Translate

Тракийският гаргаробастер срещу Плана

За ужас на всички праведни въздържатели, сред които бях и за, Планът "COVID" ни разката фамилията. Поради което се наложи да преразгледаме възгледите си за храни, напитки, витамини, ползи, вреди, алкалности. 

Сред най-интересните дебати, както и емпирични факти бе "вредата" от алкохола, тютюна и конопа. Те безспорно се оказаха вид панацея срещу отровите и химическият пневмонит. Което обяснява защо са под разрешителен, гестапо контрол.

Още от началото ще ви кажа, че тук става въпрос за домашни извлеци от истински суровини, които знаете че са нелегални. А защо са? 

Облъчаването с психотронни вълни ни върна в спомените за миналото, носталгии, любови, вина, еуфория. В едни такива периоди си спомних за "Пътеводител на галактическият стопаджия" на Дъглас Адамс, и споменатият там коктейл "Пангалактически Гаргаробластер".

Реших да го реализирам, но в друг вариант. БУМ и поправя! 

Взех за основна съставка, ТЮТЮНА. Тъй като спиртният му извлек направо ми избухва главата. Но - това е домашен тютюн, двойно ферментирал, с окапали катрани във ферменто течността. След което се накисва с 95% медицински спирт. Просто отвява!

Другата основна съставка е... КОНОПЪТ, в цялата му прелест, с истинките му природни канабоиди. И конопът, и тютюнът ги декарбонизирам за половин час на 150 градуса. Конопеният извлек също е в спирт. За по-добра разтворимост добавям и DMSO. При спешни заявки за някой онкоболен например, правя скоростен извлек, в ултразвукова вана. 

От снимките вероятно виждате, че има и метиленово синьо, компонентът който прави биохак с мозъка и нервната ни система и помага на хормоните да масажират мозъка ни. Желателно е да се ползва активирано МС, но за това, сега...

За да се получи, жива, лечебна, нокаутираща напитка, си трябва жива основа. А каква по-жива от лактолимонада, реджувелак или сайдер. Моята любов е лимон с джинджифил лимонада, с която се включвам към галактическата концепция за Гаргаробластера. 

По този начин, това е една мощна, лечебна алтуализация и космическо надграждане на "Московско муле". 

Иначе в самият концентрат с водка, има 600 части чиста водка, 60 части коноп и 40 части тютюн. Метиленовото синьо е 1 грам на 700мл. Една доста хард концентрация, но - това е ударен кислороден снабдител. А и го разреждате в жива основа все пак, където пада концентрацията. 

Върши ли работа? И как! Отнася, пада мигрената, избистря се мисълта, задухът изчезва моментално, възможно е да ви успи. Зъбоболът веднага минава, даже уморените очи, с напукано стъкловидно тяло, се възстановяват. Но може и да греша, все пак не пия малко. От друга страна, няма как да греша, защото само аз пия това, и никой не може да оспори.

Откъде можете да си го купите ли? Няма начин, лентяи, начинът е сами да го направите. Най-трудна е лимонадата, вече такава аз мога да ви предложа (thinkbiom@gmail.com, biohack@abv.bg). В самите лимонади има метилен, и то прозрачен, тоест активиран от ферментите. Теоретично мога да ви осигуря и тютюнев извлек. 

За водка препоръчвам "Reyka", бюджетен вариант е "Зеленая марка". Бягайте от маркови алкохоли на компаннии, предлагащи отрови, те даже и водката заразяват. Запомнете, че от древността, всяка алкохолна напитка е била лекарство:

  • Джин - алкохолен извлек на хининова кора, срещу малария
  • Узо -  алкохолен извлек на анасон, пречиства кръвта
  • Уиски - алкохолен извлек на дъбови танини за борба с плесени и рак 
  • Абсент - алкохолен извлек на горчив пелин
  • Коняк или бренди - винен дестилат за раздвижване на кръв и лимфа
  • Ракия - плодов дестилат за извличане на билков извлеци от беладона, жълт кантарион, коприва, кориандър и др. 
  • Водка - чист спирт за алкалоидни извлеци.


Коментари