Translate

Хуманонозата и чумите от Украѝна


Това го бях прогнозирал през 2019-та, описах в няколко материала тук през 2020-та и 2021-ва. Хуманоидите ще се ползват за биологични, бактериологични, патогенни, генетични, прионни оръжия. 

Първо нещата ще бъдат в сравнително по-мека форма, чрез класически чуми. Нека да навържем събитията към днешна дата и да видим до какъв краен извод водят те? 

СЗО посъветва Украѝна да унищожи опасните си патогени, намиращи се във финансираните от САЩ биолаборатории. Интересно, защо СЗО не поизка информация от САШ какво всъщност се е развивало там? А САЩ си признават в прав текст, че трябва да изнесат всичките си мизерии от там и да потулят случая. 

Виктория Нюланд, 9 Март 2022г. пред конгреса на САЩ признава за биологичните лаборатории на САЩ в Украѝна. Ако изтрият видеото, потърсете го от друг канал, би трябвало да го има и с превод на български, или си пуснете автоматични субтитри. 

Да си припомним стандартите на САЩ и най-голямата им лъжа, най-нагла, измислена епруветка, за която в последствие срамът на американската армия, генерал Колин Пауъл си призна, че е лъжа. Заради тази епруветка, САЩ и НАТО на практика унищожиха държавата Ирак. И да е имало химически оръжия, те са локални и много по-безобидни от военните патогени в Украѝна. По техните си стандарти не Русия, а НАТО незабавно трябваше да извърши инвазия в тази страна и да поканят Русия и всяка друга страна по света. Обаче... се оказва, че лабораториите са американски. 

Китай реагира незабавно на биолабораториите в Украѝна и поиска незабавна информация, какво по дяволите става там

Нека напомня, каква бе медицинската помощ от Русия за Италия през 2020-та, за която всички като че ли забравихме, но в старите ми лекции, стоят тези факти. 

На територията на област Хасково са дошли 27 бежанци от Украйна -  Регионални новини 

Това са бежанци от Украѝна. Без маски, без мерки, без проверка за чуми и епидемии. А идват от страна, която е полигон за бактериологични оръжия. Сега тези преносители на незнайно какво ще ги настаняват в домовете ни, ще ходят по магазини, автобуси, метро. Идеалното оръжие. 

Не особено надеждни източници твърдят, че бежанците, вероятно умишлено за заразени с белодробна чума. Ето информация за нея

Белодробната чума е точно в обхвата на украинските (американските) биолаборатории, предава се чрез бълхи, а натам вероятно чрез кръвосмучещи въшки, кърлежи. Интересно, че някога в начална военно подготовка, после в ЯХБЗ обучението в казармата го учихме това като вероятен сценарий за военни действия. Сега се смята за конспирация, от безкрайно глупавите дебили. А медиите, мълчат като... 

Тук е обяснено и за Украѝна, и за това, което се оформя и планира у нас, във връзка с бойните патогени. 

Според мен това е новата вълна от чуми, зоонози и... хуманонози. Отново ваксини, локдауни, медицински фашизъм. И то под шапката на военно положение, в което хората нямат граждански права и могат да бъдат третирани като добитък, донори, врагове, за утилизация. 

Има ли индикатори за това? 

Тулската област е близо до Украѝна. От няколко години там, и в няколко други края на Русия (пак близо) намират "снежни" бълхи. 

В този уж жълт материал, има доста шокиращо изказване от руския щаб, за чуми, антракс, патогени, предавани чрез мигриращи птици, прилепи, рептилии, насекоми.

Тази война не се води за първи път. Чуми, патогени, дизентерия, ебола... умишлено са заразявали хората не за първи път чрез въздух, водоизточници, храна, дрехи, насекоми и животни. 

Звучи като ерес от мен, но на места с много хора, носете маски, вече са необходими! Интересно, че точно сега ще ги отменят. 

Как да се защитим ли? Търся варианти. 

Метиленовото синьо е незаменим антипатоген. В комбинация с хинин или сладък пелин, карамфил е отличен антидот срещу чумни патогени. 

Необходим е и репелент срещу кръвмосмучещите насекоми, превърнати в оръжия. Те бягат от смоли, катрани, лимонена трева, карамфил, канела и др. Всички тези неща ги има и в сапуните ми, които оставят и лек кремообразен слой, и в крем-мехлемите ми, които оставят бактериален защитен слой, метиленово синьо, аромати на всички репелент природни алкалоиди.

Отлични резултати за прочистване на белият дроб дава този сложен ихналатор с камфор и други смоли, ментол, еквалипт, чили, заквасени с натто масла, катрани, сребро в йод, метиленово синьо и много други компоненти.

Всеки мой парфюм е вид репелент.  

Единственият смислен дезинфектант.

Огромен напредък в отглеждането на блатни ферменти, те са ми надеждата срещу бъдещи чуми.

Не пийте вода от крана, най-вероятно е заразена. Както и всички открити извори, язовири, водоеми, морета. Това е гадостта с много странен дъх, след дестилиране на вода от крана.

Пазете се от кучета и котки, те са развъдник за модифицирани бълхи! Имам един специален течен сапун на основата на марокански черен за което, с натто зашитни бактерии, метиленово синьо, билкови репеленти, йод, сребро, катрани. 

Убива всякакви насекоми, загнездили се в билки, зърно, боб, дрехи, чаршафи.

Пазете се от всякакви домашни насекоми, с изключение може би на паяците, които в случа са на наша страна. Доколкото знам, у нас има биолаборатории, специализирани в отглеждането на ларви на бойни насекоми в зеленчуци и плодове. Пример за което са необичайните миризливки от азиатски тип, които са навсякъде. Новите насекоми за разлика от класическите не се боят от студ. 

Като стана въпрос за "ветеринарни" средства, запасете се с ивермектин, повечето чуми, вълни, коронавируси и други лъжи се причиняват от паразити. Слагам го в спрейове, мазила, мехлеми.

МС Мектин е отличен белодробен инхалатор, който неутрализира патогени от почти всякакъв спектър. Натто Мектин Блу е вид биологична маска, която оставя бактериален нанослой, през който няма как да проникват патогени, бойни вируси, има и Ивермектин, и Метиленово синьо. Много от мазилата ми имат и пчелен восък, който създава допълнителна биологична стена.

Голяма част от патогените, проникват и се загнездват в ушите, оттам възпаления и инвазия в лимфата, нервната система, кръвта. Много мощно средство против такъв развой на събитията е това течно масло.

Много от патогените атакуват и проникват през очите. Мнозина го изживяват като "алергия", "мушички", "мрежа", "косъмчета", "звездички" и "точки". Лозовите капки с ферменти, сребро, алкалоиди (забранени) и метиленово синьо, много бързо поправят пораженията, свалят мигрената и осигуряват защитен слой за поне седмица.

И това е продукт на биологични лаборатории, за синтетични патогени. Снимката ясно ви показва за какво става въпрос.

Мои тестове със забраненият (защо ли), но все пак възможен за намиране във ветерианарни аптеки фирпронил, показват отлични анихилационни възможности на класическият препарат да убият всяко насекомо. 

Мое видео, за странните миризливки. Много, много странни, и абсолютно необичайни за нашите краища.

Ултра бактериалната храна и лечебни напитки са задължително средство за защита. 

На първо място това е истинско кимчи с дива ферментация, в което се активира малко метиленово синьо и се добавят тежки защитни алкалоиди като куркума, карамфил, канела и кориандър. Една лъжичка на ден и тази ултра бактериална храна не позволява инвазия в стомаха на патогени. 

Млечно-киселата ферментация в протеиново-коагулираща среда са незаменим лек. Но, забравете за животинските млека, млекодайните животни отдавна са биологично оръжия, а оцелелите автентични кози и овци са изтребени. Донякъде може да имате доверие само на биволското мляко. Моите лечебни млека ги правя само от соя от Китай (там ГМО е забранена концепция) или от фъстъци (Бразилия или Аржентина). Такъв вид мляко, направено с 100% контролирана среда (дезинфекция с метилен), е идеално за разтваряне на метиленово синьо, йод, и показаните на снимката растителни алкалоиди. 

Разработих от началото на тази година множество антидоти във вид на вкусни ферментирали напитки: сайдер, лакто и кефиро лимонади, реджувелак, комбуча. Вършат чудеса за чистене на организма и от тежки метали, и от дизентерийни симптоми. Повишват ударно имунитета, особено когато в тях се активира йод или метиленово синьо. 

Синият йод е старо и невероятно ефективно средство. Причислявам го по-скоро към храните, защото токсичният сам по себе си йод, се притъпява и става годен за пиене, след активация в нишесте, захари и ферментирала киселина (оцет или комбуча).

Контакти с мен ли? Няма вече, всичко съм ви сподели отдавна, правих обучения и семинари. Сега вероятността да ми идват токсични хора, са много големи. Мога да се срещам само с доказани учени, елитни лекари, инженери, които имат дела да споделят, а не алабала.  



Коментари