Translate

Атака по няколко фронта срещу човека

Странни неща стават, а добитъкът си заслужава всяка една капка отрова, всяка една игла анихилация. Освен добитък, има и малцина диви, натурални човеци. Сред тях обсъдих тази тема. 

Симптомите!

Все едно главата е в мъгла и сме на 200 метра под вода, с вързани с оловни тежести крайници. Които са подути. 

Дишането е през 200 метров шнорхел, едва успява компресора да вдиша, а сърцето препуска.

Като на забавен каданс е всичко.

Паметта я няма никаква, а да се концентрираш над нещо е в сферата на фантастиката.

По цял свят неадекватност, аварии, катастрофи, самоубийства, инфаркти.

Очите парят, гърлото съхне, кожата е като крастава, скалпът сърби, от ушите пясъчна кал.

Черен дроб и бъбреци са атакувани. Вероятно и лимфата скоро ще изпържат.

МС с атропин действа, тютюнът фокусира.

АМ7 Класик върши чудна работа.

Слънцето или друга радиация ни изгарят, а уж има облаци. Температура от това, като слънчев удар.

Едно успиване, апатия. Мъгла. Нещо смуче енергията ни, много нагло.

Не се пренапъвайте, не се нервирайте.

Как е при вас?

*****

Ето какви коментари дойдоха в отговор:

,, Паметта е няма никаква и да се концентрираш е в сферата на фантастиката,,... Така е при мен 

Всичкото накуп.Освен това потене , задушно.. а след това студ ,уж температурите високи уж някакво слънце а пот и студ .. Много странно

Също мисля, че има радиация. Вчера не съм се показала на слънце, у дома подреждах по тениска, а след това имах тен все едно съм била на плажа с нея. Устната ми, която е сигнал днес сутринта е обрината отново ...

До кога ще ни тормозят тези гадове..

Слънцето е много странно ,не топли а причинявя ултравиолетово изгаряне ,все едно зи заварявал без маска от там тръгват и другите симптоми ,замаяност ,никакъв фокус,сърбежи а въздухът не е въздух ,сякаш няма кислород в него .

Мъжа ми днес се връща и ми вика виж днес как съм изгорял на ръкав и вика не съм седял на слънце чак той се шашна как може такова нещо... Казва че нещо не е добре със слънцето това не е нормално... Аз пък с някакви странни болки в бъбреците

 и аз имам болки в бъбреците,въпреки че досега не съм имала проблем с тях, доста странно е.

Чрвени петна по врата и лицето... Цял ден съм на слънце в Лондон. Неударжимо кихане по 10-15 пъти без да съм алергичен към нищо. Липсата на енергия е отдавна и я боря със силата на мисълта.

Днес бяхме в гората над селото ми на поляните и беше уж облачнo,а челото ми стана червено,а ръцете целите ме сърбят.После получих едни странни кихавици една след една...Никакъв апетит днес

Тялото ми тежи

Апатия и вялост, вършене на ежедневни дребни неща с огромно усилие на волята. Нетипично беше това за мен до скоро. Сърбежи по врата и долната челюст.Желание да спя по всяко време.Все едно съм постоянно в едно полусънно състояние.Границата между будно състояние и сън са размити.

Сънено ми е цяла седмица.

Тежко. Аз обичам движението и откак се помня ако не измина 10,15 км на ден пеша не ми е щастливо.Имам усещането, че някой лови енергиите ни по изгрев слънце. Нямам усещане за себе си и поглед към бъдещето. Сякаш театърът вече е свършил.

И аз наблюдавам тази размита граница между сън и будно състояние. Засилено изпотяване, задух, липса на каквато и да е енергия, световъртеж, парене и сълзене на очите, главоболие. Днес беше много тежко (макар че за мен по принцип беше тежък ден). Много хора са ненужно агресивни, сякаш постоянно на ръба, други сякаш не са докоснати от такава злост. Някои опростяват ежедневието си, здравословно го разтоварват, други още живеят в онова отпреди 2 години и вярват, че ще продължи.

много злобни и нервни хора.РАБОТЯ С КЛИЕНТИ, РЯДКО ЗА ЦЯЛ ДЕН ЕДИН ЧОВЕК ДА КАЖЕ ДОБРА ДУМА.Гневни и избухливи.

При мен сърбежи по тялото, парене в очите, главоболие, липса на енергия.

същото е и при мен основно сърбежи и затруднено дишане

Липса на концентрация и постоянна умора. Сутрин спа по-добре с невероятни сънища, отколкото нощем.

Главта от вчера ме боли и очите.Сега е 5.51 ч и се събудих с страшно силно главоболие.

Около мен хората са със "странни" настинки.Болки в ушите, в един от случаите стигна до загнояване на костта.Хрема, която преминава в упорит синузит.Дразнене в гърлото, което преминава в изчезване на гласа.Ако направят тест , са положителни.Ако направят снимка - пневмония без признаци.

И при мен всичкото на куп е на лице. Само дето изброените симптоми се редуват по три четири дена. Детето е вяло и не може да се концентрира.

За сега най - фрапантно и неприятно е болки в гърлото и забравянето.

безпричинна умора,сънливост през целия ден,въздухът тежък,предизвикващ задух или кихавици...

Точно обрисувано,в зат-вор сме!!!!

Нова е от химикалите,които ръсят.Ставаме бавни,апатични не може човек да се концентрира.Правиш си план и едно по едно си действаш.Било е и по лошо.

Същите симптоми са налице. Главата е във вакуум, дишането трудно, повърхностно, болки в цялото тяло, сънливост, умора започваща от сутринта. Последните две седмици по-силно изразени всички симптоми.

Всичко е енергия и вибрация, пренастройваме се! Има го и момента с пръсканията ( кеймтрейлс с новия, жълт прах)! Да не забравяме, че сме в нова времева линия и 'модела' на матрицата вече е друг! Стария ( приличаше на звездата на давид или пентагон като форма ) избледнява бавно, но успешно и отнема време да изчезне напълно и завинаги! ''Каквото горе, такова и долу'' с пълна сила актуално! А, високата вибрация е наложителна! Не се молим, а искаме осъзнато! Като казвам искаме, означава, не материални неща, а ония безплатните, без таг цена и безцените: МИР, С-МИР-ЕНИЕ, РАДОСТ, СЪПРИЧАСТНОСТ, ЛЮБОВ, ВЯРА (нищо общо с религиите), БЛАГОДЕНСТВИЕ, БЛАГОДАТ БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.. Всеки сам избира, според ценностната си система, а от там и отсяване на 'плявата' от 'зърното'! Да му мислят Ов@ксаните, че някои са с 3 бустер-а! И това, ще мине..

С някой дребни изключения както го описвате. Най са ми зле очите. Сълзят до безкрай.. Много без причина умора и липса на концентрация, главата се разцепва от главоболие.... Дишането не става хич.. Обаче се усеща и някакво странно спокойствие. Поздрави от Сеул:)

Задух, липса на енергия, сърбежи по главата и тялото , сън в полубудно състояние, световъртеж.

Какво правиш за световъртежа? И аз го имам и то с кризи.

Повлияна съм от това. Оловни те крака са най трудното за мен.

Световъртежа и безсънието ме морят.

Почти всичко описано, наистина се усеща засмукването на енергията. Но само в градовете. Не знам другите къде живеят, но изляза ли извън градовете филма приключва.

Не е само отровите от небето,в момента сме в мрежа от мултимилиметрови вълни с висока честота,която усилват особено през нощта.Тези полета,влияят на мозъчните и сърдечните функции.

*****

Изводът е ясен, вече няма една вълна, а комбинация от всички средства: електромагнитен (вълнов терор), химическа атака с все по-голяма доза БОВ, бактериологична атака чрез модифицирани инсекти и ГМО микроорганизми в храна и вода, вирусоидална атака над имунната система. 

Средствата, описани в други материали действат отлично, но изискват значително по-голяма доза, както и умело комбиниране. 



Коментари