Translate

Сън, задух и световъртеж - индикаторите за голямата енергийна война срещу Човека

Как е възможно на всички да ни се вие свят, да имаме постоянна мигрена? Теоретично е възможно, глобален стрес, депресия от глупостите по телевизора и от безумните мерки. 

Но де да беше само това? Имате странни сънища нали? Всички имаме еднакви, ултра ярки сънища, хубави, по-хубави от реалността. И свързани с нашите приятели, любови от миналото. 

Всичко това означава едно, яко работят изпържващите антени, сателити, мобилни психотронни установки, каквито има на въоръжение в полицията отдавна. До всяко училище има пържачка, децата не са на себе си, разсеяни, облъчени. Около всяко публично място има мощен лъчев излъчвател. Екранирани са само църквите стари, влезте в някой храм и мигрената пада. 

Включени от Норвегия, Гренландия и Аляска са мощните ХААРП излъчватели, които са като ядрен психотронен взрив. Ураганите, земетресенията и наводненията са доказателства за работата им. А това, че запалиха йоносферата си пролича от изгарянето на 40 спътника на Илън Мъск. За което ни излъгаха, че било геомагнитна буря. По всяка вероятност Русия разгръща крилати и балистични ракети, точно за удар върху ХААРП терористичните глобални оръжия.

Фантастичният роман на братя Стругацки "Обитаемият остров" е разгърнат. Даже и милитаризираната лудост, и фашизмът, вече са реализирани. 

Спокойно, само живите хора, дегенератите усещаме тази болка, мигрена, световъртеж, липса на спокоен сън, бесен задух, зъбобол, херпеси, сърбяща кожа и коса. Някои даже чуват "радио".

Частиците в нас, пържат и сърцето, оттам аритмия, задух, бесен пулс, анормално кръвно налягане. Това избива и като кръв през носа. 

Как работи системата им ли? Аерозолно разпрашават наночастици, като графенов оксид, които остават в тялото ни. "Комуникационните" излъчватели пускат вълни, честоти, модулации, които ни правят на дроб сърма. 

Обезпокоителна аномалия, че понякога ни отпускат юздите, в малките часове на деня и тогава сме хора. Има го и обратното, в пик на деня, те смазва менгеме.

Много странно се държи слънцето, а в комбинация с другият лъчев ураган, с луната, става чудо. Слънчевите дни, направо ни пребиват, а пълнолунието ни прави сомнамбули в друга реалност.

Има ли антидот? Тези гадости са окислители на тялото. Следователно ни трябва вътрешна инхалация с редуктори. Такива са ферментиралите храни, живите напитки и активираното метиленово синьо. Алкалоиди като атропина в беладоната, също неутрализират инвазията. Сънните атаки могат да бъдат прекратени с истински коноп. Не препоръчвам пушенето на алкалоиди, има си други начини.   

Снимката си е моя, не ползвам чужди постижения. 

А това е лично мое видео, каквито през последните две години ми изтриха няколко. За електрическите и магнитните аномалии, сега са по-силни откакто някога съм измервал. 




Коментари