с билки, ферменти, кристали, соли, метали, биохимични реактиви) кои съставки да подбера, а наночастиците са от злато, за разлика от други неща, със сребро или без нищо. А е SCORPIO, защото ако напиша РАК и Мета са ме бан-нали само заради снимка и наименование. Живеем във времена, в които истината се тълкува като екстремизъм спрямо фашистите, които ни избиват като добитък.  

В предишни публикации опитах да обясня защо и как действа. 

Ако някой смята, че може да работи сам с метилен, и тъй като никъде няма лабораторен такъв, подходящ за всякаква употреба, направих за вас този ултра концентрат (10 грама на литър). 

Как и защо се активира метилен, с какъв спектър, какво осветително тяло е обсъждано и тук и в туба канала PHYLK. Това е актуално видео от канала ми, по темата: 



Коментари

  1. Моля да ми дадете e-mail, или телефонен номер, на който мога да направя поръчка.
    Йоана Викторова
    0876995655

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.