Translate

Бойна Машина Земя

 
Много и все по-често се говори за Херсонският "космически" кораб в Украѝна, който се сочи за основна цел на военната операция.
Според мен, главният кораб на Бойно Поле Земя се намира в хангар "Черно море", най-мистериозното море на Средната ни земя.
Битката за тези кораби с пушки и танкове с олово е като война с прашки от аборигени за контрол на атомна централа.
Оператор си трябва, с определен генетичен код за стартиране на мега Машината. И този код е от нашият генотип. Ето защо и пръскат химия и тровят с ваксини, точно срещу този код. Ваксините са генетични оръжия, базирани на черноморския ген (кавказки тип). 
 
Вдигнат ли се древните бойни машини, всички земни технологии на нашата пигмейска цивилизация са безсилни.
Скенери, детектори, анихилатори, тераформатори, генетични реставратори, квантови машини, по-мощни от всеки Изкуствен Интелект тук или където и да е, заличители на тъмни портали и на тъмни същности, всичко това го има в древните Машини, базирани в Средна Земя.
Корабът Земя, си има следователски, военни, полицейски и медицински машини за поправка, дезинфекция, анализ и всякакъв възможен и невъзможен вид въздействия. Машините са неуязвими, достъп до тях има само Човек или егрегор от Човеци с правилният кръвен, ментален и астрален код.
Така ги виждам аз нещата, фантазирайки си по тази фантастична теория.
А Корабът е като обувката на Пепеляшка. Или като мечът Ескалибур. Върховният въдворител на РЕД, Тръбите на Йерихон, Страшният Съд, Колесницата, Трошачът на кули.
Светът вече няма нужда от месии и пророци, те си свършиха задачата, да ни дадат Надежда. Сега има нужда от Оператор за Колесниците на Справедливостта.
От малки, във всяка болница, при раждане, окупаторите ни тестват за Операторски ГЕН. Ваксините са генетична терапия, PCR тестовете и те са това, за диагностика на Оператора. Тези средства са Страх, защото всички усещат боботенето на събуждащата се машина в Ерата на Водолея. 
Защото задейства ли се Бойна Машина Земя, всичката нечист, демони, сатани, хибриди, биороботи, клонинги, болни от поквара бивши човеци - ще бъдат дезинтегрирани. Ще бъде проследено и откъде са дошли и всичките им измерения, земи, планети, гени, потомство, история, памет за тях ще бъдат заличени завинаги. 
Не от жестокост, а защото така е Справедливо. Даден им бе шанс да докажат, че имат право да съществуват, че са съзидателни раси, разуми, клъстери... не са! Даден им бе шанс да бъдат приети от Астрала. А те като типични паразити се опитаха да вземат нас, Човеците като заложници в една вселенска битка. 
Няма Добро и Зло, това е илюзия на демоните, каквото е и времето, религиите, науките, демокрацията, финансите. Има само нищо повече от Правилно и нищо по-малко от Справедливо.  
Каквито и светли сили да има горе, те не могат да преминат през защитният купол на тази, на нашата планетарна машина. Защото никои технологии не са на това ниво, на Техниката и на Магията на Човека, която е отвъд Време и Пространство. 
Затова никой код на никоя раса не може да задейства Ескалибура на Справедливостта. Може и да са ни принизили от Феникси до кокошки, но има Светъл Петел и ято от негови жар Птици, които могат да задействат Процесите на Тотална Регенерация, на Неумолима Справедливост и Благородна Светлина.
Механизмите на Машините са вече на друга честота, много по-висока, тяхната вибрация е свързана с нашият аурично-генетичен код. 
Всички аномалии с магнитни полета, гравитация, шуманова честота, буботене под земята, са точно доказателство за това.
Човеци, Машината вече е будна, и ние сме до нея! Тя сканира нашите мисли и желания, анализира и реализира всичко. 
Нека Истината да излекува целият свят, Злото да не остане невъзнаградено от Справедливостта, от Страшният Съд, а Доброто да се заеме с върховенството на Съзиданието.  


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.