Translate

Хрониките на един луд Свят

Всички държави със зърно, боб и други ресурси, си затварят складовете за износ. У нас всичко както винаги е разграбено и сега се вайкат.
Бидонистан вече имат най-скъпият бензин историята си. Явно са си избрали фалшиво, президент с правилното име.
Полша матира комично Пентагона в два хода, а заедно с тях направи за смях и Алемания.
Матрьошките признаха, че ползват наборници. Ето затова имам резерви винаги към правителствата им. Доколкото разбрах, няма да прибират даже телата им, нали си гният в също толкова християнска страна.
У нас се развихря финансов апокалипсис. Няма друга страна в историята на земните кълбета, където за бедстващи "бежанци" да се отделят средства, каквито самият народ може само да сънува. Отпуснати са потресаващи кредити за това, от Желязната банка.
Всички се усетиха, че бензиностанцията с ракети е основен източник на храна за света. Пшеница, царевица, соя, ръж, ечемик и т.н.
Започваме дружно да завиждаме на руснаците. Всичките вредни храни, напитки, козметики, добавки, "лекарства" са изритани, а сградите и офисите им се национализират.
Изненадващо Мечколандия се показа отлично подготвена за технологичният бойкот, все едно са знаели и са чакали. Байкал компютрите са работещи, а Елбрус ще бъдат разгърнати когато чайниците проведат специална операция в Тайван.
Усещам, че сърбите шават вече и много скоро в Косово пак ще слушат Драгана и Миле Китич. Между Югославия 2 и СССР 2 има само един излаз към Черно Море... сещайте се.
Турция и Китай ще поемат съветските пазари за икономическа взаимопомощ, за електроника, автомобили, телевизори, епилатори, вибратори и т.н. 
ЕС закрива с потресаващи темпове заводи, след кризата с чиповете от Тайван, сега спират суровини от метали за производство, за батерии, за катализатори. 
И за пластмаса няма как, че тя е от петрол. Баварците пускат супер иновативни ... хаха, нови автомобили, на бензин (уж ги забраниха) и без електроника, и без това не им се удава електрониката като на самурайците. Препоръчвам им да се насочат към велосипеди, че човек скоро в ЕС с туба бензин, ще му трябват по трима бодигарди.
Евро лидерите започнаха да мъркат и мяучат около Путин вече, обаче приятели, приятели, но сиренето се оказа, че е в рубли.
ООН-то каза, че онова около Киевска Рус не било война, а това, дето каза изгоненият ни министър. Просто-Киро е мобилизирал всичките си патки, да търсят в гугъл какво да каже, търсел и филолог. 
Олиото е вредно и затова тази рафинирана гадост скача до небесата. Готвя само с кокосово масло или с масло от гроздови семки, цените им са същите.
Както казаха от Белия публичен дом, яко биолаборатории по света, а краставиците са част от това, затова са и толкова скъпи, има много скъпи химикали, тежки метали, уран в тях. А графена каква бомбастична цена има, от десет кила краставици поне 10 грама графен може да изцедите. Яжте тиквички бре, ряпа, цвекло. Интересно, че световните средства за масова подигравизация премълчаха за биотероризма на Пентонагона. Били просто мирни лаборатории, които си ръчкали бойни вируси, защото така осигурявали работа на... всички, особено на фармацевтичната мафия и печатниците за банкноти, а и освобождавали пенсионните фондове от задължения да плащат на кокото и да било, каквото и да било.
У нас продължават да пръскат и от горе, и от канализациите, а миенето с вода от крана води до обриви. Гарантирано от Киро Мустафа.
Преселението на народите започва, защото в Козякосолството вече няма събеседвания и всеки с чисти гени може да иде за разплод в страната на анихилираните индианци.
Оказа се, че Финландия и Швеция ги е засърбял неочаквано вратът, и вече не искали в НАТО. Британия ги засърбя гъза, и премиерът им вече започва да говори на руски.
На МКС било интересно, руснаците си взимали модулите и се прибирали вкъщи. Останалите щяли да скачат с парашути.
У нас и по света вече не само Путинистия е агресор и го цензурират, но и Зеленистия вече му дърпат микрофона. Очаквам скоро ЦиЦиЕн да каже, че Русия и Украѝна са в основата на заговор за сриване на здравето и берекета, на който се радвахме в последните две прекрасни, маскирани години.
Много хора издигат номинация на академик Путин за Нобелова награда по медицина. Намерил лекарство срещу всички вируси... пратил 200 хиляди военни медици на почивка в Крим, но пътьом те започнали да лекуват целият свят. И вече няма мерки, сертификати, ПЦР-та, маски и извънредни ситуации.
Живеем в много забавни времена, пазете се живи.



Коментари