Translate

Извънредно спокойна бойна обстанавка за България

Министерство на Здравепогазването на РБ, излезе с нова заповед, която гарантира пълна безопасност на цялото население.
Всички самолети, вертолети и танкове, ще бъдат спирани от РЗИ и проверявяни за зелен сертификат. Руският Спутник 5, не бил одобрен, и войниците, ако искат да продължат към София, трябва да се ваксинират поне три пъти с Файзер и два пъти с Джонсън, в Добрич. Безопасността на войниците била гарантирана, защото срокът на годност бил изтекъл преди година, в няколкото буса за кренвирши, така че нашите ваксини били по-безопасни и от аспирин протект, защото графенът и чиповете били скъпи и вече били отдавна откраднати, а вътре имало физиологичен разтвор. Ако случайно някой се плаши от игли, само за 150 евро (с ДДС) се издава оригинален, фалшив сертификат.
В танк трябвало да носят маски, одобрени от МЗ и с екипаж не повече от двама човека.
Бензиностанции за танкове и ракетни установки, както и магазините могат да приемат хора в камуфлажи, след пенсионерите в прозорец от 2 часа (10:00-12:00).
Забранени са купоните на руснаци след 21:00.
КАТ ще проверява танковете за винетки, и ГТП, а гражданска отговорност, само в "Армеец". В центъра на София безплатно могат да паркират електрически бронетранспортьори. В Люлин, до Метро, ще има наказателен паркинг за танкове.
Общинският съвет на София е гласувал, че фойерверките след 22:00 са забранени, така че никакви крилати ракети, базуки и безразборна стрелба с автомати.
Пътят за танкове по автомагистрала Тракия още не е готов, затова ще има заобиколен път през гората и язовир Копринка, където БСП ще организират концерт надсвирване с балалайки.
Отменя се посрещането с хляб си сол, защото хлябът бил много скъп, а солта не била йодирана по ЕС стандарт. Но имало запас от прекрасни лютеници, с успокояващ ефект.
От МО са обявили, че ако руснаците имат проблеми са нашата авиация, то да дойдат да го решат след две години, защото тогава ще си получим самолетите. А колкото до испанските самолети, да си намерят преводач, защото тук освен Христо Стоичков никой не го разбирал, а Камата нямал културен изказ когато прелитали над селото в Пловдивско и му плашели ловджийските кучета. Така че не било удачно, да им прави забележка, но ако реши, може да подаде жалба за наднормен шум, до най-близкия арменски поп.
Фъндъкова щяла да маха паметника на съветската армия, за да построят тройно по-голям и позлатен, за руската.
Украинското посолство ще бъде закрито, поради документална измама, просто нямало такава държава. И тъй като нямало такава държава, Слави Трифонов пожелал сградата за балет по руски народни танци и кавъри на Висоцки.
Загрижени граждани се обадили в Министерство на Отбраната да питат, дали пък нямало американски танкове влязат в конфликт с руските. Секретарката, получила сътресение на мозъка, след като паднала от смях от стола, докато нареждала пасианси. След няколко дни на ТВ конференция, говорител заявил, че е абсурдно американски танк у нас на навлезе и на 2 километра след Гърция или Турция, просто няма пътища по които да не се разпадне натам.  
От министерство на туризма обявиха, че по един или друг начин руснаците пак ще дойдат у нас, със собствен бронетранспорт, очакват се рекорден брой почиващи. Та готвели новата писта на Шипка и огромен СПА център в Плевен.
От БФС у нас заявили, че само два ЦСКА клуба били малко, затова вече всички щели д асе казват ЦСКА, а шеф на федерацията е изгоненият от Англия Роман Абрамович, който щял да си вкара всички лично купени футболисти в нашето първенство. А ЦСКА-Челси догодина щяла да играе финал на Шампионска лига, със Спартак Мадрид.  
Министерство на хумора и сатирата обяви, че нашият премиер е много по-надарен клоун от Зеления и в зала Арена Красноармеец, Просто Киро ще изнесе спектакъл "Бензиностанция с ракети".
Така, че хора, всичко е спокойно. Чакаме гостите за 3-ти Март.


Коментари