Translate

Наръчник за борба с Рака (първа част)

Ако болниците лекуваха, щяха да се наричат лечебници

Има много теории за аномалията на тялото, наречена рак. От соматидна, през прионова, гъбна, имунна, автоимунна, психосоматична и т.н. Сечението на повечето теории са микробите в нас, които са пазители на генетичният ни код и реставратори, редуктори, когато настъпят промени. 

Има много начини за лечение на рак, но всички се отхвърлят от официалната наука, която чрез армията си фармацевтични корпорации и марионетни правителства няма интерес да лекува. Ракът е трилионен бизнес. И най-богатият би дал всичко, за да бъде излекуван, или негов близък, любим. 

Ще се фокусирам върху теорията за микроорганизмите: гъби, плесени, бактерии, археа. Определено тази теория, върху която имам и много практика, върши работа. А когато се сдобия с микроскоп на Райф, ще задълбая повече в нещата.  

Микроскопът на Райф

Ракът се появява след инвазията на гъби и плесени, при подмяната на бактерийната ферментация на храни с плесенно преобразуване, деградация. Плесените нападат тъкани, които нямат бактериална симбиоза, считайки ги по този начин за мъртви. Човек, натъпкан с антибиотици, се вижда от гъбите като мъртъв. Чист антибиотик, със своята плесенна отрова е всеки хляб, пица, катма, бира, вино, сирене, кашкавал с мая.

Ракът е ударна корозия на тялото, скоростно окисление. Процесът се обръща чрез редукция, която е измерима. ОРП означава окислително-редукционни процеси (потенциал), измерван в миливолти.

Какво е рак? Рак, тумор, онкология могат да имат различни прояви, различни причинители. Нашето тяло е симбиотично, симбиоза между клетъчен, тъканен геном и поддържащ го микробиом (бактерии). Бактериите поддържат редукционни, антиокислителни процеси, затова всяка ферментирала с тях храна и напитка има отрицателно ОРП. 

Соево кисело мляко и кимчи с отрицателен редокс потенциал

Соевото кисело мляко, на практика няма захари, те са около 1%, това е идеалната храна за онко болни, липсата на захари, наличието на мощен бактериален комплекс, не позволява нарастване на туморите. Гъбите, туморите се хранят с бързи захари.

Когато бактериите се грижат за нашето тяло, тогава стареене няма, или то е незабележимо малко. Възможно е дори обратен процес, подмладяване. Пример за което е регенерацията на зъби, потъмняването отново на косата и възвръщането на зрението, което се опитва да прави частично най-съвременната козметична индустрия, чрез ферменти.

Побеляването на косата, болката в зъбите, бръчките по кожата, помътняването на очите са индикатор за ръжда, ударно стареене, за рак.

Когато тялото има тумор, той няма как да бъде само един, започват  окислителни процеси по всички тъкани. Глупавите лекари наричат това "разсейки". Затова, колкото и да кълцат парчета от тялото, то цялостно е окислено. А процесът на кълцане, предизвиква ударен стрес и скоростно нарастване на микро туморните огнища.

Тъканите ни се регенерират от бактерии, и се окисляват,  разграждат от гъби, от плесени. Повечето антибиотици са точно плесени, гъби, например пеницилина. Тези гъби убиват бактериите в нас, и започват плесенясването, окислението, ударното стареене, ракът.

Хлябът след 1920-та е подменен от бактерийно зреещ, към плесенясал с мая (гъби). Тогава се появява и ракът. Бира, сирена, кашкавали, всички захари в храните от бактерийна ферментация се подменят с гъбно плесенясване. Бактерийно сирене няма как да плесеняса, това от магазина не е такова. Мой бактериен хляб с ръжен бактоквас не се разваля никога, имам парчета на 2+ години. Хляб от магазина му избиват гъби на втората седмица, и те заразяват целият дом, шкафове, хладилници, баня, дробовете, телата ви.

Химтрейлсът от самолетите, с който ни тровят съдържа и генно модифицирани плесени и патогени, които ударно предизвикват рак в окислено, в стресирано тяло. В човек, който не консумира истински ферменти, а микробиомът му е в трагично състояние.

Химикали като пестициди, разреден зарин, монсанто, ориндж, убиват микробиома чрез токсини. И това е катализатор на ракови образувания.

Микровълновите лъчения от „антени” за комуникация са нейонизираща радиация, която също атакува микробиома и окислява тялото. Смартфоните предизвикват тумор в мозъка, гърдите, където жените го държат и тестистите на мъжете, които го носят в джобовете си. 

Водата от чешмата е много окислена, нейният редокс потенциал е над +200mV, тоест тя е ударен окислител. Редуктор е лактолимонада и реджувелак, мощни ферментирали неалкохолни напитки, с ORP от -160/-250mV. Киселото мляко от магазина е окислител, доброто домашно с дива ферментация е редуктор. 

Антиракова напитка, подсилена с Метиленово синьо

И така, в телата ни се развиват окислителни процеси и се завъждат гъби, особено след лекарства от Биг Фарма Мафия. Хлябът ги похранва, а бързите захари ги карат да избухнат. Бактериите се хранят с много бавни захари, например земна ябълка, гъби и дрожди консумират бързи захари, включително плодове, мед, лактоза, глутен.

Когато има рак, се спрат всички захари! Бързи, бавни, всякакви! И тук идва чудото на соевото и на фъстъчените кисели млека, които за разлика от животинските, имат клонящи към нула въглехидрати (захари), но имат протеин с много мощен отрицателен редокс потенциал, тоест, са редуктори, обръщащи окислителният процес. 

Анализ на първи мой прототип соево кисело мляко в лицензирана лаборатория

Катализатор на ракови заболявания са и ваксините. Защото в тях има вкарани фаги, проверете какво е бактериофаг. Фагите са синтетични убийци на бактерии, откъдето тялото остава без редукторна защита и започва да корозира. Новите, престъпни ваксини имат много повече неща от фаги, в тях има и генетични модулатори, и заразени, човешки ембрионални тъкани, и приони, и ларви на паразити, и следящ чип.

Когато говоря за ударна корозия, няма как да спомена и новите нанотехнологии, една от по-видимите от които е графеновият оксид, с който ни ръсят отгоре (черните облаци) и го вкарват във водата питейна и бутилирана (пуснете дестилатор и вижте черната утайка на дъното). Официално във водата вече слагат не газообразен хлор, който се изпарява за половин час, а токсичната и ударно окисляваща белина, също така и мощният окислител железен трихлорид, все канцерогенни компоненти.

Освен бактерийните редуктори, които спират рака и обръщат процеса на корозия на тялото, има и древни химико-биологични реактиви като Метиленовото  синьо. Метиленовото синьо е мистерия, то е мощен химичен редуктор. И по магичен начин оцветява патогенни бактерии и гъби, като ги унищожава, докато полезните бактерии не се оцветяват. В микробиологията микроорганизмите се наричат Грам положителни или отрицателни, точно по отношение на осветяването с Метиленово синьо. Някои биха казали, че индикатор по Грам е кристал виолетът само (пиоктанин), но това не е вярно. Пиоктанинът е близък братовчед на МС, за външно приложение. 

Ферментация на беладона, на канабис, спомагат много за регенерация на мозъчната, на нервната и на нервомоторната системи, засегнати от гъбните инвазии.

Най-старата ми, лесна за реализация и ефективна метиленова комбинация с ферменти (натто) и алкалоиди (беладона, сладък пелин, танини от дъбова кора, карамфил)

Открай време Метиленовото синьо е индикатор за туморни огнища, местата с тумори се оцветяват в синьо, а другите – не. Интересна връзка с патогенни и непатогенни микроорганизми, които правят същото. Помислете за тази връзка. 

Зареден до прозрачност чрез ферментация МС

Метиленовото синьо има две състояния. Когато е окислен е син, а когато е зареден до редуктор е прозрачен. Зареждането на МС до редуктор, който неутрализира огнищата на окисление (туморите) става чрез бактериална активация най-ефективно и донякъде, чрез фотонно зареждане, чрез оранжев до червен спектър на видимата светлина (над 500 нанометра). Фотонна активация на намиращо се в кръвта и тъканите МС се постига чрез мощен халогенен, в частност и на инфрачервен източник. Терапията със светлина и МС е призната, ефективна, анти ракова процедура. Проблемът е, че МС вече е иззето от търговска, лабораторна, медицинска практика и негласно е забранено за производство. Има нова формула МС, която е токсична и неприемлива за човешкият организъм. 

Какво е COVID-19? Това е мощен комплекс за окисление и бърза деградация на тялото, включващ химически токсини, окислители (ниска концентрация на зарин, етиленов, графенов и други оксиди, окисляващи хлориди, белина във водата, пестициди и др.), патогенни организми (ебола, е. коли, хеликобактер и др.), гъби (мая за хляб, антибиотици, мутирали дрожди, приони и др.), паразити (генно редактирани кръвосмучещи и кръвозаразяващи насекоми като комари, бълхи, акари, глисти и червеи и др.), микропаразити (водорасли, алги, амедоиди и др.), електромагнитна радиация (5G и по-стари излъчватели, TV кули, "комуникационни" и военни съоръжения, "спътници", смартфони, рутери, лаптопи, битова техника), оптогенетични програматори като LED източниците на пулсираща светлина. КОВИД се разпространява чрез самолети, мобилни, плавателни средства, "дезинфектанти", "битова" химия, заразени храни, генно модифицирани насекоми. 

Особено убийствени са "анти" COVID средствата, които са комплексна отрова и ДНК модулатор, стерилизатор на микробиома. В тях има много компоненти, повечето от които са корпоративна тайна. Но има и скандално наличие на ембрионална човешка тъкан, заразена с "вируси" от маймуни.

 

Част от проявите на този смъртоносен комплекс срещу човешкото тяло избива в миокартдит, кръвна зараза и... ударно развитие на тумори, които в рамките на няколко седмици слагат край на живота.

Въоръжени с тези базови знания, които може да проверите не само в тежки научни съчинения от последните две години, но даже и в научно-популярни публикации, е лесно да навържем нещата и да изготвим цялостна концепция, стратегия, терапия, храни, козметика, процедури за реставрация на тялото, след раково, гъбно, генетично, оксидно, прионово окисление. 

Не всичко мога да пиша открито, има цензура, следене. Затова без много обяснения, ви показвам някои слайдове от мои лекции, сред живи хора. 

Уважаеми, читатели, това бе първа част на материала. Във втора част ще обсъдя, покажа, докажа, дам реални процедури, отвари, лекове, терапии, които за загатнати в по-горните слайдове. Имам готови решения, някои от тях спасиха хора. 

Всеки ден губим хора, нямам време за отговори на мейли, но съм поръчал на познати да отговарят, препредават, и предлагат някои реализирани решения на мейлите thinkbiom@gmail.com, bodybiom@gmail.com.



Коментари

  1. Означава ли това,че корите нори за суши и уакаме морски водорасли са гъби и не трябва да се консумират?Благодаря!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.