Translate

Химически пневмонит, "небесна радост", ковид и антидотите срещу тях

Вече и децата знаят, че отгоре ни пръскат. Знаят, че и след такъв "слънчев" уикенд, ще има обратното на хепи енд. Милионни армии от безотговорни родители ще игнорират причината за следствието, като обвинят някой близък, колега, приятел, член на семейството, че от него е "заразата".  

 Пневмонитното небе може да бъде няколко вида:

  1. "Линии", трансформиращи се за няколко часа в области. Сравнително лесно за неутрализация. 
  2. Облаци "рибна кост" и ниски графенови химикали. Обикновено върви в комплект с апатия и паник атаки. 
  3. Силно запрашена атмосфера и "чисто" небе. За мен това е най-тежкият вариант. Сух въздух и вдишване на микро частици с произход "Сахара". По автомобилите остава плътен слой от магнитни и други частици.  

Аерозолните атаки винаги съвпадат с пиковете на "чумата". С тях се променя и климата, което не е никаква конспирация, а банална древна реалност. 

Ориентир за аерозолна обработка и вълнови лъчения са птиците, научете се да ги чувате. Ако борбените врабци са се укрили, значи е опасно навън. Гарги и свраки се карат и тракат ужасно. 

Тези неща ги знаете, правителствата марионетни мълчат, болниците се пълнят с хора с химически пневмонит. Но какво е химически пневмонит? Ето информация от мрежата. 

"Бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари представлява възпалително заболяване на белите дробове, което се дължи на вдишването на химически вещества.

Острият химичен бронхит може да бъде причинен от вдишване на дразнещи вещества като дим, хлор, амоняк и озон. Най-честата причина за химичен бронхит е тютюнопушенето. Цигареният дим дразни бронхите и бронхиолите. Замърсеният въздух и промишлените изпарения също могат да причинят бронхит. Заболяването често се придружава от белодробен емфизем.

Симптомите при остър химичен бронхит включват постоянна кашлица, която може да бъде суха или влажна, хрипове, болки в гърдите, обща умора. В продължение на дълъг период от време пациентите могат да страдат от прогресивен задух, намалена толерантност към физическо натоварване и в крайна сметка може да се стигне до пълна инвалидност. В най-тежките случаи пациентът може да има цианоза и белодробно сърце.

Заболяването може да бъде предотвратено чрез избягване на праховете и промишлените газове, както и цигарения дим. Препоръчва се често проветряване на работната среда и носене на маски за филтриране на праховите частици. В някои случаи може да се наложи пациентът да бъде изведен от работното място.

Диагнозата на бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари се поставя на базата на анамнезата и физикалното изследване. Може да се наложат още кръвни изследвания, функционални белодробни изследвания, рентгенография на бял дроб и компютърна томография.

Целта на лечението е да се намали възпалението. Необходимо е да се избягват на дразнещите вещества, причинили заболяването. В някои случаи заболяването отзвучава без медикаментозно лечение. Медикаментозната терапия включва противокашлични средства, муколитици, НСПВ, инхалации. Препоръчва се повишен прием на течности, почивка, осигуряване на влажен въздух и спиране на тютюнопушенето.

Прогнозата на бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари обикновено е добра, ако бъде прекратена експозицията на дразнителя. Хроничните увреждания са рядкост.

Усложненията при остър химичен бронхит включват: вторична пневмония - вирусна или бактериална, хроничен бронхит или астма." 

Пръв помощник за химическа атака ви е окисметърът. А пулсът скача, след като се надишате с отрови и митохондриите не работят. 

Антидотите са:

  • Метиленово синьо - общ неутрализатор, основно средство във военната токсикология. Нервен успокоител. Снабдява с кислород, тъй като е основно средство при метхемогломиния. Химическият пневмонит води до задух, основен симптом при аерозолна атака. Също така метиленово синьо е и фунгицид и селективен биотик, срещу маларийни и други атмосферни паразити, както и патогенни спори, гъби, бактерии. Неутрализатор е и на графеновият оксид и на етиленовият оксид, тъй като при правилна активация се явява най-мощният редуктор за орален и венозен прием. 
  • Беладона, билка с много атропин, който е бърз неутрализатор на бойни отровни вещества като зарин и модифицирани "пестициди". 
  • Диви ферменти, които активират метиленово синьото и сами по себе си са редуктори, неутрализатори на отрови, регенератори на лигавица, дробове, стомах, естествен имунитет. Всички антигени в нас се синтезират от бактерии. Задължителни храни са кимчи и натто, или поне диво ферментирало кисело зеле. Соево кисело мляко, фъстъчен или соев кефири (дива ферментация), ако се засилят и с алкалоиди като сладък пелин, куркума, канела, карамфил, осигуряват чудеса. Вълшебно за имунитета действат и напитки като зелев сок, реджувелак, лакто лимонада, кефирена цитроната, сайдер с ябълки и естествена сяра (люти чушки), пелинова комбуча и др. 
  • Фотодинамична терапия с халогена и/или инфрачествена светлина. Това много засилва и дейността на ферментите, а метиленовото синьо удесеторява регенерационната си мощ. 
  • Допълващи алкалоиди от билки са отлично допълнение. Също активни глини и соли, в които има полезни археа микроорганизми. Йод с нано сребро или нано злато водят до магически ефекти за изкарване на тежки метали, особено при комбинация с метиленово синьо. 

Ето и някои мои реализации и решения. 

Масленият инхалатор за гореща вода, чудеса върши. Има всичко, за което споменах по-горе. Ментолът и камфорът мощно инхалират дробовете, и поправят главоболие. Беладона, катрани, пелин, коноп, прополис, натто ферменти, множество билки. Много добри отзиви, любим бърз укротител. 

Маслените капки за уши, нос и гърло също са чудни, в много ситуации. Ивермектинът, освен, че убива паразитите, води до буйна ферментация на натто и млечно-киселите ферменти. 

Носно-гърлените инхалатори, осигуряват най-бърз ефект, и спасяват много хора от химическа астма и задух. Мигновено действие, особено при зареден до прозрачност метилен. Тези спрейове са и мощен индикатор, защото в зависимост от вкуса им си осигурявате безпогрешна индикация за отрови... метиленов разтвор трябва леко да горчи, но не и да люти или да е възкисел, но кисел е зареденият метилен.




Концентратите са много мощни, някои от тях са завършен и самодостатъчен широкоспектърен антидот, а други са отлична база за свои комбинации. 

В цялостната концепция отлично се вписват и активираните крем-мехлеми, които са биологична и биохимична маска за вътрешната част на лигавицата на носа. Предпазват и кожата за химическа и бактериологична инвазия. Живите лимонади, живата фотонна магия на инфрачервената топлина/светлина, много усилват ефекта.

Инфрачервена инхалация. Задвижва кръвообращение, активира телесният микробиом, зарежда многократно метиленовото синьо в тъканите ни, и ако го нанесем върху кожата.

Някои средства, с не много легални природни алкалоиди и множество ферменти и чудесии, осигуряват невероятна лимфна терапия, а точно лимфата ни е смазана след аерозолна бомбандировка. Нервната система също е компроментирана, затова - балсам за устни и невралгични точки с беладона, коноп и тютюн. Живите капки за очи, нос и гърло, поправят пораженията върху очи и нос, очите губят фокус, появяват се пукнатини, "косъмчета", "мушички". 

Вълшебният ягурт, самодостатъчен сам по себе си, съдържа и активирано (прозрачно) метиленово синьо. 

Кимчи е мощен, самостатъчен антидот. Най-мощната ферменто храна, обогатил съм го с алкалоиди и метиленово синьо (за неутрализация на патогени, вредна биохимия и окислителна химия). Кимчито е магазина е лъжа и измама, стерилна консерва с нищо живо в нея, не се лъжете. 

Капките с лозов сок са просто чудо, очите светват, веднага минава и зрителната мигрена. 

Метилен и ферменти се слагат и в салати, храни. 

Жив сапун, с натто, археа, активни соли, метилен, йод, беладона, катрани... това е основната защитна линия на тялото, на кожата. Антидот сам по себе си. 

Най-любими са ми живите лимонади, сред които лакто- и кефирена лимонада, джинжифилова лимонада, сайдер с люто, тройчатка реджувелак, пелинова комбуча. Това е жива, лечебна вода! Няма алтернатива, защото питейната, бутилираната вода има в себе си това...

Индикатор за гадости в питейната вода е дестилаторът за вода. Във всички живи напитки слагам малко или повече метиленово синьо, така неутрализирам белината и железният трихлорид, с които официално "дезинфикцират" водата. По този начин се убиват гъби и патогени, а атмосферният графенов оксид се детерминира. 

Това е от мен, приятели. Нищо не продавам вече, не и лично. Имам си партньори. Ако сте много закъсали за тези неща, не ви се занимава да ги реализирате, или нямате опит, знания, суровини, ето мейли за контакт:

biohack@abv.bg

thinkbiom@gmail.com

bodybiom@gmail.com



Коментари