Translate

Фантастичният свят на Фулфорд, кавър на анализите на Батко

Това не са мои фантасмагории, а съчинения на Фулфорд по мои фентъзи истории, заради които ме блокираха от Фейсбук. 

Много интересен саботаж прави Google Translate, който до преди офанзивата превеждаше идеално всичко, а сега все едно е рестартиран поне 10 години назад. Но, така е по-интересно, оставям ви полупреведеният текст. А и така е безопасно за блога, ИИ не може да засече такова безумие от българо-руски език :) 

Също така подозирам, че руският сайт, който мога да посетя през Финландия VPN е кодирал някои букви като "о", "а", "е", с латинският им код, за да не ги хване ИИ транслатора и анализтора. 

На фона на операциите на Русия по денацификация в Украйна водещият конспиролог Бенджамин Фулфорд в еженеделните новини пише по за сензационните вещи. Россия на Украйна по сути унищожава главата на хазарской мафии, унищожава биологически лаборатории, отмивочные денежни центри, центрове по международната търговия.

ЕС веде преговори за капитулация пред Россией, фалшиво правителство Байдена обречено

ЕС или нацистският четвърти рейх знае, че той е посочен мат, и се опитва да се договори за капитулация пред Русия, потвърждават няколко източника. Това означава, че фалшивому режим на Байдена в САЩ също трябва да се сдадат или умерят, обещават източници. «Украина — голова змеи. Как само той се движи, глобалистската империя повече не ще. С това покончено», — обяснява офицер австралийския спецназа.

Причината на това поражение в това, че Пентагон и страната пяти очи (Австралия, Канада, Англия, Нова Зеландия и САЩ) отказват да се воеват с Русия от името на нацистския ЕС.

Това застави френските военни провеждане на инвентаризация на способностите на НАТО да се бори с Русия за изучаването на англосаксов. Те стигнаха до извода, че НАТО може да продължи само пет дни срещу пълномасштабното нападение на Русия.

https://www.voltairenet.org/article215757.html

Ясно също, че този етап на Русия беше планиран. Именно затова президентът на Русия Владимир Путин заяви през 2021 г., че крупните европейски политически деятели „говорили за необходимостта от създаването на единното пространство от Лисабона до Урала. Считам, и за това упоминал, защо Урал? Во Владивосток».

https://is.gd/3vVzTZ

«Русският политик Владимир Жириновский знал, че войната ще започне на 22 февруари 2022 г. Точную дату той знае още няколко години назад!» отбелязва източник във ФСБ.

Още повече интригую, че на российско гербе изобразява рыцарь в белом шлеме, попиращ дракона. Това просто совпадение или това означава, че нынешните събития са били запланирани столетия назад?

Как би там ни беше, за хазарската мафия в Украйна явно конец.

Минобороните на Русия заявява, че киевският режим практически напълно утратил възможността да управлява административните области и районите на страната.

https://is.gd/Gmlt9U

ФСБ и ЦРУ заявяват, че хазарската мафия, марионетният украински президент Владимир Зеленски, отдавна сбежала в Полшу . Ему също пообичаха богатата пенсия във Флорида. См. прикрепени снимки на неговите активи в Коста-Рике в Dresner Bank (1,3 милиарда долара) и дома му на стойност 34 милиона долара в Майами, Флорида.

https://is.gd/TCDfN7

Що се отнася до нацистската пехота, използваща мирните жители и живи щити в Украйна, Путин не разчита на каквито и да било договоренности с «бандой наркоманов и неонацистов, засевшей в Киев».

https://tass.com/russia/1411363

Руски говорят, че с нацистките войски в Украйна ще се отнасят като към престъпникам, и повечето от тях ще бъдат немедленно убити. Това в основната игра окончена.

За пределите на Украйны също се води военная дейност. Например, източниците на френската разведка казват, че нацията Молдови, разположена между Украйна и Румыния, „прекратила своето съществуване“.

Источники във шведската разведка говорят, че и Финляндия, и Швеция в миналото неделе се сдавали на Русия и пообещавали да запазват нейтралитет и да не влизат в НАТО.

Де-факто сдачата на останалата Европа в Русия можете да видите във много публични коментари. Например, министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън в статията за Ню Йорк Таймс е отбелязал, че „това не е конфликт в НАТО и той не става… Русия има подаваща сила… Това, което се случва в Европа, ще има глубокие последици във целия свят“.

Разговоры о санкциях против России — също пустая болтовня. Ето защо министърът на икономиката на Германия Робърт Хабек казва, че неговата страна не може да се движи без российската нефти и предупреди, че „дефицитът на предложенията може да угрожава социалната площ в Германия“.

За да разбера, за какво мислят руските, е полезно да се погрижите за това, че президентският им аватар Владимир Путин каза давосският бандит през 2021 г. Той предупредил, че игнорирането на «системните социално-икономически проблеми» — това «опасна илюзия». Той отбеляза, че „съвременните технологични гиганти де-факто конкурират с държавите“, и че „попытките на глобалния бизнес заменят легалните демократични институти и по същество узурпират или ограничават естественото право на хората да решават за себе си“ трябва да бъдат спрени. В това, че беше равносилно обявяването на войната с корпоративните фашистами ХМ, той заключи: «Мир не може да продължи да създава икономика, която ще използваме само милиони хора, сега трябва да превключваме от констатацията на фактите към действията».

Российская ФСБ сега има прями преговори с Общества на Белия Дракона относно това, как да замени послевоенната система на Бретон-Вудскую, чем-то, че наистина работи на благо хората на планетите. Когато ФСБ заяви всеки представител на ОБД, че „81% от всички войни от 1945 г. до 2001 г. са били провокирани от САЩ… САЩ могат да правят това и наричат ​​това „история“ и нищо за това не се плаща“. ОБД отговори: «Корпоративното правителство на САЩ скоро престане да съществува, и добре, че ние от него се избавили».

Това мнение разделят водещите политики на целия мир. Например, разгледайте този забавен двуминутен телефилм, за да видите отношението Индии.

Най-сумасшедшие 2 минути телевизионни новини с противоположни гости в Украйна бяха показани на индийското телевидение. финал ОБЯЗАТЕЛЬНО гледай.🤦 pic.twitter.com/1USI8bjHif

— Ск Боз, доктор философии 💙 (@skbozphd) 3 март 2022 г.

Тъй като Пентагон се отказва да се воева с Русия от имена нацистов, възстановяващите такива теракти, като 911 и Фукусима, ХМ се обърна за защита на Турции. Ето какво трябва да кажат официалните турецки СМИ: Какво не се е случило, войната между Турция и Русия е необходимо да се избегне… Ако Западът постави Росия на колени, вторият етап ще бъде приближен към поворота към Турции.

https://is.gd/7r6QRN

Последният мусульмански мир също избяга от страните, управляваните хазарской мафии. Например, министър-председателят на Пакистан Имран Хан „достиг соглашения за внос на природния газ от Русия, въпреки възмущението по повод вторжението в Украйна“.

https://is.gd/X7wlrN

Саудовская Аравия също порвал с ХМ и прекратил да остави ХМ безплатна нефтя в обмен на фиатни долари, казват източници ЦРУ. Ето защо цените на газа в САЩ стремително растут.

Похожа ситуация и в Латинската Америка. Например, бразилският Болсонару се отказва да включва санкции срещу Русия, говорейки, че украинците «доверили съдбу нации комику».

https://is.gd/n2WlE7

Според източника Dragon Family, отвръщането на мира към нескончаемото злу ХМ означава, че альянсът е на грани окончателната победа, за да ги унищожи.

«У Путина има последен ход в тази шахматна партия. Той може да национализира цялата Русия. Точно така же, както у Си има този план в качествения последен ход. Ядерната война няма да бъде национализирана, глобалната система се движи. Альянс ще контролира глобалната перезагрузка», — описва ситуацията на източник в ЦРУ.

Корпоративни пропагандистски SMI се опитват все обелит, делая вид, че ги нефтяни, автомобилни, технологични и т.н. д. компании «уходят из России», тъй като те могат да се съберат със себе си нефтяни скважини, заводи и т.н. д. На самом деле, их конфискуют.

Корпоративните пропагандисти също се опитваха да създадат впечатление, че те могат финансово да разрушат Русия, за да запазят достъпа си до международната система на банковите преводи SWIFT. Въпреки това, както отбелязва МИ-6, „системата SWIFT по сути е система за извличане на пари за НАТО. Това стара система. БРИКС наплевать на SWIFT.

Това се отнася само за Visa и Mastercard, които се обявяват за своето уходе от Русия . По правдоподобни думи, россияне вече подготвят преминаването на китайската сет за приемане на платежей Unionpay, който работи в 180 страни.

https://is.gd/BBRnae

„Западным странам пора осъзнат, че их пълно господство в мировата икономика отдавна няма“, — заявиха в российското правителство.

https://is.gd/WlZ46i

ФСБ също отбелязва, че след закриването на лаборатория за производство на биологична техника в Украйна Covid изчезва из России. Още едно предимство на военните действия в Украйна е това, което повечето операции по разпределяне на спама и мошенничества с електронна поща в света вече прекращени. Те отбелязват, че краят на дейността на ХМ по отмиване на пари в Украйна също се оказва фатално за тях.

Потеря как военното, така и икономическото управление на ХМ потърси преговорите за капитулация. Премиер-министрът на Израиля Нафтали Бенет, наскоро арестован (с положителен тест за Covid и «самоизолиран»), съгласувал се да работи на Альянс, за да се договори за предаване на властта от ХМ. По тази причина той се показа от името на Марионетичното правителство на ХМ в САЩ, Франция и Германия се срещна с президента на Русия Владимир Путиным», — съобщиха източници в «Моссаде».

https://is.gd/KvVU3h

Тем не менее, ХМ сега в отчаяния и опасности, предприема няколко попытки да изградим ядрен теракт. Например, в новините съобщават за «грузовия кораб, пълното Porsche, Volkswagen и Bentley, горящите посреди Атлантики».

Ето какво ЦРУ заяви за пожар:

«ето определено беше заказно убийство. Альянс развернул DEW из космоса. Енергетичен луч попал в машинно отделение и все разплавил. Не беше никаква възможност да потуши огонь. Альянс знае, че на борда на товарен съд, управляващ се в Род-Айленд, е ядрено устройство, което ще бъде използвано в Съединените щати под чужд флаг».

https://is.gd/YFUwPg

Российское информационно агентство ТАСС също съобщи: «Националистическият батальон «Азов» планира взорвать реактор в Националния изследователски център Харковского физико-технического института и обвинява в този российски въоръжени сили».

ХМ също все още се надява, че може да се изнесе из дела покушение на убийство. Ето защо сенаторът от Каролини Линдси Грем заяви, че Путин трябва да бъде убит, за да положи край на вторжението на Русия в Украйна.

https://is.gd/J5bcPy

Ето, че ЦРУ съобщи за това: «Скоро у Линдси Грема ще бъде положителен резултат от Covid във втория раз. Той ще се самоизолира дома (знаем, че той ще бъде арестован и допрошен Альянсом). Когато той отново се появи, на него ще бъде ботинок GPS. Скорее всего, той изчезва. Будет придумана легенда за прикритие. Он перешел черту».

Вашингтон, окръг Колумбия, сега също блокиран грузовиками, за да положи край на престъпния режим на Фалшивого Байдена. Това само въпрос на време, когато всичко това шоу ще бъде отключено. Вижте някои снимки и видеоклипове по-долу, за да видите, колко оторван стана така, което наричаме ръководство G7. Обърнете внимание на фалшивия Камалу Харис, фалшивого Байдена, замаскираните лидери в Канади, Украины, Франция и т.н. д., и вие получите представяне на том, колко дегенеративни стали вещи.

Също така обърнете внимание, че тези така наречени лидери още не са заплатили за фалшиви военные престъпления, свързани с пандемията и вакцинами. Ако не сте забелязали, докато ви отвлекло российското участие, правителството на Великобритания е пуснало отчет, потвърждавайки, че в настоящото време напълно вакцинирани не носи отговорност за 9 от 10 смъртни случая от Covid-19 в Англия

https://is.gd/WI4Bgw

Подобни съобщения за вреда на вакцинацията постъпват со всего мира. Ето защо Сенат САЩ само че проголосовал за отмену чрез изключителното положение в страната из-за така наречения Covid. Вие само последният участник растущото движение за прекратяване на мошенничества.

В Канаде провинциальное правителство, военные и т.н. д. отворено изявяват срещу опитите Джастина Кастро да превърне Канаду в тоталитарно вакцинационно государство. Източниците в МИ-6 казват, че те са изучили цялата история на Джастина Кастро, започвайки с началната школа, и са дошли до извода, че той е манджжурският кандидат и предател. Не очаквайте, че това ще бъде дълго. То же самое можете да кажете за Эмануел Макрон и много други.

Человечество се изрича на свобода и той няма да спре.

При завършването на тази недели, ние искаме да ви покажем това видео с инопланетния НЛО. Источник в НАСА, свързан с проекта Bluebeam, казва: «Никога не съм виждал нищо подобно. Това не е BlueBeam. Моят най-добър анализ: това е открит портал, показващ друга мир технологии».

Ето още едно загадъчно явление, което неотдавна засняли в Русия.

Още един признак на това, че сега ненормалните времена, е количеството НЛО в репортажа на BBC за ситуации в Украйна.

Будьте в Bluebeam или това, което още, тези събития, като земни, такива и потусторонни, са явни признаци на това, че планетата Земля претърпява изменения на библейските мащаби. Настъпва нова ера.

Видеото ще бъде загружено позже.

Бенджамин Фулфорд




Коментари

  1. Впечатляващо! ....как "конспирация след конспирация" се оказват истина. И как инакомислещите, които се информират от алтернативни канали ...Еми, не сме изненадани.

    ОтговорИзтриване
  2. Е пич с видеото ти https://www.youtube.com/watch?v=lRK2FCeI34s "Фенове и клиенти" ме изкефи максимално. Аз бях човека които на 11.09.2001г на часа казах че това е американска работа, за ковид се забавих мялко около 3-4 дена. Прав си псувай ги повече говедата разбират само от остен. Бях загубил вяра в веганите и вегетарианците.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.