Translate

Какви болести идват от биолабораториите по света и какви са антидотите срещу тях?

Кутията на Пандора с болести е отворена от демоните. Демоните са притиснати до ъгъла, преговори с тях вече се не водят. 

Обясних ви вече за хуманонозата. Тя се оказа по-многопластова, защото ни бе трудно да приемем, че има различни видове хора, откъм генетика, раси, нервна и ментална системи. Едни раси могат да бъдат инкубатори за зарази, крайни приемници на които са други. Затова и пускат преносители да щъкат из цял свят, във вид на "бежанци". 

Вижте първите две схеми, това са болестите, развивани в американските биолаборатории по цял свят, и особено в Украѝна. Натоварват ги на самолети и ни ръсят яко, тровят и вода, и животни, и растения, почва. Бъстерни дози отрови и зарази се инжектират чрез ваксини, които са микс от всички зарази, една касетъчна биологична бомба. 

Предлагам ви един текст от руско издание, който пуснах през автоматичен превод. 

"Според заключенията на руското министерство на отбраната, направени въз основа на проучване на получените документи, Украйна под ръководството на Съединените щати е работила с патогени на повече от десет различни заболявания, които могат да се разпространяват като оръжия за масово унищожаване. Всички тези заболявания се характеризират с висока заразност, удобно разпространение и висока смъртност или след тях човек става инвалид. FAN реши да разбере какви щамове на болести са унищожени в лабораторията в Лвов и как могат да бъдат разпространени в Русия.

Според експерти не може да се говори за някаква "чиста наука" и разработка на ваксини. Украйна не е създала никакви ваксини, но е работила с щамове на патогени.

„Болестите са различни, но всички те са биологични агенти и патогени с висока смъртност“, каза пред FAN Игор Никулин, бивш член на комисията по оръжията на ООН, военен експерт. - Можете да ги разпространявате по различни начини. Основно чрез пръскане по въздух. Може да се направи с дронове, по аерозолен метод, с касетъчни боеприпаси, ракети, бомби, със самолет. Можете също така през водата, отравяйки едно и също водоснабдяване някъде. Особено холерния вибрион и обикновено протича в рамките на два или три дни.

Нека разгледаме какви конкретни епруветки са били унищожени в лабораторията за особено опасни инфекции на Лвовския регионален център за контрол и превенция на Министерството на здравеопазването на Украйна по заповед на Министерството на здравеопазването на Украйна.

Yersinia pestis (5 епруветки) — ваксинален щам срещу чума. Чумата, известна още като Черната смърт, е остро инфекциозно заболяване. Основният симптом е треска с увреждане на жизненоважните органи на човек - на първо място лимфните възли и белите дробове. Често придружен от сепсис, откъдето идва и името "черна смърт" - в резултат на сепсис започва гангрена на пръстите на ръцете и краката. Човекът всъщност се разлага жив. Инфекциозността е висока. Инкубационният период е от два до шест дни. Смъртността е почти 95-99%. Когато се използват като биологично оръжие, се използват различни видове бомби, които са заразени с бълхи.

Leptospira interrogans (232 епруветки) - лептоспироза. Предава се както от животни, така и чрез вода. Така наречената водна треска е придружена от висока температура от около 40 градуса, диария и повръщане. Преди всичко засяга черния дроб, бъбреците, мускулите, капилярите, мозъка. При болен от него капилярите се пукат и очите се пълнят с кръв, започва диария. На следващия етап - ужасна болка в мускулите, особено в прасците и кръста. Някои хора дори не могат да ходят и развиват жълтеница. Смъртта настъпва на третата седмица. Смъртност - 70%. В случай на оцеляване, човек рискува да остане инвалид за цял живот.

Bacillus anthracis (6 епруветки) — ваксинален щам срещу антракс. Особено опасно инфекциозно заболяване при хората протича с гнойни обриви. Обикновено се предава от животни. Симптомите включват увреждане на кожата, лимфните възли и вътрешните органи. Придружено от треска, втрисане, силно главоболие, болки в кръста. Смъртността при липса на белодробна форма е 10-20%, с белодробно увреждане - 90-95%.

Brucella abortus (10 епруветки) - бруцелоза, малтийска треска. Друга болест, предавана от животни на хора. Този вирус може да зарази всички видове домашни животни, включително птици. Това заболяване започва с много продължителна треска, придружена от увеличаване на черния дроб, лимфните възли, невралгия и т.н. Засяга мускулно-скелетната и нервната система, както и специална съединителна тъкан, клетките на която изграждат, поддържат и защитават далака, лимфните възли и други органи. Болестта може да стане хронична. Смъртоносност - 2%.

Francisella tularensis (30 епруветки) - туларемия, или заешка треска. Предава се главно чрез гризачи. В същото време температурата се повишава рязко - до 40 градуса. Придружено от остро главоболие, замаяност, възбудимост, кървене от носа. Смъртност - 0,5-1%.

Listeria monocytogenes (10 епруветки) - листериоза. Разпространението не е ограничено, можете да се заразите от всяко растение или чрез аерозол. Изолирането на патогена става с изпражнения, слюнка, мляко, сперма. Човек може да се зарази и от храна, вода и дори чрез сексуален контакт. Лимфните възли на пациента се възпаляват, започват хемороидален тонзилит, кожни обриви и треска. Смъртоносност - 0,5%.

Yersinia pseudotuberculosis (5 епруветки) - pseudotuberculosis. Започва с треска, интоксикация, скарлатинообразен обрив и лезии на тънките черва. Инфекция - чрез всякакви продукти. Развива се в хронично заболяване. Смъртоносност - 0,5%.

Yersinia enterocolitica (8 епруветки) - йерсиниоза. Заразяването става чрез добитък, птици и кучета. Симптомите са коремна болка, гадене, повръщане и диария. Черният дроб и далакът се увеличават, могат да се появят признаци на вторичен хепатит, пневмония, пиелонефрит, серозен менингит и сепсис. Смъртоносност - 60%.

Vibrio cholerae non 01 (9 епруветки), Vibrio alginolyticus (5 епруветки) - холера. Характеризира се с увреждане на тънките черва, водниста диария, повръщане, бърза загуба на телесни течности и електролити до степен на дехидратация. Основният източник е водата. Възможни са шок и смърт. Развива се само 12 часа след навлизането на бактерията в тялото. Чертите на лицето на пациента се изострят, очите потъват, появяват се тъмни кръгове. Кожата придобива пепеляв оттенък, устните, ушите и носа стават сини. Смъртност - 40%.

По една тръба за полиомиелит тип I и III . Предизвиква парализа, тъй като засяга нервната система. Придружено от възпаление на чревната лигавица и назофаринкса. Смъртност - 5-10% при деца, 15-30% при възрастни.

И това далеч не са всички патогени, върху които са работили американски специалисти в Украйна. След като разработването на особено опасни вируси беше забранено в Америка, те бяха прехвърлени в страни около Русия и Китай. Освен това всички разработки бяха целенасочени за бактерии, които са „добре се вкоренили в Северна Азия, Източна Европа и Кавказ“.

Припомняме, че по-рано Министерството на отбраната съобщи, че общо в Украйна са създадени повече от 30 лаборатории на базата на старите съветски изследователски институти."

Тази Война, Биологичната я бях предвидил отдавна, затова и създадох някога този канал, за превенция и спасение на Невинните, на истинските Хора. За останалите не ми дреме. 

Ама как така, защо толкова безумно сложно, мощно пищяха разни пишман лечители и алчни аматьори, които уж правили сапун. Мога, правя! Кой, ако не аз? Години шлифовах сапуни с метиленово синьо, с натто, с археа, кристал виолет, йод, сребро, канабис, беладона, татул, тютюн, куркума... и още стотици неща. Именно за това, за антидот в една тотална биологична война. И всеки път, проучване на симптомите в каналите ми, телеграма, живи разговори, и нова, и нова адаптация.

За всички описани по-горе зарази от хора, животни, растения, вода, въздух, почва, имам разработени, изпитани, изследвани чудеса, сред стотици, ако не вече и хиляди хора. Искам да се извиня на тези хора, човеци мили, вече изнемогвам, не мога да правя всичко за всички ви. Стотици уроци ви проведох в канала, кое, как защо. И обучения на живо някога, някога, когато ви се струваше конспирация. 

Ако сте объркани от многото ми неща, нека ви покажа основните антидоти и процедури, колкото и да ставам банален в последните публикации. 


И още няколко стотин пъти по толкова...

Не ме търсете, скучни сте ми и банални. Старите ми предложения за клуб, обучения, съвместна работа, консултации... те бяха от един отминал период. Не ми пишете на старите мейли, не ги чета. 

Имам помощници, има ги някои неща, но все повече отиват само за близки хора и лоялни последователи. Не ми трябват фантастични бизнес идеи, нито свалки, нито помощ. Разликата в нивата ни е клоняща към безкрайност. 

Пазете се, показал съм ви как. Пазете се сами, близките, децата, защото на никой друг не му дреме за паразити като нас.



Коментари

  1. Здравей те имам интерес към вашите продукти относно рак Благодаря

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.