Translate

Антидотът срещу злото - Анти Ангин спрей

Светът, в който живеем е лош и зъл. Управлявам от зли фармацевти и садисти медици, с подкрепата на частни армии, инспектори, полиция, служби, ООН, НАТО, СЗО. 

Пълна лъжа е, че когато тръгнат да те бодат с отрова, трябва да си подадеш и едната бузка, и другата. С лошите трябва да бъдеш лош, друг начин няма. Другият е в чувала. Маска, игла, могила. Но и не вече могила както някога, а гавра с труп, първо ще ти изкарат органите за продажба, а после ще те смелят за компост.

Ако болниците лекуваха, щяха да се наричат лечебници, ако в аптеките имаше лекарства, нямаше да имат лого със змия и отрова.   

Изродили сте се в телевизионни зомбита и бездушни пациенти в една огромна ферма за добитък. 

Ако бяхте поне малко кадърни, нямаше да чакате да реализирам това решение, отдавна да го бяхте направили за себе си, за децата, за близките, за родителите си, които декорират дървета и спирки в некролози. Борете се, има начини!


И преди съм правил чудодейни разтвори, но този е много специален и настроен според специалната операция спрямо нас, чрез въздух, вода, храна и ефирно облъчване. Съставът може да го видите, като отворите снимката във висока резолюция. 

Месеци ми трябваха да установя от какво са поривите за повръщане (газ през канализация), обриви (вода, амеби, паразити, химия), храна и особено плодове и зеленчуци (плесени и паразити). 

Дифтеритни проблеми, пневмонити, паразити в дробовете и в кръвта. 

Фокусът на това средство на поглед е ясен за глупака, анти-ангин и толкоз. Значи грип, настинка, ангина, бронхит или други кухи наименования за единна атака над тяло, нервна система, кръв и лимфа.

Основните съставки тук са по-древни от баба ви, по-ефективни от всичко от аптеката, ако ще и билкова да е, там вече са само аматьори на заплата. 

Боров терпентин за пиене (глупаци, да не вземете да се отровите със синтетиката за разреждане на боя). Чисти, сгрява, убива паразити, смазва гърло и дробове.

Тамянов спиртен извлек. Отлична работа, покрива с "лак" носоглътката и смазва полипите. 

Нишадър. Е, колкото и зле да сте откъм невежество, няма как да не знаете за какво е. Първо проверете, питайте възрастни хора.

Мощна основна съставка е метиленовото синьо, което е и дезинфектант, и лек фунгицид, убиец на патогени, но на първо място снабдява с кислород и с помощта на алкалоиди успокоява сърцето, оттам и дишането, дробовете.  

Мощна помощ за сърце и дробове идват от мента, хвойна червен глог, салвия и дилянка (валериана). Хей, каквото и да ви се случи, в каквато и нервна и дихателна, сърдечна криза да сте, имайте в джоба един дежурен валидол, живот спасява. Разбира се за разлика от синтетичният валидол е по-добре настойка от валериана, но повечето сте толкова смотани, че и корен не може да си смелете и залеете с ракия, водка или спирт. 

Джинджифил, куркума, лайка, мащерка, риган, еквалипт, борови връхчета... все класики за чистене, отхрачване. 

Голяма сила има в клеевата тинктура, която допълва хвойновата и тамяновата смоли. Както и смолата от чесъна.

Андрографисът е звездата тук, и разбира се - дренките, 

Сладкия пелин е класически анти-паразитин и мощен имуностимулатор. 

Хрян, очанка, шипка, все чудеса от природата... но хайде да не описвам всичко, има го на този импровизиран етикет. Има добавени и други неща, например шизандра и ройбос, но мога ли пък всичко да описвам? 

Най-сложното, което не е по силите даже на армията от нутриционисти, маникюристки, веган клоуни и фитнес чукундури е това, че реализирам този серум-спрей на два етапа. Единият е в спирт и водка - всеки го може. Същите билки зреят и чрез реджувелак ферментация (ръж, метла, ечемик) във вид на мощно билково вино, в лимонена среда с джинджифил и хрян. 

Тествах го вече, и то в тежки условия. Отлично пресече поривите за повръщане, разреди храчките, облекчи дишането и сърцетупа, дори подуването с вода приглуши. 

За подробности и мейл адрес, заповядайте в тази Фейсбук група.

Попитайте и за други неща. 

А за да ме опровергаете, че сте кадърни, а аз съм лош грешник, давам ви рецепта за допълваща имуностимулираща монада. 



Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.