Translate

Детският хепатит и "вирусната" отбрана

Явно за някои раси, етноси или народи сме паразити, затова ни тровят бавно, методично, без жал. 

Но за  каква жал може да става въпрос, след като хуманоидите вече трета година се доказват като ненужен биоматериал, заслужават своята утилизация? Допускане на маски, ваксини, медицински тероризъм, омраза и глупост в средата на една абсурдна война, са доказателство, че е необходима редукция на излишните. 

Прекалено много хуманоидни тела, но те са празни откъм съдържание, състрадание, човечност. 

Из цял свят е разгърната специална операция. Операция утилизация на идиоти, която се провежда с всички средства на корпорации, индустрия, публични и не толкова технологии. 

Не всеки човек се е усетил за това. Дали от излишен оптимизъм, напразна любов, криворазбрана толерантност или други нелепи добродетели, които имат смисъл само и единствено в човешка среда. А средата никак не е човешка.  

Елегантно и технологично решение за утилизация на биороботи са "вирусите". Тези вируси засягат всички биологични обвивки, били те на човек или на хуманоиден андроид. Но само човек може да оцелее. Защото човекът е боец, има творчески разум, който намира решения във всяка агресивна среда. 

Малко човешки разум е достатъчен за анализ на картинката в началото. Да, вируси няма, показват ни код. Код, който е индикатор за счупване на имунитета, за крах на защитната симбиоза между биом и микробиом.

Коронавирусът е бета-версия на Хепатита, а оттам на СПИНа. Спин е синдром на принудителна имунна недостатъчност, чрез ваксина. 

Андроидите не мислят, на тях им се спускат мисли по телевизора, чрез празноглав рецитатор на лъжи, чрез заплахи, мерки, глоби.

Хепатитът при деца си го признаха ясно, че се дължи на аденовирус. Откъде е този аденовирус?


  

Източник на този аденовирус, изкаран от маймуни, отгледан в ембрионални тъкани на хуманоиди са ваксините. Милиарди идиоти се прободоха с тази зараза и сега са източник на масова зараза сред децата. Няма мерки, предаването на заразата е свободно. Вие решавате кое е по-важно, децата или ваксо-зомбоидите. 

И така, аденовирусите ще отключат всички шипо-видни зарази като Хепатит, СПИН, Инфлуенза. Дори Херпесът ще стане много опасен, при наличие на прокурсора от маймуна.

Тази чистка на хуманоиди, отгледани уж за слуги и роботници, по негов и наш образ и подобие не се случва за пръв път. Потопи, ядрени апокалипсиси, чуми, потъване на цели континенти... случват се на около 200-250 години. А може и самият Организъм Гея да се чисти от крастата, която се явяват хуманоидите по повърхността ѝ. 

  

Перфектен неутрализатор на шипо-видните индикатори за биологична инвазия и изпържване на отбранителната система, е остатъкът от една древна наука, известен като метиленово синьо, като тракийско синьо, ацтекско, китайско и т.н. Известно е като багрило, а багрило някога е било синоним на лекарство. Лекарство отпреди на фармация и медицина да сложат чаша с отрова, обвита от змия 

Метиленовото синьо се оказа страшен бич за фармацията, затова след 2017-та година в чист вид не се произвежда, и дори след тази дата е истински, токсичен химикал. 

Много за материалите за лечението с метиленово синьо (МС), от недостиг на кислород (метхемоглобиния), през фотодинамично лечение на рак и деактивация на всички "вируси". 

Какъвто и проблем с имунната система да имате, лесно може сами да намерите начин, намек, помощни колелца за неутрализация на проблема. Влизате в търсачката на Google, пишете "methylene blue + вашата болест". Ето пример с хепатита. А това е приличен, актуален материал по темата за деактивация на хипатитова инвазия, атака над черния дроб.

Още в началото, търсачката ви изкарва тази важна подсказка (автоматичен превод):

"Метиленовото синьо инактивира вируса на хепатит С в присъствието на всички перфузионни разтвори. Най-очевидният метод за инактивиране на HCV частици в кръвта и намаляване на риска от предаване на HCV в контекста на трансплантация на органи може да бъде добавянето на антивирусен агент по време на студена исхемия." Тъй като имам много повече практически и да го наречем клиничен опит с МС от учени, професори, лекари, ще ви помогна още с прилагането на МС:

  • МС има две форми, окислена - тогава е син, активиран - тогава е прозрачен. Прозрачната форма е мощен редуктор, който попилява и вируси, и рак.
  • Активацията се извършва във ферментационна среда с отрицателен редокс потенциал и ниска киселинност (натто, реджувелак, ягурт).
  • Ферментационната активация може да се допълни или частично замести с халогенна светлина. 
  • МС във ферментационна среда, допълнен от хининова кора или сладък пелин, алкалоидът атропин, нано сребро е универсално лечебно средство за широк спектър вирусни, бактериални, паразитни и химически атаки, особено след като напоследък те са комбинирани.
  • МС е и мощен редуктор на пораженията на нервна система и мозък от електромагнитни вълни. Затова се явява основно средство за биохакери, а в миналото е бил основно средство в истинското психолечение, преди да се наложат синтетичните наркотици.


Реализирам се по тези концепции необятно множество решения във вид на разтвори, спрейове, мехлеми, сапуни, лакто-МС-лимонади, напитки, кисели млека, храни, терапии. Обучих много хора сами да реализират всичко това. 


Най-достъпно и мощно средство е това. Преди година и половина препоръчвах по 2-10 капки на ден. Тогава само от тях се оцветяваше в синьо урината, което е индикатор за пречистване на бъбреци и черен дроб. Сега са нужни по 20 капки поне, два пъти дневно, за да се оцвети урината. Като имайте предвид, че преди година слагах по 1-1.5 грама МС на литър, а сега са над 3 грама. Имам разработени и по-солидни разтвори, с огромен спектър алкалоиди, соли, минерали. В детските серии се ползва само лабораторен, най-чиста проба МС и няма психоактивни алкалоиди. 

  

Повечето инвазии на вируси започват от устата, това средство ги неутрализира. 



Коментари