Translate

СССР срещу САЩ - последната световна война

Възможно ли да има война между Русия и САЩ? За Украина например, за газа или за каквото и да било? 

Разбира се, че не е възможно. Защото силите са безкрайно неравни. А бюджетите са крайно недостатъчни. 

Русия има нещо като армия, даже е модернизирана, имат танкове, войници, наемници с много опит, ракети, отскоро даже дронове имат. 

Но нямат технологии, конвенционални като нашите, могат да спрат интернета, могат да изстрелят спътници. 

На практика НАТО може да бъде унищожено за един час. Всички правителства, президенти, банки, икономика, долар, евро, ще пламне като Нагъзаки. 

Силите са нервани! Западният артист, трета имитация, или двадесет и пета, наречен с псевдонима "Путин" си отива. И Русия не е под контрол, там има кой да се бори. 

Тримата богатира: Иля ИСТИНОНОСЕЦ, Альоша ДОКАЗАТЕЛСКИ, Добрини ТРИБУНАЛСКИ. И край, КОНЕЦ. И ламята рептилоидна сама си прегризва главите. 

Русия, може незабавно чрез данни от служби, с помощта на Интернет, класическият микровълнов ефир, "спътници" да покаже Истинада, да даде Доказателства и да поиска да бъде независим Трибунал над виновните.

Кои са основите на Истината:

  1. Има глобална измама за епидемията. Която се дължи на химически пневмонит, осигурен от американски аероплани. Русия може да ги свали незабавно и и край, чисто небе, здрави хора. И да предложи ракетни услуги на всяка една държава в нов пакт. Самите американци ще пожелаят да влязат в такъв пакт. 
  2. Ваксините са биологични и генетични оръжия, които служат за контрол, терор, легализирано убийство на хора. Това много лесно може доказано с учени, институти, технологии, с които Русия разполага. Един микроскоп на Райф да покаже какво има във ваксините и край, лъжата пада. 
  3. Комуникационните антени не са такива, а част от радиационен и микровълнов контрол над населението. Описано от руските фантасти Стругацки, преди половин век в книгата "Обитаемият остров". Хората по цял свят сами ще хванат ъглошлайфите и тубите с бензин. 
  4. Изборите във всички "демократични" държави през последните над 20 години са абсолютно, тотално фалшифицирани. Най-ярък пример за което е избирането на Байдън. Който даже не е той, а актьор с маска. Вашингтон пък не е столица вече, а милитаризирана зона, с консервиран Бял Дом. Аналогично е в Германия, Австрия, Франция, Холандия, Канада. 
  5. Паричната система, базирана на частен долар и фашистко евро (дойче марка на 100%) се основава на хартийки без покритие. И се поддържа от колосални частни фондове като Vanguard, които имат интерес да убиват чрез ваксини пенсионери, защото държат пенсионните фондове. И го правят, закупувайки всички компании за ваксини, интернет гиганти, хранителни компании, медии, банки и правителства. 
  6. Армии и полиции на практика няма, те не служат на народа. Американската армия бе разбита във Виетнам и оттогава край. Имат наемни главорези от убийци, изнасилвачи, рецидивисти, нарркомани на анаболи. Полиция също няма, има частни престъпни групировки, организиращи трафик на хора, доставка на наркотици, въоръжаване на престъпници. ЕС се демилитаризира, но създаде най-голямата полицейщина, по нацистки тип.
  7. Западната медицина не лекува, тя убива. Краде тъкани, умъртвява хора с химио- и лъче-терапия, осакатява майки, садистично смила на кайма ембриони, за да прави от тях ваксини и да ги влага в храната, като намножава в тези тъкани приони, вируси, патогени. Ваксините са целенасочено осакатяване на деца и възрастни. Ракът е нещо, което лесно се лекува, както и много други "нелечими" болести. 
  8. Всички медии са Гестапо машина за пропаганда и целенасочена лъжа. Справка, войните в Ирак, Афганистан, Сирия, изборите, мерките, докторите, епидемиите. 
  9. Русия може да изкара и истинските документи за победителите в последната световна война и за истинските ни господари, базирани в Антарктида. Третият Райх е жив, а внуците на фюрера управляват Германия, САЩ, Британия. 
  10. Могат да бъдат разкрити и доста гадости за организирана педофилия и канибализъм, свързани с лидерите на Запада. Също и истинският им пол, възраст, долни страсти. Със снимки, видеа, документи. 
  11. Огромен удар за Запада ще бъдат и критите технологии за безплатна енергия, безсмислието и същността на петрола (фекални въглеводороди от живи хора). Технологии за пътуване, лечение, антигравитация, комуникация. 
  12. Истината за легализираното робство чрез документи, имена, затворнически номер, липса на права. Мутацията на морското право, в римско, на Свещената Римска Империя на Германските народи, минала през три официални райха, установена в ЕС, НАТО, ООН, СЗО. 
  13. А когато новият СССР изкара архивите и артефактите от истинската история на света, фалшификацията на наука, религия, раси, катаклизми, произход на човека, подземните тунели... потрес. 
  14. Може би само няма да кажат първоначално какво място обитаваме, кои сме всъщност, за какво сме затворници тук. Истината за Планетата, за формата, за това какво има отвъд Вала, какво всъщност е слънце и луна, и купола от звезди. Кой ни е създал, кои са месиите ни. Тук вече над 90% от хуманоидите ще дадат накъсо и ще се парализират.

Всичко това ще доведе до глобален ШОК. Само час след което хората навсякъде ще грабнат оръжия, вили, камиони, автомобили... и това в Канада ще е просто детска игра, пред анархията, която ще настане. Хората ще озвереят, след мъката и вината, за глупостта си, да не видят очеизбодни неща. Падането на Римската империя, Фреската революция не са се случили... предстои им да се случат. 

СССР, Китай, Индия, се предполага да имат армии от хакери, които могат да качат Истината и Доказателствата навсякъде, всеки телефон да се задейства като източник на образ и картина, всеки телевизор, радио. Всяко действие, има противодействие, всяка пропаганда има контра-пропаганда.  

А новият СССР без наличието на който ООН и всички световни правителства бяха нелегитимни може да предложи сила, лагери в Сибир и справедлив трибунал, след като хората се набеснеят.  

Спете спокойно деца, ядрена война няма да има. Но ще ни озари такава Истина, че ще ни е бедна фантастиката, а руините на старата, измамна цивилизация ще тлеят с години. А вината у глупаците и ковид идиотите ще доведе до масови слагания на край на живота. Никоя майка няма да си прости, че умишлено е увредила детето си, никоя истинска такава. 

Идват времената на страшният съд, в които дори нямаме нужда от Русия, СССР и други измамни организации.       



Коментари