Translate

Небето, земята и човекът

Виждам, че ако не е линк и препостове през Фейсбук и Телеграм, тук няма особено кой да чете откровения за постижения по отношение на опасности и лечение. 

Може пък цялата информация тук да ви натоварва, идва в повече, първоначално ви се струва тежко конспиративна, а когато се окаже, че не е, вече е късно. 

Все повече съм разочарован от хуманоидите, които се наричат човеци, поради благозвучие и за кухо самочувствие. Щом един Водолей е на мнение, че човечеството е тотал щета, значи нещата са много зле. 

Всяка нова чума, мярка, война, криза, високи цени ме изпълват с благодарност, че добро и зло са се обединили в единен фронт. 

Моите близки хора, които все повече селектирам, както и аз - сме поносимо добре. Не възторжено и лъжовно, а доста добре, предвид всичките обстоятелства. 

А обстоятелствата са интересни. След като утилизираха възрастните, започнаха с децата. Детски хепатит, остър химически пневмонит, заринови и пестицидни агенти, водещи до загуба на памет и ментални дефекти. Отделно и тежката електромагнитна радиация, дизентерийните бацили във водата. 

Особено забавна е маймунската чума, индикираща хомосексуализъм. Една реализирана мечта на фащистите, за които хомофилията бе генетична аномалия и ментален недостатък. 

Тези дребни болести, както и някои сродни "вируси", много лесно се неутрализират чрез лабораторно метиленово синьо (каквото неслучайно няма). Беладона действа отлично, както и всички неща, обяснени прекомерно подробно в предишни материали. 

Един нов момент е ползването на подобрена дестилация и етеризация, добавянето на боров терпентин и активацията на МС, в ултра фермент, какъвто е трако-териала ми (100+ билки, корени, смоли, соли и целият спектър ферменти, от всички стихии).  

Отзивите са отлични, има цели оди на благодарността. За разлика от опияняващи се патки и тапири, не намирам смисъл да препоствам всяка благодарност. Тъпо е, не е нито скромно, нито... даже не ги чета. Просто знам, че нещата работят, с отзиви или не. 

Деца се лекуват лесно, и възрастни дори. Най-трудно се вкарват в правият път заблудени от жалка кариера и няколко тапии, без покритие. Сега имам само едно предизвикателство, да излекувам от рак ваксиниран, заблуден човек. Което значи че съм на Олимпа на Лечителите и мога да се захвана с друга дейност.  

Истерията, от искащи "продукти", за които съм последна инстанция, не ме устройва. За те търсят болни хора, за никого не е мечта, още по-малко е смисъл на живота. Затова пиша много, толкова, колкото никой друг във вселената не може да пише, тества, видео документира, да поддържа три канала, 5 групи, няколко телеграма. Обаче колкото и да се опитвам да копая надолу за да стигна нивото на разбирателство, мъка! Поне възродих обученията, и през школата минаха няколко дузини живи човеци. И се справиха отлично. Научиха Хляба, Млякото, ферментацията на напитки, покълване, ягурт, сейтан, тофу... 

Като стана въпрос за обучения, повечето ми нови видеа от видеоканала ми са заключени само за учениците. Това са по-специални и много по-откровени обучения, философия, демонстрации и подготовка към по-страшното. 

А страшно има какво да идва. Ебола, антракс, много повече зарин, тежки метали, тежка радиация, яко облъчване. 

Планът е един, да останем само най-будните и най-силните, заслужаващите нови светове, измерения. Консуматорите ще измрат от храни от маркетите, похотливите ще прегорят от "любов", специалистите ще пукнат от невежество. Идат все по-хубави, спокойни времена, в които битие ще имат само заслужаващите такова.



Коментари

  1. Благодаря за този сайт, за каналите във бука и телеграм, от години се старая да живея така да се каже здравословно, според мен матрицата е така направена, че е много трудно да си извън нея, за мен и семейството сме решили да се стремим към консумация на възможно по малко отрови като имам предвид да не консумираме никакви рафинирани храни, приготвяне на домашна храна, ограничени полуфабрикати, по възможност да не се ползват пакетирани храни и т.н., тук ще се опитам да потърся контакт по възможност на живо с тази жива група която е надежда за бъдещето, ако някои ме е забелязал ще бъда щастлив да науча нови неща и да бъдем съмишленици, поздрави за всички истински хора.

    ОтговорИзтриване
  2. Привет, имате ли впечатления от металеновото синьо в продукта oxidal от Idealabs?

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте! :) Изпитвам искрена радост, когато чета и научавам от хора като вас. Нещата, които гледах от самото начало на канала, много отговарят на моите лични разбирания и виждания. Бих искала да знам как е възможно да се видим на живо, и има ли такива обучения?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.