Translate

Син йод - друг мощен антидот по време на глобална война

Светът е във фазата на вторият конник на Апокалипсиса, на Войната. Когато има война, никой не подбира средства. Особено когато елитите са се окопали в подземни мега градове, имат запаси от чист въздух, незаразена вода, провизии, ферми, охрана. 

А нас, останалите, кучета ни яли. Пръскат ни като хлебарки с отрови и патогени (първият конник на Апокалипсиса, Чумата). Бодат ни с психо-, генетични модулатори. Облъчват ни с торсионни и радиационни полета. Телата ни са пълни с химикали и тежки метали. 

В повечето случаи на кислородна недостатъчност, на патогенни инвазии, опит за генетична манипулация, тумори, прионни, гъбни и паразитни заразявания, метиленовото синьо помага. 

Но има ситуации, в които имаме дефицит на Йод. И то на йод за вътрешен прием. Във видеото ви показвам какво е син йод, как се прави и защо. 

Необходим ви е йоден разтвор, от истински йод на кристали (Iodine), а не калиев йодид. Взимате 5 грама и го разтваряте в 100мл. медицински спирт. Пазете го от деца, много е токсичен! И да не се обърка някой да го пие, разсипете го в малки спасителни тъмни бутилчици. 

Рецепта за син йод:

  1. Кипвате 50мл. дестилирана вода, може и чиста изворна, макар в този скапан свят вече да няма чиста вода. В тази вода добавяте 10 грама нишесте (чаена лъжичка с голям връх е толкова). Аз ползвам нишесте, брашно от тапиока, класиката по руски е с картофено нишесте. Добавяте и 10 грама захар, или две лъжички мед, три кленов сироп или агаве. Аз ползвам две лъжички сурова тръстикова захар. Класиката е да добавите и половин грам лимонена киселина, за стабилизатор. Аз обаче слагам една чаена лъжичка хубав домашен оцет. Добре се хомогенизира, ако има бучки, се прецежда през неметална цедка, металът яко се окислява и прави токсичен йода. По тази причина правете сместа в стъклен или емайлиран съд.
  2. Добавяте още 150мл. чиста вода. Така имате общо 200мл., една чаша основа за син йод. 
  3. Изчаквате да се охлади до телесна температура. Една лъжичка 5% йоден разтвор. Сместа незабавно трябва да стане тъмно синя, това е йодна реакция на нишестето. Ако не стане синьо, сбъркали сте нишестето, йода или планетата на която се намирате.  

Може да направите един литър Син Йод, като умножите всичките дози, и водата по 5. Тоест в 250мл. гореща вода, разтваряте 50 грама нишесте, 50 грама захар и 5 лъжички оцет. След което доливате 750мл. чиста вода. Смествате с 5 лъжици 5% йоден разтвор. 

По-натам ще ви науча и как да си направите жива, ферментирала напитка, с активиран йод. Най-полезната форма за прием на йод, и най-безопасна. Също така и кисело мляко или кефир с йод.

Ако имам време, мога да направя по-големи количества син йод, йоджинада и соев кефир с йод. Проверете на thinkbiom@gmail.com, biohack@abv.bg. Само за свои хора, хартийките ви нямат стойност вече, а до няколко месеца и хич. 



Коментари

  1. направих рецептата със нишесте от тапиока и йодна тинктура 5%, сложих една дълбока дървена чаена лъжичка от тинктурата и веднага стана черно когато го вдигна към светлината се вижда че е синьо но е като мастило, така ли трябва да бъде или имам грешка, благодаря за помощта, поздрави за това което правите

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.